Бербатов: Трудно е да влезнеш в мача, когато имаш само 10 минути

Димитър Бербатов даде пространно интервю пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед за пръв път след вълната от критики, която се стовари върху него в последните дни, информира ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Трудно е да влезнеш в мача, когато имаш само 10 минути | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В АНГЛИЯ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА "РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ" ЗА БЪЛГАРИЯ - "БЪЛГАРИНЪТ" БЕРБАТОВ Е ВИНОВЕН ЗА ПРОВАЛА НА МАН.ЮН.!!! ДЕРАЗАЙТЕ БЪЛГАРИ....

Не си прав SH, не може да теглиш чертата, като говориш за Стилиан, Мартин, Бербатов. Основното е , че сме българи и трябва да се защитаваме, а не да се унижваме помежду си. Фактът, че Берба играе в M U е достатъчен за уважение, всичко останало е примитивно мислене, да не казвам "българска работа"... Ако отидеш в England /USA ще разбераеш каква разлика се прави и за най-елементарни неща, само като ти видят физиономията или чуят акцента ти...

Пак дойдохме до изтърканата теза: "Бербатов е българин и трябва да го защитаваме". Защо трябва да се принизяваме и олицетворяваме с НЕУДАЧНИЦИ? Трябва ли ние (българите), допълнително да се самобичуваме и да се чувстваме обидени на целия свят, защото ТОЙ (Бербатов) бил "обиден" и "пренебрегван"? НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ОБИЖДА И ПРЕНЕБРЕГВА, АКО ПРАВЕШЕ КАКТО ТРЯБВА ТОВА, ЗА КОЕТО МУ ПЛАЩАТ МИЛИОНИТЕ !!! Това, че Той се чувства като ощипана мома, не означава и НИЕ ДА ЗАЧЕРВИМ БУЗИ И ДА СЕ СКРИЕМ.... БЪЛГАРИТЕ СМЕ БИЛИ ВЕЛИКА НАЦИЯ, НО ИЗДИГАЙКИ НА ПИЕДЕСТАЛ ТАКИВА НАБЕДЕНИ "ВЕЛИЧИЯ", СМЕ СЕ ПОСТАВИЛИ В ПОЛОЖЕНИЕ НИКОЙ ДА НЕ НИ ЗАЧИТА И УВАЖАВА !!! УВАЖЕНИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВОЮВА, А НЕ ДА СЕ МОЛИ ЗА НЕГО !!! С плач и хленч се стига до дъното ! Натам се е запътил с пълна сила и "облачния", но нека не ни призовава и ние да му правим компания там! Достатъчно много проблеми имаме в България, с които трябва да се справим, за да мислим и за НЕГОВОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ И УСПЕХ !!! АКО НЕ ЗНАЕ КАКВО И КАК ТРЯБВА ДА ПРАВИ - ДА СЕ ДОПИТА ДО МАРТО И СТИЛИЯН ! ЕТО ХОРАТА, НА КОИТО ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ И ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ !!! ЕТО ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ В АНГЛИЯ И СВЕТА... ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ, КАТО ТЯХ ДВАМАТА...

Нашият Берба е най-професионалния футболист,който България е имала. И това некви 15 годишни спортни антиталанти да коментират по негов адрес е мега забавно. Може би сте фенове на Божинов -типичния футболист. ТАлантлив,женен за фолк дива,прост за седмина и ходи на кръчми.

Ти си ултра тъп, щом мислиш така за Божинов! Това момче (само на 23, ако не знаеш) досега нямаше късмет с травмите (и Свен Йроан Ериксон каза, че това е попречило на Валери и на Марто да станат велики), но таланта му е безспорен! Е, вярно - жена му е чалгаджийка, но пък всеки е в правото си да прецени с какво да си изкарва парите! Не понасям чалгата, но това, което прави Алисия няма нищо общо с Валери! А ако ми докажеш в коя кръчма си го видял - ще мина да ти платя сметката, тъпанарино тъп! Валери е бъдещето на атаката за Националния отбор, раздава се докрай, мачка противника - питай Милан (че и Интер - и на тях набута един), с негови голове Парма взе близо 20-на точки, само злобните пъпеши като теб го плюят!!! Е, от мен толкова, за останалото се допитай до Лукаваго:))

ами предстои ни търкане на пейката...

За загубата на 'ман. юн. вината е изцяло на ферги не може с 9 футболисти да победи мунчен.вече е време за пенсия на сър ферги само че все осте островитяните не могат да го проумеят . роналдо напусна със мотив 'расисам' тевес - след скандал и покупката на бербо бе малка компенсация сега бербо сте стане изкупителна жертва за всички неуспехи на юнаитед много отдавна се търси начин за смаината на изкуфелия вече ферги мача бе спечелен от германците още от саблекалнаита ван гаал изигра блестаисто своите карти бербо не можеше да промени ницщо за 10мин. задача' 2-та гола на нани ако бяха на роони какво биха писали англ. весници знаете ли какво е расизам в деиствие? моаят съвет кам тези , които обичат футбола е да се радват че има българин в отбор като ман. юнаитед *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами просто Б не играе като англичаните. Що се отнася до някои характерни особености на тази нация - по - долни хора от тях няма в Ев. По-горе някой беше писал, че когато работят с чужденци, виновни са всички други, само не и английските п.... Изпитал съм го н агърба си. Та така и с Б/в.

Благодаря на deep purple!!! Живял съм в USA 6 години, сестра ми в England 8 години и нямате си представа какви долни хора са, особено в Englad. Изпитвал съм на гърба си как правят разлика между хората, като едно е отношението към техните и друго към чужденците, макар, че се опитват да лицемерничат. Какви нещатници като специалисти са, но винаги ако те сгрешат, все едно нищо не се е случило. Обаче, ако някой чужденец направи същото , разликата е огромна, веднага се бълват тонове помии и наказания... Така, че нека се учим и защитаваме винаги БЪЛГАРСКОТО, а то е на СВЕТОВНО НИВО!!!!ЗАПОМНЕТЕ!!!!

Бербатов е българин и мисля, че пишещите тука също. Така, че не се излагайте да пишете глупости против Бербатов!!!!

Не ми е ясно едно защо се позволява на някой шапшали да обиждат Бербатов, не е позволено да обиждаме тях като ги наречем да кажем плужеци изсушени.

Хайде недейте да сте такива критици към Бербатов. Защо не влезете вие да играете като толкова много знаете. Българите са големи философи - всичко знаят и от всичко разбират.

Да влезеш,не да влеЗнеш!Софиянци не го научиха тоя български език!!!

"Тоя" ? Евала , тъпир.

пише се "тапир". неграмотници поправят неграмотници :) сбъркана държава

до всички: а ваз няма и за 10 секунди да ви пуснат на терена така че не се изкаваите "компетентно". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма лесни неща но най-трудно е да избиеш мързела в теб а ти си много много МЪРЗЕЛИВ и проблемът ти е в СИВОТО ВЕЩЕСТВО

"... просто не ни беше писано" е това обяснява цялата му философия. Той очаква някакви свърх сили да свършат всичко вместо него. Е затова и купите никога няма да си при него.

Я пак ? Смешник.

Какво не ти е ясно? Питай чичко гугъл. Колко купи има Бербатов и какъв е приноса му за тези купи. Или ти се струва сложно да го направиш за да прогледнеш?

Барби

ами на тапите англичани може и египедската пирамида да им е виновна.но истината е че те бербо не го обичат(дори и колегите му).защото там ако си кон като рууни си добар,всичко друго е посредствено за тях.там само руни (дори и куц) е номер 1, всички други са натегачи .добре че бербо е там за да си чистят рацете с него.ами не може бербо за толкова изиграни минути да е решаващ фактор в мача.и вапреки туи бербо си дава приноса,ако се погледне изиграните минути в мачовете нашият има по голям приност при изработването и при реализирането от руни .но долните англичани се интересуват само англииското(за разлика от нас).за тях всички други са роби .нищо чудно сега всичко да изсерат варху бербо ,варху рафаел ако щете и варху мауринио.но не и варху алех ферги.но господ е балгарин и вярвам че нащо момче ще преодолее и това.а наи добре за него е да се махне от там.това което се случи в мача с баерн е поредният шамар за бербо(да пуснат куц кон ) но не и бербо, и за туи господ ги наказа. долу мрасните раце от него.успех бербо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе умник като са ти тъпи англичаните защо се подписваш като deep purple , а не като българска маруля, например?! Като ги интересува само английското, а другите са роби как играеха с Роналдо,а. Кантона какъв е според тебе ,а ? Проблема не е, че е българин, а проблема е , че съра отдавна видя как са го минали и сне доверието от него.Много преди да започнат да пишат публично това. Стилян и Мартин какви са според теб,а? Защо отношението към тях не е като към фибата? Май много въпроси ти зададох и все неудобни. Сега ако обичаш ми отговори на всеки въпрос по отделно като пропуснеш това за злобата и завистта. Умението на барби да играе не е зависимо от това.

Че съм умник позна. Че ти не познаваш англетата е ясно.а името ми идва от друго(което теб не те интересува).дори и deep purple не са били признати там. Защото англетата са толкова комплексирани от превземки че не ми се говори(защото ги знам) ..Роналдо е извънземен,Кантона е французин,Стенли нее българин а към Марто отношението е същото като към Бербо. За ферго само добро (като махнем лошото).а що се отнася за въпросите ти не са неудобни само дето им липсва самочуствието на българин.и накрая умението на барби точно от това зависи...да го пускат в игра а не да играят с куци магарета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Но ти ми отговори само на един въпрос. Защо бербо го пуснаха да играе в последните 10 минути? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето там е разликата ,че ти дори не ми отговори а аз имах смелостта.ти дори и името не си написа ,а аз го написах .хора имайте малко самочувствие на българин иначе не става.обичайте българското, за разлика от моя опонент.но все пак му се въжищавам на шумкарското самочуствие.дерзай приятел ,само така...от бърлогата оган *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз да ти отговоря ако ти не знаеш.щото м. ю . ако бяха се класирали алекс щеше да е великият но , таи като се насра в гащите и му трябваше тоалетна хартия.типично за англичаните приятел. а бербо е много удобен за туи да се отклони мнението от истината.таи че колкото и да си обикалял из света далеч си от истината.но поне не се поддаваи на палянковщината(не запалянковщината) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Във Сусурлево или КриваБара ще го пускат по 90мин. да ги е яд МанЮн да им се невиди пу неги е срам да не го пускат Звезделинчо лошо е като стъпиш на земята и се огледаш ......

Колко пъти Бербатов започна като титуляр и колко поредни мача с Манчестър... вярно сбъдна мечта си ад играе там, но те просто го закопаха и то не защото е смотан футболист, а защото е българче... Много злоба има у нас за да разберем какво настина направи това момче и как мъжки понася несгодите! Лично съм възхитен от възпитанието и достойнството му да влезне всеки път за 10 минути. Желая му късмет при нов трансфер!

Браво, това е истината. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да наистина 2 сезона не може да се адаптира и да "влезе". Още 5 сезона ли да го чакат. Кой знае колко се ядосва Фъргюсън че е продал Карлос Тевес. Това момче играеше със сърце и бележеше нерядко. В отсъствието на Рууни Тевес щеше да играе а нашия да гледа от пейката. Добре че поне Съра си има Федерико Македа, също с голям потенциал, който винаги влиза като резерва, но също така и винаги бележи...

Ами той него пуска как да стане. Още 10 сезона да седи и се тая. Прави чест на нашия че още ги търпи. Дано по скоро да се махне от там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама интервютата ги разбираш много еиии.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даваме всичко от себе си, нямахме късмет, гледаме напред - това интервю капитанът го дава след всеки провал на националите

А за националния отбор, колко години ти трябват?

Айде стига сме се занимавали с тоя калъф, че пак ще почне да се жалва и пак ще му четем излиянията. Не е първия, който не е успял да се впише (или "влезне") в МанЮ, няма и да е последния. А за тези, които ще се втурнат да го защитават - няма да си мълчим само защото е българин, той е футболист в отбор с милиони фенове, т.е. отговорността му е доста тежка. Да беше помислил и да си беше останал звезда на Тотнъм. В голям отбор с големи амбции трбява да се доказваш и за 1 мин. Трудно е, но е факт

И за 100 мин. пак си същия,това е жалкото.

Стига с тоя Меси! Няма място за сравнение. Такъв световен талант се ражда веднъж на 20 години и не е достатъчно само да можеш да бягаш и да играеш всеотдайно за да бъдеш като Меси!!! А в България се е видяло, че са останали само озлобени, завистливи хора, които само плюят по преуспелите българи. Българин да мрази българин. Една нация сме и трябва да се подкрепяме. Това в цял свят го няма!

А, защо така бе, Мите? Защо сега не им отвориш очите и на ингилизите ,че си толкова високо и докато се спуснеш на земята мачът обикновено е завършил. Така, че причината не е в теб. Просто другите играят много бързо и докато слезеш при тях всичко вече е свършило. Ама така е като тичат като луди.....

Не само за мен, но Бербатов е един от най-силните и добри футболисти на МАНЮ. Това че не го използват, както и когато трябва, не е негова вина. Да мислим реално - кога сме си предтавяли, че българин ще играе в този велик клуб ? Ако сме искрени - никога! Е това е - Успех на Бербатов и му желая здраве късмет!!! А да попитам критиците - кого предпочитате - селянина Стоичков или интелигентния Бербатов? По отговора ще ви разпозная!

Бараса е още по велик клуб а "селянина" Стоичков беше лидер и донесе всякакви успехи на Барса. "Интелигентния" манекен не донесе нищо на МЮ. Отидоха си Роналдо и Тевес и МЮ останаха пак посредствен отбор. Претенции за 4 купи и реално само една "бирена" този сезон. Сравнение между двамата може да се прави само като футболисти. Това ,че манталитета на Стоичков не ти харесва не го прави по слаб футболист. Питай всички по целия свят а не само у ваше село. И как измери интелекта на манекна ако не е тайна? След всеки загубен мач повтаря едно и също като папагал. На това ли казваш интелект?

Като игра преди повече време да не направи нещо?просто тук вече не играе целия отбор за теб и се вижда какв футболист си като трябва да се бориш за топката!

Бербатов две години не може да "влезе" в мачовете в Премиършип, сега се затръшкал за 10 минути.

Митко, митко ?! А не се ли запита защо САФ те пусна накрая ,само за 10 минути ? защо ли ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да вземе пример от Меси който БЯГА и играе надъхано,а не казва 4е за 10 минути нещо си нещо си ... :)))