Бербо е в групата на Юнайтед за гостуването на Байерн

Димитър Бербатов попадна в групата на Манчестър Юнайтед за първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Байерн (Мюнхен), информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Бербо е в групата на Юнайтед за гостуването на Байерн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и аз може да съм в групата но с барбие ша играем билот на пеиката пак :)))))

Според мен в последните 10 минути съра ще го пусне да загрява и може да го пусне а може и да не го пусне да играе.Това все пак е тактика с която съра винаги печели

Тука има, тука нЕма... Ще играе, няма да играе... АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ЩЕ "ИГРАЕ" НА ТИТУЛЯРНОТО СИ МЯСТО - ЩЕ РЕНДОСВА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА !!! И това е най-добрият вариант за него, защото хем ще гледа мача от най-добрите места, хем няма да е "поздравяван" до 9-то коляно от феновете и най-вече, че хвалещите Го ще могат да казват: "Ако беше играл Б...., щеше да е ехеее......".... Хайде със здраве до довечера и нека по-добрите победят...

Тука има, тука нЕма... Ще играе, няма да играе... АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ЩЕ "ИГРАЕ" НА ТИТУЛЯРНОТО СИ МЯСТО - ЩЕ РЕНДОСВА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА !!! И това е най-добрият вариант за него, защото хем ще гледа мача от най-добрите места, хем няма да е "поздравяван" до 9-то коляно от феновете и най-вече, че хвалещите Го ще могат да казват: "Ако беше играл Б...., щеше да е ехеее......".... Хайде със здраве до довечера и нека по-добрите победят...

Димитър Бербатов попадна

Бербатов е най добрият Български футболист за последните 20 години. Всички с нетърпение очакваме неговото появяване на терена. Последните му изяви в МЮ са много добри.. Така той прославя името на България . Дано да продължи и за напред така. Много е уважаван и обичан по света.. Дано и в предстоящата среща да има уснехп. Пожелаваме му го от все сърце.. На добър час...

най-вероятно сърът ще започне с един нападател и второто полувреме ще вкара Бербо, независимо от развоя на срещата.

бербато ще вкара поне още един гол на байерн мюнхен

Ха-ха-ха-хахххххх (нерегистриран ) 29.03.2010 16:21 и тони монтана - да ви питам! Ако утре стане обратното на това, което пишете - ще имате ли топки да се извините или ще си търсите извинение, че нямате топки?!

Първо си дефинирай въпроса, пък после говори за неща, за които само си чувал, че МЪЖЕТЕ притежават, че чак и каламбури се напъваш да пишеш за тях. Щото обратното на това, което съм написал по-долу, може да стане само след като балет майстора играе много силно в продължение на НЯКОЛКО ГОДИНИ и то срещу отбори от ранга на АРСЕНАЛ, ЧЕЛСИ, БАРСА, АНГЛИЯ, С Ъ Р Б И Я (това значи 90 мин игра и вкарани голове не от гюме или след избиване на топката от вратаря и попадане на някоя част от тялото на барби и хоп гол на празна врата). И ако и това още не ти е ясно, ще дам и примери с истински футболисти - МЕСИ, Руни, Роналдо, Дрогба, Марто и Стилян също (поне са МЪЖЕ). Така че дай пак точно кога и за какво ще трябва да се извиняваме и точно кой съм обидил с това, че не лижа гъза на нашия МЪРЗЕЛИВ ЛЕНТЯЙ И МЪРДА.

бербо ще играе титулжр защоото руни тржбва дае здрав за челси а руни може да влезе евентуално второто

играе,не играе.... на смотаните шваби не им е на акала колко бои ще ядат и в двата мача. утре 0 на 3,втория нема кво да идват на олд траффорд... ники ч7,ти си заблуден и утре ще се убедиш в това! ман. ютд. форевер !!!

Това го казва агента му,а не Фъргюсън.Всички ние прекрасно знаем ,че т.н бербо няма да играе в този мач.Защото този мач е важееееен,и ето защо тази мърда няма да играееее.А и тези думи по-горе които виждам "фокусникът бербо не можеше да бъде спрян" съвсем не са изречени от Алекс,ами са пак глупости на агентчето му,който разбира се няма вина ,неговата задачка е само да вдига шум около бербо,без да го интересува че собствениците на ман юнайтед се чудят какво да го правят тоз бербо,защото си е цяло нещастие да наръсиш толкова пари и да ти се тупне една такава мърда и бездарна бидонетка .

Ще ми са да играе, ма пак ще го пуснат накрая. Онова говедо Руни е по-добър в момента - ема кво си кривиме душата.

Давай Бербо

ТО ТЕЗИ КОИТО ГО ПЛЮВАТЕ, НЕ ЗНАЕТЕ ПРАВИЛНО ДА ПИШЕТЕ, А СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ИПРАВИЛНО ГЛЕДАТЕ. ЖАЛКИ, НЕДОНОСЕНИ КОТРАЦЕПТИВИ / ПРИ ТОВА УПОТРЕБЯВАНИ/ МИТЕТО СИ НИ Е СУПЕР!!! АКО И НИЕ БЯХМЕ КАТО НЕГО И КАТО ЕДНИ ДРУГИ СПОРТИСТИ /НЕ САМО ФУТБОЛИСТИ/ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО ЩЕШЕ ВСИЧКО ДА НИ Е НАРЕД.

Сър ти бе до тук с митко питко с кой да е припомни си думите на един англичанин които казваше ритат топка 11 души накрая германците побеждават. Сещ се нали. Съжалявам - вярно че ще вкарат французин и холандец но така в живота.

Барбарончо пак се уреди с почетно безплатно място за наблюдаване на двубоя между двата европейски гранда. Че няма да е титуляр, това е повече от ясно. Интересни са вариантите, при които евентуално може да влезне в игра: 1. Ако МЮ поведат с повече от 2 гола, тогава ще го пуснат последните 20мин да се обиграе и да придобие самочувствие :))) 2. Ако МЮ падат с повече от 2 гола, тогава ще го пуснат, щото удавник и за сламка се хваща, а СЪРа все пак и той е човешко същество и надеждата умира последна. При всякакъв друг обичаен развой на мача едва ли ще влезне ( все пак това не е Болтън, Съндерланд или Малта...

Абсолютно най-точният коментар на ситуацията в момента около нашата кукла Барби ! Поздравления !!! аз също съм сигурен на 120 процента че тази мърда утре ще е твърда резерва.

Дано почне титуляр ... Бербатов има доста опит в бундес лигата който ще е от полза за Юнайтед

Дано САФ-а да го пусне

Дано да го пусне Съра титуляр, че Бербата да ги развинти

Съвсем естествено е, да е в групата. В тандем с Руни спокойно могат да се справят със всяка защита. Стискам палци за Юнайтед и за Бербо.