Литекс победи измъчено Миньор с гол от засада

Литекс се наложи с минималното 1:0 над Миньор Перник в последен мач от 22-я кръг на А група. „Оранжевите” бяха на път да си усложнят сериозно пътя към титлата, като загубят точки на свой терен, но скандално попадение в 88-та минута ги спаси и запази разликата с втория Локо София на четири точки.

Обратно в новината

Коментари - Литекс победи измъчено Миньор с гол от засада | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента на подаването няма футболист на Литекс в засада. Засадата се покрива от футболист на Миньор, който е зад гърба на футболиста на Литекс от страната на страничния съдия. Вижте внимателно, как кюмюра се изтегля след паса.

Единственият, който покрива засадата е страничния рефер, който беше на една линия с нападателя и някак си пак не забеляза, че е зад последния в защитата на Миньор! Но както и да е...

Нямаше да те репликирам за тази глупост, ако я беше изтърсил вчера! Но!!!! Дори и да си голям специалист (за какъвто явно се имаш) не е лошо от време на реме да си сверяваш часовника! Снощи, в обзорното предаване по Ринг и двамата гости - Паро Никодимов и Стиви О бяха категорични, че гола е от засада, дори - че засадата е налице още преди да Светльо Тодоров да поеме топката, защото и Ивелин Попов и другия футболист на Литекс са зад защитата на Миньоро и влияят на играта! И че засадата е хептен налице при подаването на Светльо Тодоров напред! Но пък защо ли да слушаш тия спецове, ти очевидно си много над тях - близо до Капело и Гуардиола!

нали трябва все пак Литекс да стане шампион ,инак малкият човек от Ловеч ще се обиди.То май беше ясто още преди Нова година че така ще се развива футбола в БГ през пролетта -с всички средства за да постигнем целта.Доколкото си спомням това не е първи мач на Литекс които печели по този начин през това първенство.Ура Литекс шампион и после идва Бате Борисов и оххххххххххх

А може и кака "Барселона" да дойде...

Не стига, че футболистите ни слаби, ама съдиите ни 2 пъти повече от тях. Грешните отсъждания просто убиват всяко желание за игра. Как да се бориш за топката, когато всяко докосване съдията го свири за фаул, а пък ако има някакъв дребен фаул ти покаже и жълт картон. Човешко е да се греши, но какво оправдание може да има този съдия, който може би направи само 5-6 верни отсъждания за мача. Съдията е за да решава спорните ситуации, но когато той геши при безспорни ситуации, значи просто не е за тази работа и наказание от лишаване от съдийски права за няколко мача или пък да свири в долна дивизия, просто не са наказания, защото той ще продължи да разваля мачове.

Важното е да е честна играта...така всичко се обезмисля господа управници на БФС ...румънците ви го казаха с колко години сме назад от истинският футбол...както казват вестниците за вас: Наздраве..пък засадите и дузпите не се броят

Не бях виждал гол след 2 засади.Честито на Литекс.

литекс е част от футболната мафия. стискам палци за миньоро !... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.