Берое изхвърли слаб ЦСКА от Купата на България

Берое отстрани ЦСКА от турнира за Купата на България. Старозагорци се наложиха с 1:0 у дома и вече чакат съперника си на полуфиналите.

Обратно в новината

Коментари - Берое изхвърли слаб ЦСКА от Купата на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чорбарите с тази игра и купата КАМЕНИЦА няма да вземат.

Инити паат ут Берое за ино, другити паат ут Литекс за другу, ко оги пайш толкуз си мооот, напрау ти кааам да си одат и дан съ връщът.

чета ви момчета и не мога да ви разбера. когато някой софииски отбор загуби от друг , не от софия, настава края на света и тогава или съдиите са подкупни или системата е виновна и не е необходима вече а група. ами да се направи само софииска група и така да се бята помежду си, а другите " селските отбори " да си ритат в селаката група. когато в енгланд някож отбор от долната половина или дъното бие ман, ун. или челси или арсенал, казваме - това е енгланд, всеки може да бие всеки, това било магията на играта, а в бг не може - селяните в селската, как така ще вземат да бият някой голям софииски отбор, че да му падне реномето. нищо че в тези големи софииски отбори ритат все бивши футболисти от селските отбори. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гледам и не ваирвам: калякра бие черно моле, чавдар - славя, берое- цска, черноморец пм - миниор пк... аи стига бе.....какви са тя отбори...?! маи лечков е прав...що ние а група... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво момчета добра игра сега спечелете и купата.

то бива корупция ама чак такава в нащо парвенство никаде го няма еи това сме смотаняви някои е дал доста пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то бива корупция ама чак такава в нащо парвенство никаде го няма еи това сме смотаняви някои е дал доста пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то бива корупция ама чак такава в нащо парвенство никаде го няма еи това сме смотаняви някои е дал доста пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЦСКА продължава да бъде прехвърляно от боклук на боклук.Кой ги би по главата тези,,титани,, на мисълта да гонят Любо и да водят онзи румънски мангал Андоне?Били вложили пари и искали възвръщаемост-това да не са бройлери,че да станат за 45 дни,бе,аланкоолу?Отдолу трябва да се започне-от ДЮШ,не знам вече за кой път го казвам.Ама и не виждам как ще стане с това ръководство на БФС-все въшкари-семкаджии начело с Перуката и Обецата.Мамка ви и копелдаци-унищожихте българския футбол,проклети да сте!Ито само заради насадения си още от времето на бащите ви комплекс от ЦСКА и болната ви амбиция да унищожите този клуб на всяка цена,дори ако покрай него убиете и българския футбол.Но ще дойде Видовден,обещавам ви,долна говежда мафия!

Изказване, типично за мозък, поразен от свински грип! Все левскарси заговор ви сепривижда на вас, параноиците от панчарево! Разкрихте ли левскарите, внедрени в агитката ви с цел - да предизвикат нахлуване на терена на Локо Мездра?! Не видяхте ли баткоф с обръснатия мустак и гримиран като нереза дучо как ги ръководеше от пистата?! А какво ще кажете за провокацията, при която Жоазиньо, гримиран като Орлин Орлинов преби силикнката?! Почнете да си пиете хапчетата, че процеса на полудяване ще стане съвсем необратим! Като за начало - 7 сини хапчета с 2 глътки вода, после 2 глътки вода с три сини хапчета, после 7 сини хапчета с една глътка вода и накрая - 5 хапчета без вода! Ако и това не помогне - значи нищо не може да ви спаси!!!

Не знам с тази игра докъде ще я докараме. Изобщо пълна разруха :)

бате ли си ,сестра ли си не знам ама,пилците нали знаеш кога се броят ,а доколкото се сещам вие отдавна не сте ги брояли .само да не стане така че и таз година да си броите ....стотинките. тогава и лукавия не ще ви помогне .а от мен ти харизвам сащото което ти на батков хариза.успех лелке *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как може Берое да ви бие, а Левски не? Да ви пикам на боклучийската селекция.

ти дори и не разбра от кои отбор съм.ама то нее за всеки неграмотнико.а относно името,таи сам се родил.един парпаляга никога нее бил военен и няма да бъде. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

я не идваите повече в стара загора тапани!!!не ви ли втрасна да ви бием бе идиоти??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като казваш в другата си реплика "ти дори не разбра от кой отбор съм..." бъди сигурен, че това се отнася в пълна мяра и за теб. Не съм по-малко левскар от теб, затова ме боли, като гледам баткоф какви каши забърква! Но теб щом те кефи мустакатия агент - какво да те правя? Всеки има право да е глупав, дори и ти! П.П. Жалко за хубавия ник, дето си си избрал!!!

какво става и при вас ли цензура...опомнете се *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Отдавна твърдя, че Берое е един от най-стойностните отбори в нашето първенство през настоящия шампионат, заедно с Миньоро, който днес отпадна за купата - според мен - заради изкуствения терен, на който се игра мача. За автора на статията каквато и грубост да се каже е малко - човека направи левскаря Йордан Милиев футболист на цска! Пък знае ли човек - може да сме го изпратили под прикритие, като ултрасите в Мездра:)))) Далеч съм от мисълта да се присмивам на армейците - те ни бяха последната надежда да играем в евротурнирите, хахаха (и Илиян Илиев го каза). Сега първенството ще се завърже допълнително, особено в борбата за 3-тото място. изобщо - стана като в Англия - всеки може да бие всеки, само Левски не може да бие никой, ама .... здраве да е - баткоф да го духа! Това е от мен, останалото е от Лукаваго:)))

Бат Баяне, да те е.. в г...!

Що бе пиле? Какво не ти хареса в коментара ми?! Не казвам, че съм правна 100 %, но така мисля, така пиша! Аргументирай се срещу това, с което не си съгласен, ника, който си използувал не те прави по-левскар от мен, ама хич даже!!!!

мале мале кво стана маи някои няма да играе в европа ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поне ще гледаме на спокойствие сеира на едни други кандидати за Европа, които, АКО се дотътрузят до там, ще се върнат с порядъчно посинели, в момента оранжеви, задни чаркове. Пък и още не се знае със сигурност кой ще ходи по Европа и кой няма... Поздравления за "Берое"!

аиди бирояяяя~!!! шампионии!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само така. време е да варнете малко от славното минало. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

цска -то маи си прави други сметки ама да не се получи само като в приказката.щото разликата между левски нее много голяма ,таи че умната.да не плачите после.пак на берое с тоя млад и амбициозен тренер им пожелавам купата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спечелиха си го честно, момците! Честито

берое але але але але !!! купата е наша !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гледай ти кво стана