Коментари - Либийският Ал Итихад не пуска Йешич в ЦСКА | Корнер.dir.bg
назад

Либийският Ал Итихад не пуска Йешич в ЦСКА

Ситуацията с овакантения след напускането на Любослав Пенев треньорски пост в ЦСКА отново придобива драматични нотки. Според информация на в-к Труд, Миодраг Йешич няма да бъде новият наставник на "червените", информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Либийският Ал Итихад не пуска Йешич в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

Берба, ти си вълк голям. да не ти пука от завистниците. В България те никога не ссвършват. Поздрави на майка ти, гледай да си здрав, всичко друго ще си дойде на място.

Този Йешич да тренира Кадафи, няма място в ЦСКА.Тези от Титан направо са полудяли, да започнат да пият чай от маточина за отпускане на нервната система. ненормалници такива , този Йешич изгуби спечелена шампионска титла , а Вие го връщате в ЦСКА. Цялата работа Ви е като чистенето на снега- голо вода.

"Либийците не искат и да чуят за раздяла с Йешич."! Ами сега?! Май е най-добре "танковете да дойдат", както казваше другаря Петър Младенов. Няколко пъти писах, че, макар и левскар, одобрявам поведението на Л.Пенев по отношение поверените му смехурковци, дето са професионалисти само в "БИАД" и "Син-сити". Вчера гледам оня лаладжия Венци от Перник как се извива като змиорка на пясък - Пенев бил подал оставка (нищо, че не му я приеха тогава), той (същия - Венци) бил уведомил Ради Здравков, Сашо Борисов и други от щаба на Пенев, че също са в оставка (?????? ба си - то верно човека е от Перник, ама и там би трябвало да знаят, че оставка се подава, а не се съобщава от страна на тия, до които би могла да се адресира), после мина у лево, като се заплете хептен - хем по оставката на Пенев го освобождават, хем - по взаимно съгласие. Изобщо - разбра се, че тия пернишки юнаци гледат на ЦСКА като на контейнерите, с които тяхната фирма работи. Сега сериозно - случващото се в червения отбор е още едно доказателство за несъстоятелността на клубните собственици (в случая "Титан"), клубните "собственици" (в случая баткоф) и повечето екземпляри като тях. "Титан"-ите титанично се из...ха на метеното, а после когато Л.П. ги осъди за парите, които му дължат според договора - пак баткоф ще им е виновен за лиценза. Истината е, че за да има футбол в България трябва да се почне със здравата ръка на държавата - първо да се провери произхода на парите, с които даден екземпляр става собственик, респ. - "собственик" на даден футболен клуб, после - лицензи, бази и всичко останало. Иначе ще продължаваме да гледаме как някой "тича назад", а друг "скача надолу" (е, това изказване на Л.П. си е класика, кой каквото ще да казва) и как в наето първенство се играе някаква игра - уж по правилата на футбола, ама - далеч от истинския спорт, наречен "Цар Футбол". Ако не вярвате - гледайте първенството на Африка - и там явно са по-добре от нас. Е, това е от мен, останалото - от Лукавия:))

Един некадърник на мястото на друг некадърник в аматьорски отбор!

Не съм привърженик на ЦСКА, но заставам за Любослав Пенев. Хареса ми неговият начин на ръководство. Той е минал пре школата на европейски отбори. След като има договор, той трябва да се спазва. Естествено, че в България,такъв специалист не може да бъде разбран.Поредно жаалко!!!!

Хубава работа, ама боклукчийска

Айде стига сте се вайкали за Чичовото - аз лично съм от 40 г фен на ЦСКА но не го понасям още от времето когато предаде отбора като президент - пак същите лъжи бяха и тогава, а когато предаде чичо си на два пъти вече се омаза тотално. Такч че стига, тоя е затворена страница. Грешката на собатвениците е че не му приеха оставката ноември, Стойчо ги чака сума време да се наканят, а сега вече е късно и естествено ще има проблеми. Това е

Типично по български ,Титан обвинява Л. Пенев, че искал много пари. Че аз ли подписах договора, когато смениха Стратега. "Не ни гарантира титла" - че сър Фърги да не гарантира на неговите чорбаджии титла, макар че само заплатата на някоя от звездите на МЮ е по голяма от целия бюджет на Титановия ЦСКА. Пълни глупости от устите на едни боклукчии. Като искаш да се занимаваш с нещо, което не разбираш наеми си спeциалисти, дай им определен бюджет и ги остави да работят поне две-три години.Цяла Европа поздрави младия Пенев за постъпката му при отстраняването на неспазващите режима - само за Титан той не беше прав. Но Котев и Иванов го доказаха със слабата си игра и в националния отбор, тъй че Любо е бил прав. Има грешки - не отричам, но това му е първия отбор, на който е треньор и резултатите спроред мен, въпреки подмолната и долна игра на Батков бабаита, са направо много добри, да не кажа отлични. Желанието на Любо да заложи на български играчи, също е много похвално и мисля, че повечето от тях се справиха, но трябва още време за сработване на отбора. Вижте Реал Мадрид - звезден отбор - отсранен от кого - срам ме е да кажа., а ние българите ще си извадим очите сами. Титановци - срам ме от вас. Намерете, Любо и си стиснете ръцете. Дайте шанс на младите българи да останат в България, да работят за България и ние феновете да се гордеем, че сме БЪЛГАРИ!