Определиха Сър Алекс за най-добър треньор в света

Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS) определи Сър Алекс Фъргюсън за най-добър треньор в света. За периода от 1996 година до наши дни, IFFHS определи мениджъра на Манчестър Юнайтед за номер 1 с 87 точки, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Определиха Сър Алекс за най-добър треньор в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има много тренъори, но само един СЪР....

аве, момчета я се осъзнайте малко. кви селски първенства, какви последни 4-5 години било испанското, не знам си кво италианското. погледнете няколко години назад в шампионската лига, където се сравняват всички първенства в действителност. на полуфинала 3 отбора от Англия ли има или от Дупница? И защо не е станал световен шампион, с клубен отбор също е доста интересна тема.

Стоичков е най-добрия треньор бе! След него Марадона Шмъркаладзе. Ама тея нищо не разбират:))

хора моля ви не се излагаите да пишете че господин фергусон не спечелил нищо и не заслуява призата.да не говориме пак за коментарите че унитед е селски отбор.очевидно е че тези които пишат такива коментари явно не разбират нищо от футбол и не са пускали тв през последните 10 години

Лелеееее и бахти злобарите :D:D:D...не е истина само...

кав бенитес ве лалуфер тоя кои е кво е направил в сравнение с хицфелт земи се поограмоти ламер

последните 4-5 години най-силно е испанското , преди тва 5-10 години беше италианското . Отборът от работническо селския град Манчестър (наш Перник) два пъти взе купата с невероятния си късмет ,но това не е достатъчно да си отбор и треньор . Да напомням ли други отбори и треньори какви успехи имат , а ??

Кой е участвал в тази анкета бе ?! Треньор в най-селското евро първенство бил номер 1 ?!хахахаха Кво е направил бе ?! Световен шампион ставал ли е ?! Евро шампион ставал ли е бе ?! Как може изобщо да бъде сравняван тоя впианчен селяндур с Марчело Липи , Капело, Трапатони , Бекенбауер ?!

каде е пеп гуардиола - барцелона, еспаñа??? сур алех е толкова изкукал, само дето никои не се осмелява да му го каже. доказателство за това е привличането на супер бербо в ман.унитед. ха-ха-ха

ама нали си ми простичак момче гледам,аз ще ти го кая сега. трениор е в наи-силното парвенство в света за последните десет години. там друг отбор не може да стане шампион,много хора са го признали. така че.... марш на герена.

Явно има доста неграмотни хора, които не могат да четат, затова и се учудват от класацията, а що се отнася до Сър Алекс Фъргюсън със сигурност в съвременния футбол за последните 20 години няма друг мениджър с неговите успехи, дълголетие и постоянство! Иска ми се да можеше завинаги да остане начело на Червените дяволи.

а гуардиола?????и бенитес след хитцфелд?????

bakayoko да стои 25 години в най силното първенство в света.. другаде няма стимул да ходи брееееееееее

Цървул... 25 години седи в един отбор и едно първенство, където и другаде да практикува би се провалил!!!

no comment!!!

На кое място е Христо Стоичков?

Гледай ти, пък сбъркал с Бербата и не знае как да се справи с МС и Тавес.