Дуайт Йорк: Берба е изключителен, това е неговият момент

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк изрази увереността си, че Димитър Бербатов ще успее да покаже големия си талант и да замести Уейн Рууни в предстоящите мачове на тима, първият, от които е в събота срещу Челси, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Дуайт Йорк: Берба е изключителен, това е неговият момент | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че Бербатов с нищо не е по-лош от Руни. Прави са хората, които казват, че трябва да проявява повече егоизъм в отиграванията, защото явно това се цени днес, нищо, че се опропастяват маса ситуации. Това се демонстрира от Руни, Нани (преди от Ронката), Гибсън и Парк. Да не споменавам за безбройните грешки на Руни след безумни пасове, които водят до голове или опасни атаки към вратата на Юнайтед. В последния мач какво направи? Вкара лесен гол и се метна като диво прасе на пътя на топката при прекия свободен, като по този начин си вкара автогол и на практика си нулира сметката. Кел файда, че изорал терена. Интелигентните играчи, освен първични импулси ползват и осмислени идеи...

всеки които е играл футбол разбира че бербатов е изключителен талант,но е мързелив и играе непостоянно и без хъс! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки играч си има стил и умните тренери не искат от всички един начин на игра. То за това футболът е колективна игра - да се спояват различни характеристикиза да стане сплавта по-здрава. Ама какво ти обяснявам, вие на това му викате soccer май...

ХАЙДЕ БЕРБО ДАВАЙ!!

Митко, стискам ти палци златно българско момче !

Бербо не се плаши да стреляш към вратата от всяка ситуация, ако погледнем руни колко пропуски прави но продължава да се лакоми, трябва да си малко игоист.

И кой е казал, че ще играе Бербата ?

Никой, само САФ! Ама какво ли разбира от футбол той пред теб - гениалния футболен мениджър с правописните грешки?!

Бербатов ше покаже уникалния си талант! Давай Митко! България на умните българи е с теб!

Успех Бербо!Ние сме с теб!

успех на митко !!!

Не е вярно.Митко е много добър и искрено се надявам да го захранват с пасове както Руни . С малко повече усилия 0т друг път той ще покаже на какво е способен и ще запуши устите на всички отворковци и негови врагове.Аз вярвам в него и му пожелавам и Бог да му помага .

Ще му стискам палци защото съм българин!

Как бе нашата барби ще се справи. добре че е тои да ни слдави по света. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай бербо булгаринси и си номер 1. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

намерете друго място на рекламата за бира ,благодаря

Само дето нищо няма да покаже, а ще се разхожда в посока центъра и най-много някоя друга петичка да цъкне нашата Барби!

Радвай се г-н Алексиев. Дори вземи се запиши в партия ОТОМАН. Сложи си фесче. Приеми някакво друго гражданство и не забравяй ние нямаме нито едно успешно възстание срещу Отоманската империя и пак са се "обичали" всички неуспели българи в това това начинание. Започни да подкрепяш и г-н Ананд. Викай за Англия, за Уелс, за Черна гора. На националните празници си сложи някакво друго знаме само не и националното... и т.н. и т.н. И не се надявай да ти отговарям или да ти пиша където и да е. Бъди безродника какъвто декларираш, че в момента си.

Жоро, май си доста комлексиран. Може би ти ако се пуснеш, ще направиш фурор.

Винаги играе!Когато разпредели топка към крилото,докато набере скорост и достигне в "Зоната на центриране",атаката го е изпреварила.Ако се забавят докато стигне центъра ще довлече допълнителни "защитници" и тъка напрактика се проваля нападението.Когато преави двойно подаване е съвсем друго.

За такива като теб е измислена песен, която започва така: "Гъза си с рози накичи, осраното да не личи..."! Ей, няма препарат за такива гниди и това си е!!!