Андоне: Аз не съм треньор за два месеца

Не съм треньор за 2 месеца! Това заяви вече бившият треньор на ЦСКА Йоан Андоне пред румънската телевизия GSP TV, цитирана от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Андоне: Аз не съм треньор за два месеца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима взимаш на сериозно "преброяването" по ринг? Ако е така феноветена Левски и ЦСКА общоне надвишават 30000. Това очевидно не е вярно и показва единствено че чорбарите са по- организирани и по-агресивни

Андоне отива там, където дават повече пари - това са му семейните причини. Ние може да си чешем езиците тук, но вижте за какви треньорски заплати става дума - 50 000 лв. при положение, че в България министър-председателя и президента взимат 3000 лв. Да не би отговорностите на един треньор да са по-големи от тези, които ръководят държавата?

Наистина ли не знаеш какви огромни възможности да крадат имат политиците по принцип и че нашите откриват и използват още по-големи такива. 3 бона на ББ не му стигат само за топките за тенис...

Не ставайте смешни с преповтаряне като папагали на тая глупост. В Европа нито един български отбор не е постигал НИЩО! Това, че веднъж- дваж са били някой елитен отбор нищо не значи. Дори и Грузия имат евро шампион, да не говорим за сърби, румънци... Ние винаги сме били головодници и сега праскате на гол тумбак отново чифте пищови. Отбори със 100 годишна история дето имат по една победа над Байерн или Манчестър за всичките тия 100 години, тва ли ви е историята? Ами те Бате Борисов за две години постигнаха повече, отколкото нашите евромърди за век!!!

неграмотнет ХЕ ХЕ ,първо се научи да пишеш на правилен БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и тогава давай заключения,като станеш грамотен българин ,тогава се включвай в сайтовете да коментираш !

За какво ни е тая мамалига? ако е човек на място още в първите мачове когато види, че от нас не става отбор и всеки го е.. главно да си вземе кинтите става и си заминава. Странно кой в днешно време иска да подпише договор с български отбор при положение, че ако напуснеш ще плащаш като поп, а ако имаш сърце и душа няма да гледаш как играят по-зле от в училищата.

Хе хе, говеждата злоба те заслепява - дъщото отборче от Армията е постигнал във футбола в България и Европа неща, за които простите селяндури от герена, насила докарани в квартала на изгонените софиянци не могат и да си мечтаят. Когато постигнете и половината - тогава се мерете с единственията доказан Български футболен отбор в Европа - ЦСКА ! А и между другото поп кръстьо е известен с това, че е предал левски - но ти си левскар, което означава, че си прост, злобен и ограничен и няма как да го знаеш ! Извинявай ако написаното е сложно за геренските ти възможности ! Нахрани ли "стоката" или пак пишеш на компютъра на шефа на фермата ?

На кой шеф - на свиневъдния комплекс в село Панчарево ли? Смешно е, когато прасетата определят кой бил селянин и кой гражданин, при положение, че собствения стадион на Левски е в центъра на София и върху част от него е построен Националния стадион! А и написаното от теб бяга от темата, а тя е - защо Андоне стоя в свинарника само 2 месеца?!

Лошото в този случаи е че цялата ни държава е една пародия. то да беше само футбола,здраве му кажи...

Какво очакваш от отборче създадено като пародия на Московски гранд ? Със партийна заповед , без фенове, без стадион !

ЦСКА си е отбор като всички други - със собсвеник, бази, фенове и богата футболна история. Но ти явно искаш у нас да има един футболен гранд - Левски и няколко други непретенциозни отборчета. Какво ти пречи чорбата, не чакаш ли с нетърпение мачовете Левски - ЦСКА? А за феновете -видя ли преброяването по РИНГ БГ?