Сър Алекс бесен: Типични немци, само тичаха покрай съдията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън коментира след отпадането на неговия тим от Шампионската лига, че решаващо в сблъсъка с Байерн се е оказало изгонването на Рафаел от състава на "червените дяволи".

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс бесен: Типични немци, само тичаха покрай съдията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за мен истината е че сега им се падна на уефа да се отърват от английските отбори както никога досега. втория жълт картон не беше картон. кво толкова,драпнал го за раката. до тогава това момче го удуши този грозния и не му даде да мръдне. а руни колко го ритаха без топка през първото полувреме??? халал да им е. а на на полуфинала отиват на по-големи симуланти и от тях. а и платини мисля ще направи нещо по въпроса щото му се гледа френски отбор на финала... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно заслужен жълт картон! Това "дръпване" за ръката не се санкционира в борбата, кеча, ММА, но това са други спортове! Освен това малкия не просто дръпна ръгата на противника, опита се да му се качи на гърба. Дедо Сър трябваше да го смени след първия жълт картон, още тогава си пролича, че момчето е пренавито и превъзбудено - от фаул срещу него си изкара жълт картон. Че германците ритаха Рууни - ритаха го, но той изобщо нямаше място на терена, освен, ако в МЮ не са започнали по примера на маите да правят жертвоприношения с хора! Цялостното развитие на двубоя ме навява на мисълта, че добрия старец доста е позакъснял с пенсионирането си!!!

Не знам какво става но съра се осра и то доста.Абсолютно недобре сглобен състав,дори и това че поведоха с три гола.Трябваше да играе Бербо и в средата на терена нямаше да са такава трагедия , както бяха цялото второ полувреме.Според мен сърчето трябва да си ходи а не да се прави на велик тренер

d4

Ман.Ю. да изгонят съра. И да викнат Коко Динев. Всичко ще си дойде на мястото. И без друго в съблекалнята май слушат чалга.. Барби ги е зарибил...

а защо оня раненият играе на инжекции, а нашето барби - не :-D

Какво да прави Бербатов първото половреме на терена?! Тези така търчаха, че Митко докато покаже перфектното си първо докосвене, те щяха да са направили три атаки.

Доказа се още веднъж максимата "Всички играят, накрая германците се класират" , е те това е.

тоя няма право да говори! Като биха с най-големия късмет през 99-та тогава немрънка, а сега като си дойдоха нещата по местата само се плюнчи, червенобузест лала

Две сериозни грешки на САФ: 1/Трябваше да се опази Олич-показа в първия мач,че е "оса" 2/След жълтия картон на Рафаел трябваше да го смени

Олич е "оса" хахахахахахх. Гледам и не вярвам на ушите си.....

Фортуна обърна гръб на едните червени и се усмихна на другите. Но и двата отбора направиха всичко възможно (че и невъзможно!) да стане точно така. Преди десетина години пак беше така. Ne spa?

Искаш да кажеш n'est-ce pas вероятно?

Много се кефя, че отпаднаха английските отбори, Тия са само едни тичачи и бъхтят топката до спукване. Добре, че имат чужденчета в отборчетата, иначе ще са нещастници като националният им отбор...

Напълно те подкрепям, макар да не съм фен на байерн, но пък още по-малко на островитяните - на тях съм им антифен, то на остров какво друго да вирее, че да го харесаш - нито времето им време, нито жените им жени, нито футболът им футбол!

Ходил съм в Англия 1-2 пъти, затова ти отговарям, какво да им харесаш там наистина: нямат дупки по пътищата и маигстралите си, нямат бездомни кучета и кучешки лайна по улиците, нямат боклуци и междублокови пространства-сметища като при нас, нямат пожарникар за премиер, нямат корумпирана полиция и корумпирана съдебна власт, нямат ненаказани престъпления както в Бг, изобщо нищо нямат.

типичен скот - обвинява другите за собствените си провали

Повечето коментиращи не разбирате от футбол ИЗОБЩО! Просто празни приказки и критики. Само коментара на "джепето" е на място. Всички останали сте наситина глупави хора, които знаят само да сипят простотии по нечий адрес.

В превод на сръбски: "Играли сме добро, али сме немали шанс" Всички прилики с действителни лица и събития са случайни :)

На куц кон ... айде сега оправдания. То и ако баба ми беше мъжка щеше да е с дръжка.... Айде великите манчестерци да пият един аспирин за успокоение и да ходят да потренират още малко, щото миналата година на финала се видя колко са велики.

грешка на Рафаел, но и груба грешка на съдиите при първия му картон - имаше фал срещу него, който не бе отсъден и това провокира реакцията му. Иначе Фъргюсън е прав - при 11:11 на терена, никакъв шанс за немците!

Мача обърна гола на Олич, другото беше въпрос на време, видно беше, че манчестърци изнемогват, дори в мача с Челси накрая вече нямаха силици. Вчера Нани щеше да припадне при един корнер, за 15 минути след 2-рия гол на немците нито една смислена атака. Първия мач, абсолютно същото.... Съра беше направил перфектния отбор, то се вижда за 40 минути 3 гола, само с търчане. Щеше да по-интересно ако не бяха изгонили Рафеал дали щеше да има драма в края, когато БАйерн щеше да ги е натикал в малкото наказтелно, а англичаните с изплезени езици да се молят да не влезе топката.

Яз баце, съм почти съгласен с теб! Демек - със сичко без онова дека си казал, че при 11 на 11 немците са немали шанс. Макя, немали - те второто го почнаа все едно първо не е имало бе! Верно, че повлия изгонването на оня - с художественото име, ама немците са си немци - играят докрай. Пример - мача от ЛЕ между Вердер и Валенсия! А и в случая вчера Баейрн направиха епизод от "Сладко отмъщение"!!!

Алекс си беше виновен за тоя мач още като дадоха картон трябваше да го смени за второто не можеш да поемаш такива рискове в такъв важен мач ,трябва да поеме вината за тази загуба направо съм бесен

Ясноооо, сърчето Алексчо трябва да си ходи! Много преди червения картон неговите хора бяха свалили гащите вече.

абе тоя вече е изкуфял тотално

малкия циганин Рафаел обарна мача ... да му дарпат ушите ... тоя Робен ли е сглобен ли е ебати калитара

Калоянчо,Калоянчо,в родния ни език има една буквичка ъ!

Кълоянчоооо, кълоянчо :D

Призанвам, голям треньор. Но истинският мъж умее и да губи. Сърчето обаче, не!

Тяхната мама фашистка !

фергие взимаш да изкуфяваш вече...