”Мирър”: Бербатов със сигурност аут от ”Олд Трафорд”

След отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига и слабото представяне на тима при загубата от Челси започнаха спекулациите за това кои футболисти ще бъдат продадени през летния трансферен прозорец.

Обратно в новината

Коментари - ”Мирър”: Бербатов със сигурност аут от ”Олд Трафорд” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте се пенили излишно. Бербатов е световен играч. Радвайте се, че е българин. На Митко му трябва и добър отбор. МЮ определено беше грешка. А, и двата мача с БМ ги загуби "съра". По един и същи начин. Направо си е "постижение" да загубиш мач в който си по добър и в последната минута ?! И след това битката след като водиш с 3:0 !? МЮ са слаби тази година ! "Лутат" се и навън и в Англия и ще останат без нищо ! За жалост един треньор като АФ с годините също излиза от форма :) !....И оставете МБ на мира - футбола е колективна игра и никога само един не е виновен !!

бербо треаше да влезне през първото полувреме.Руни беше пуснат за респект.При 3:0 за ман бербо треаше да влезен и да държи топката и да диктува темпото.КОйто ид а е при отбор са човек по малко 10 мин преди края нишо не мое да направи ! Тва е истината ! Ман паднаха поради тва че останаха с 10 човека на терена.Не им е виновен нито бербо нито никой ! Виновен е САФ !

Един глупак по-долу е написал "...Бербатов - най-успешния български футболист за всички времена". Момче, най-успелия български футболист е Христо Стоичков!

За да бъде продадено нещо, трябва да бъде купено. За да бъде продадено с печалба, трябва да струва повече от колкото е платено - пример - 5млн. паунда са по-малко от 30млн. Разбирам, че много хора прекаляват с критиките към Бербатов, но не познавам човек, който гледа футбол и да харесва Бербатов. Не мисля, че понеже съм българин трябва да хваля Бербатов като луд или макар да пиша, че всички в Манчестър не могат да играят и отборът, треньорът и времето са лоши.

Злобни завистници, при това слепи... Аз лично не харесвам играчи , които летят като изтребители и стрелят от всякъде на принципа "ако влезе влезе". Да, Бербатов не е Меси и не вкарва много, но той е от хората в мачовете , които правят нещата които кефят. Ако си болен фен интересуващ се само от резултата и къде е играл , да няма как да ти е любим, но ако гледаш мача като забавление и се кефиш на хубавото без значение дали е направено от свой или чужд , няма начин да не признаеш че Бербатов е добър

Е, да - наистина сякаш не успя и натам вървят нещата - към това да го продадат. Но кой български футболист е стигнал дотам, че да се опита на това ниво и нима Бербатов не си го заслужи с играта си в Байер и Тотнъм? Единствено Стоичков е стигал толкова високо, а и него - типично по български - също освирквахме.

Няма да се учудя ако и на САФ му е последна година.

Със или без Бербатов, Ман.Ю. са си слаби.Така че , за Бербо ще е по-добре да се махне от тзи сбирщина.

Най-слабият в Юнайтед! Изобщо не е за там. Бербо е най-голямата трансферна грешка на сър Алекс.

Най-слабият в Юнайтед! Изобщо не е за там. Бербо е най-голямата трансферна грешка на сър Алекс.

Пак Бербатов им виновен за провалите. Пуснаха го за 10 минути накрая срещу Байерн и искат от него да обърне мача след като цял сезон го плюха и пренебрегваха. Бербо, няма смисъл вече, не си давай зор пази си силите за мача с Англия септември - и им бутни поне 2 гола тогава... а те нека си котират местните таланти.

"Мирър" не са забелязали още най-непосредствената и нужна смяна в Ман.Юн.,но и това скоро ще стане. Ще бъде сменен Сър Алекс. Ще дойде Жозе Моуриньо и тогава ще се разбере кой си отива и кой-не. Жозе има съвсем друг поглед и идеи.

корекция ман юн ще платят на отбор, за да вземе барбука :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щеше да е справедливо да го критикуват ако му бяха дали достатъчно възможности. Ако Бербатов във важен мач беше играл както Рууни срещу Байерн щяха да го съсипят от критики

Сега е шанса на плювачите да се изхрачат по Бербатов - най-успешния български футболист за всички времена. По-добре е за Митко да се маха от МЮ, очевидно не го харесват - има ли смисъл да обира негативите на вътрешните интриги, треньорските грешки и тъпи съотборници ? Само да припомня, че в Байер вкара 90 гола, в Тотнъм над 40, а в МЮ просто не му дадоха шанс. Освен това новината за покупката на Вия е стара, пари няма в Юнайтед, Глейзърите дължат милиони ... Жалко за САФ, падна ми в очите, поддал се е на натиск ... да не би в началото като си партнираха с Рууни да не мачкаха ? После решиха да фаворизират Рууни със схемата 4-5-1 и оттогава започнаха драмите. Не може да се очаква от Бербатов да е във форма, след като седи на скамейката, а ако лакомите му съотборници му бяха подали толкова пасове, колкото той на тях, нямаше да има проблеми с критики, ама нали е чужденец, та е удобна жертва - англичаните са точно толкова шовинистично настроени, колкото и французите преди време.

много си прав човече, всички дето плюят е ясно, че завиждат - щото най-вероятно са некви жалки лигльовци.

Стига сте плюли по Бербатов бе плазмодии!!! Естествено, че националния няма да върви! Където стъпи син крак трева не пониква! С Мъри националния няма бъдеще. Пък и да го продадат Бербатов да не мислят Юнайтед, че ще си решат проблемите? Не може винаги един и същ човек да е виновен за всичко!!!

Прав си на 100%.Защо нашите медий пишат само за Бербатов,нима останалите му съотборници са цвете за мирисане.Ако сте обърнали внимание в повечето случаи Бербатов(когато е титуляр) и Уейн Руни бягат да вземат топката от средната линия за да я поведат напред.Изобщо проблемите на Ман.Ю са много.И тига сте писали(плюели) по Бербатов.Двамата с Руни са обиграната двойка и ще е жалко да я разтурят.

Какъв син крак те е... тебе бе, свиньо блатска панчаревска?

НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ МАХА

ама кой ще го вземе в тая форма и за колко е въпроса

и никои да не го вземе никога няма да баде мижитурка като теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВЯРНО Е, ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ, ЗАЩОТО СИ Е... И ТО МНОГО ОТДАВНА !!!!!!!! МИЖИТУРКА Е, ВЪПРЕКИ МИЛИОНИТЕ КОИТО ИМА....

А никои обаче и не коментира грешките на Алекс Фърги, срещу Челси Парк помагаше на Бербатов, а и Парк си чеше дупето, след влизането на Нани нещата се промениха... може ли срещу Байерн да пуснеш ти Гибсън и Рафаел, те са неопитни играчи, ясно е, че при повечко натиск ще се угънат, просто Алекс направи много грешки, но никой няма да го каже, защото е "гений"....може би е бил късметлия, че е имал добри играчи,че без тях гения умира.

първо ще ви кажа да си отваряте по-широко очите и да виждате по-надалечко от носа си! така...ок треньорът на манчестър юнайтид е много слаб треньор(вече) понеже е на преклонна възраст! прави много грешки по време на мач(закъснява със смените, не знае кой да му играе титуляр) пример: не може да пуска контузения руни да играе! тряваше да го смени още на 20-тата мин. (то се видя!) трябваше дори бербатов да излезе титуляр и нямаше да отпаднат! добра игра на нани,но той е на моменти също...валенсия е слаб и т.н. -СЛАБ ТРЕНЬОР!!!

НА МЪРИ И РЪКОВОДСТВОТО НА БФС ТРЯБВА ОТ СЕГА ДА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ Е СПАСИТЕЛНА СЛАМКА ЗА УДАВЕНИТЕ, НАБЕДЕНИ ФУТБОЛНИ "ЗВЕЗДИ" !!! ТОЗИ ОТ ОБЛАЦИТЕ, КОЙТО С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ОТЕГЧЕНИЕ ГЛЕДАШЕ НА ПОВИКВАТЕЛНИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, СЕГА ДА СЕ СПАСЯВА САМ... АКО ИСКАМЕ ДОБРИ ИГРИ И ПОБЕДИ НА ЛЪВОВЕТЕ - БАРБИ ТРЯБВА ДА СЛЕДИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ МАЧОВЕ ОТ ХОЛА НА КЪЩИЧКАТА СИ...

Безполов, кой да играе в национала!!!А и кой си ти да се изказваш от името на фенове и треньори на националния!!!!!

Балерина измислена! Иначе много му знаят устата на Бербатов - нищо не става от него то се видя - нито един значим успех във футбола!

Е не може с разходки по терена да остане в Юнайтед! Барби не те искаме и в НАЦИОНАЛНИЯ мърда умряла !!!

Мълчи бе малоумник нещастен!

"имаме" голям избор за националния - ще вземем от Барса, от Байерн или от Левски и ЦСКА и Литек....ха,ха...колко е тъжно!!!!

А кой искаш бе смотан?!? Тебе ли да те вземат в националния. Смотаняк, кво ти разбира тиквата на тебе...