Манчестър Юнайтед сдаде титлата след равенство с Блекбърн

За една седмица сезонът за "червените дяволи" отиде по дяволите. След като загуби директния мач с Челси и бе изхвърлен от Шампионската лига от Байерн през седмицата, Манчестър Юнайтед претърпя трети пореден провал и като че ли на практика се прости с титлата си.

Обратно в новината

Коментари - Манчестър Юнайтед сдаде титлата след равенство с Блекбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А БТВ, много ми е чудно, защо нямаше такива отзиви за мачовете с: Бърнли 0-1 Челси 0-1 (есента) Астън Вила 0-1 Ман. Сити 1-2 И пак Вила 1-1 кой тогава руга... никой... въобще няма да коментирам мачовете с Байрен... Ари...

Нашия е свикнал целия отбор да играе за него и да му подсигуряват поне по10тина голови ситуации от които той ЕВНТУАЛНО да вкара в една от тях.А да и ако може много да не се напряга ,че са му скъпи крачетта.Е да де но по този начин в Юнайтед не се играе. Да си го вземе някой по малък отбор на отглеждане и това е.

Santana, ти въобще гледа ли мача, къде игра Бербо първото полувреме и какво направи Макена, а какво направи Берба за Валенсия? Пф... Не моа да ви се нервирам на елементарността. Ето ви факти: Берба: 26 мача, от тях 13 влиза като резерва. 12 гола! 6 асистенции. Руни: 29 мача, от тях 0 като резерва. 26 гола, 4 асистенции. И моля не забравяйте къде играе берба като има втори нападател. Не казвам, че е по-добър от Руни, Руни е брилянтен, но не можем да кажем, че Берба е провал. Но доказа, че да влиза като резерва е безмислено, защото чисто психологически не е в състояние да възроди отбора, когато вече са им потънали гемиите. Може би наистина не е за там.

нащо куцо муле се стараеше все пак...ма толкова си може все пак по-добре се изявява на своята уебстраница и според скорошните новини смята да се преквалифицира в спортен журналист кум замунда...нямам църили со писс офф :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе вие що не проетете коментарите на феновете от МЮБ!? Ами те самите се критикуват, че по време на мача са го освирквали /"booo"/... самите те си признават, че с такова отношение към техен играч по време важен мач, човека не може да е полезен.... много от тях твърдят, че след едно такова боооо и неговата игра се е променила към по-лошо... кво да говорим вече, да се маха от там, и как да не се сърди не съотборниците си, като те са в заговор срещу него... и заради това, него ще го продават, а не тях ?! а така Мите, поне веднъж разкрии, какво е тяхното отношение към теб...

хм бастардос що сега не пишете барбука и ман юн се изпепиха...ако беше победа барбука щяхте да го лансирате на първо място :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гледам мачове само заради Бербатов. Но не мога да не го критикувам когато си мисля че е за критика. Игра добре, но трябва да престане да се тръшка и да прави физиономии. По-мъжки приемай нещата Митко. Учи се например от Валенсия или Евра. Грримасниченето и виковете и тръшкането не помагат в мача. Особено лошото отношение към колегите. Ако на всеки пропуск или неподадена топка останалите ти викат, няма да можеш да изкараш и 2 минути на терена. Овлядей се. Виждаме всички че днес се стара, но на отбора като цяло не му върви.

Наистина много жалко за тези, които плюят по Бербатов. Всички те, както обикновенно избират по-лесното в живота - да критикуват. Много по-трудно е да подържаш някого, а Митко има нужда точно от това. За съжаление той има само една грешка, че се е родил в България, но за това даже и критиците му няма как да го обвинят него.

на глупаците ще кая тук: никои не плюе бербатов,критикуваме го. тои не блесна за пореден пат с абсолютно нищо на терена в мач срещу по-слаб отбор и по-слаби футболисти . хората за това са го купили тем,за да блести. не може да вкарва през пет мача голове и вие да го мислите за голям играч. такива са много в премиершип и са по малките отборчета (даран бент в сандарланд,дефо в тотнам,боби замора в фулам,карю в астон вила....) те не претендират за нищо а всеки един от тези играчи имат по-вече голове от бербатов. миналата година бе сащото. те всички допринасят редовно с нещо кум успехите,които отборите им трупат. нашият звезделин обаче никакав го няма в отбора си. днес се видя за пореден пат че чисто и просто тои е нищо по-вече от един посредствен играч. разликата между него и мен знаете ли каква е? че аз ще сум на олд трафорд и догодина.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти първо се научи да пишеш правилно на български, пък тогава критикувай и обиждай когото и да било и бъди където си искаш, глупако!

До БЕРБА- Не си прав,не плюем,изразяваме становище,в случая негативно за адаша ти,плюеш ти,истерично

Абе вие слепи ли сте - барби е кръгла нула - влачи се по терена и прави някви супер невероятни отигравания ама другите не му подавали и ставало проблем - някви супер нещастни коментари - ми тоя му дойдоха малко в повече парите и вниманието и по БЪЛГАРСКИ се омота - нещастник! МИ като играеш в такъв як отбор - поразтичай се бе СМОТАНЯК!

Великолепен е Бербатов, на му трябва по-подходящ отбор.

Нашият най-добър!

Митко игра много добре, жалко че не можа да се разпише. Смятам, че почна да изпъква таланта му с всеки изминал мач, дано да остане в МЮ. Относно титлата найстина Челси заслужават повече да я спечели този сезон - много постояна игра и победи над дирекните претенденти

берби за нищо не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бай Ганьо винаги се е радвал на неуспехите на другите, нормална човешка реакция за него за да се успокои след личните негови такива :)

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ БЪЛГАРИ БЕ! ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ, ЗАВИСТЛИВИ, ЗЛОБНИ И ПРОСТИ! Кво плюете, българина стигнал до най-великия отбор на света бе?! Плюете, плюете и знаете ли защо?! Защото само това можете! Селяндури с робска душа, това сте вие! Хейтъри смотани!

Берба, пак каза голяма глупост :-)))

ако има някой който не е за този отбор,това са валенсия и нани.гола вода са цял сезон само с моментни проблясъци.гигс-за пенсия, гибсън-рита на посоки пък каквото стане,македа бяга по 50 метра след върнати топки към вратаря ,които е очевадно че няма да хване.изобщо пълна трагедия бяха манчо днес ,ако съра иска тоя отбор да става за догодина трябва да си купи халфове та да му градят играта .иначе и съра-за пенсия...

а бербатов като види топката се крие и бега от нея като от огън

а бербатов като види топката се крие и бега от нея като от огън

Жалко! Бербатов беше най - добрия от Юнайтед през първото полувреме, но е очевидно изнервен. През втората част се поддаде на общото негативно настроение и целия отбор беше много куц. За многобройните грешки на Нани, за спящия Валенсия и смотания Гигс няма да коментирам

Г-н Берба се опита да се прави на нахъсан,но който не го може...Показа отвратителното си лице с държането си към Македа..Ако Нюкасъл наистина го купят ще си вкарат един енергиен вампир в съблекалнята..абе важното е да се маха националния и да не го дават по тв,моля!

за титлата трябва да се изиграят още 4 мача. Но съдейки по днешната игра не смятам че заслужават титлата. Липсва отборна игра и имаше много грешки. Що се отнася до Митко, смятам че беше един от добре играещите на терена, имаше и желание, но постоянните грешки на другите влияят зле. И той имаше грешни отигравания, но имаше градивна игра от негова страна, което липсваше на Македа например. Мога само да пожелая успех на МЮ, но гледайки и вчерашната игра на Челси, мога да кажа че ще си заслужат титлата, ако не направят грешки до края.

а каде са феновете на Бербат калитко нещо не пишат маи няма какво

еи теб сигорно сан не те е хванало .гледам много си се загрижил за бербо. браво.това е истината в бг.дерзаи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти па ся куц сън кви ти 5 лева ние живеем за барбука следим го даже кога ходи до вц :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скъпа кукло Берба, нежна и красива, хайде бегай в Нюкясъл че за голмайстор хич не те бива!

Хахахаах... много добре казано :))

напално подкрепям додо.. колко ти и пати вестниците са критикували унитед толкова пати унитед са ги опроваргавали :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нашето куцо магаре пак се спуваше цял мач.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е как разбрахте че сдали титлата като остават 4 мача а разликата в момента е 1 точка между Челси и Юнайтед Челси са с мач по-малко но как разбрахте че са го спечелили ?? преди да се е играл???? Разбирам да остават 2 мача и разликата да е 5 точки да ама 1 точка и 4 мача до края??? Излагате се с тези коментари