Гонят Баждеков от Левски

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков е на път да изхвърчи от клуба, твърди "Меридиан мач", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Гонят Баждеков от Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без значение е дали петолъчката е комунистически символ или не! Важното е, че Централния Свиневъден Комплекс на Армията е създаден от комунистите, които завзеха властта и удавиха в кръв българския народ (сред тях и бащата на певицата Богдана Карадочева - един от основателите на ФК "Левски")! После естествено комунистическата паплач се е промъкнала и в Левски, така, както се беше просмукала в цялото общество, така, както си избраха все още живуркащия патриарх и пр., и пр. И сега - с пернишките мутри начело - Централния Свиневъден Комплекс на Армията продължава да трови футбола у нас! Вижте само колко пари дължат и на кого ли не, то не бяха неплатени трансфери, то не бяха неплатени заплати, то не бяха неплатени сметки за ток, вода и т.н. Явно, че комунизма се е настанил трайно в свинефермата в село Панчарево, затова грухтенето оттам е най-малкто висша наглост и свинщина!!!

Алоо,Асанчо,мангалче подуянско,и Converse ли е рожба на комунистите,бе?А щата Масачузетс,където е основана,сигурно е първият комунистически щат?Тц-тц-тц,свещена простота......

Anticom,петолъчката не е комунистическо творение и съответно символ,бе,папагал.Сътворена е хиляди години преди Христа,има я и в знамената на ЕС и USA,неграмотно подуянско говедо такова.

Червената звезда е символ на комунизма и на комунистическите отбори и които твърди друго е тъпо и зле образовано прасе, между впрочем повечето чорбари са такива.

едното комунистче гони другото ,щото вече няма лапачка за всички.... нещастни комунистически изроди, такъв ви е и отбора,такава ви е и публиката....

Цесекар тръгнал против комунисти да говори- хаха каква наглост. Ами самия факт че подкрепяш отбора с червената петолъчка те прави комунист също. Ако греша - извинявай, но в такъв случай си объркал отбора.

Ако на Баждеков му липсва някой порок, то това е пълната липса на нелоялност! Просто агент Тара за пореден път си измива ръцете с хора, които загърбват личното си достойнство, за да му вършат работата. Така, както постъпи с Мъри и Наско, с Вили Вуцов, с Боримиров и Кокала. Така, както скоро ще постъпи и с Гонзо! Докато този боклук се подвизава като президент на Левски, клуба нищо добро не го чака!!! Това е от мен, останалото е от Лукаваго:)) П.П. Някой да знае как да се свържем с Дерипаска?!