Камата: Мразя Реал и белия цвят

Българският треньор и клубна легенда на Барселона Христо Стоичков анализира за вестник "Марка" предстоящото дерби между "каталунците" и Реал Мадрид, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Камата: Мразя Реал и белия цвят | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвах Барса и преди Стоичков, но откакто той стана техен футболист съм им фен! Независимо, че съм левскар уважавам Стоичков за постигнатото от него с Барса и с Националния отбор. И не мога да намеря добра дума за него за времето, когато беше футболист на ЦСКА и треньор на Българския Национален отбор. Що се отнася до казаното от него - има хора, които генетично са устроени така, че възприемат живота двуцветно - в черно и бяло (тук изобщо не става въпрос за далтонизъм, разбира се), не признават сивото и цветното и са категорични във всяко свое действие, независимо дали е правилно или не. Е, Стоичков е от този тип - такъв се е родил, такъв се е изградил и едва ли някога ще се промени (а и едва ли трябва)! Аз го приемам такъв, какъвто е и си мисля, че отговорност на други хора е да не му позволяват да върши глупости, като тези, които твореше в битието си на треньор на Националния. Е, от мен толкова, останалото е от Лукаваго:))

То голем смешник.вав марка има повече от 1000 коментари по темата и повечето му се смеят за глупостите.номера е че преди името му слагат българина.........................за срам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Харесвам Барселона, но не заради това че този глупак е играл там някога...

Дебелия Балет :Р

Човек,които мрази най-хубавият цвят на земята,то той мрази първо себе си,хората около него,родите- лите си!Той е гаден егоист,влюбен в себе си сребролюбец и долен циник. Уважавам "Барса" само заради Меси,но този път белия цвят ще триумфира!!!

"Бившият селекционер на българския национален отбор е убеден, че ако Барселона спечели на "Бернабеу", ще триумфира с титлата в Примера дивисион. " Ами значи няма да тримфира! Барса няма никакъв шанс на Бернабеу, не и този път, не и срещу този отбор и Ицето явно го разбира това.

ти луд ли си..реал ще загубят много позорно на Бернабеу :)