”Сън”: Бербатов най-слаб в Манчестър Юнайтед

Английският таблоид "The Sun" даде най-ниска оценка на българския нападател Димитър Бербатов след вчерашното равенство на неговия Манчестър Юнайтед срещу Блекбърн.

Обратно в новината

Коментари - ”Сън”: Бербатов най-слаб в Манчестър Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са хората от "Сън", то се видя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сензационно: -- Златан Ибрахимович от лятото в Ман. Юнайтед !

тия бербофилии са толкова нагли,че наистина се гордея,че мразя тяхната кокона-той олицетворява лигавщината,високомерната превзетост,браво на българите,че не са толкова тесногръди да подкрепят подобен поплювко само защото името му окончавало на -ов.

Момченце глупаво, нищо не разбираш от футбол!!! Олигофрен е всеки като теб, който "му е ясна футболната игра". Бербатов си остава голям талант и без коментарите на простолюдието

Абе муньо не знаеш ли че между талант и голям играч има огромна разлика

С ръка на сърцето- не става момчето

Абе къде е сега дъщерята на Емил Данчев пак да напише от името на Берба в неговият блок че е "голем успех"/"I AM A BIG SUCCESS" - както гордо беше написано/.Голям успех е да вдигнеш купата на европейските шампиони,а да изгубиш два финала на ШЛ и първенството си е голям провал.Ние хейтърите от "HATERS UNITED" гордо заявяваме,че ни кефи всяка неубедителна изява на Берба и с нетърпение очакваме бъдещите му провали ,за да се посмеем още!

само изключителен олигофрен може да напише такива неща пич...ако съм на твое място ще се отровя,после ще си прережа вените и накрая ще се гръмна.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бербо да си жив и здрав да си харчиш ти и семейството милионите на някой слънчев остров, другото е ялова работа

Бебо го издуха супер мощно в Юнайтед !!! пълен провал!

да верно е виновен само че е виновен за това че им гради играта време е съра да обяви на всички че в юнитед берба е по скоро зидане от колкото типичен гол маистор другата година с рууни да си смнят номерата и да се знае *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

една птица пролет не прави- тъпи англичани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ззащо се чудиме че вербатов бил наи-слабят? понеже е българин трябва да е добар? класира ли се българия за световното? не. тогава? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

joy ,.. грамни се бе олигофрен! да не си станал пир на барби ? този дрислу нема право да пристапа терена на Юнайтед ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гръмни се ти бе чървуленце. в тоя мач всички без Бербо беха пълни дупки.....ама това не им пречи да престъпват на терена. надутите англичани все некой им виновен....ама 10 играеха все едно за първи път виждат топка е без значение ......Бербатов ако може на всички да им свърши работата .......и да центрира и да отнема и пространство да освобождава .......пък накрая и душата в рая......е не става .....колкото и да си добър ...футбола се играе от 11!!!!!

Тези от "сън" май не са гледали мача. Но да си втори на острова си е поижение. Бербатов беше с класа над Македа и повечето от отбора. Липсваше му малко късмет.

нашето муле по принцип не става за тая игра но ше пише за куцтех по форумите :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тея май не са гледали мача или са си нарочили Бербатов. Целият отбор беше трагедия с монго допуснати индивидуални грешки. Включително се забелязваше нервност и дразги между играчите. Липсаваше отборност. Колкото и да ми се иска с такава игра не заслужават титлата.

глупости. бербатов беше най-добър. какви подавания раздаваше ама нямаше кой да ги реализира. ако беше вкарал нани при паса на бербатов щяха да го боготворят. а оня мачеда нищо не направи цял мач *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То бива, бива наглост и безочие, ама неуважаемите журналя от онзи английски парцал минават всякакви граници. Сигурно са гледали друг мач.

Кретени! Единствено на Бербатов му е ясна играта, всички бяха слаби и накрая Бербо пак виновен... Отвратителни английски наглеци

Бербо беше единствения дето направи нещо в този мач. Тез македи, гибсоновци и други подобни са пълни смешници.

Това са безпристрастните английски медии, дами и господа. Бербатов ще продължи да бъде виновен за всеки провал на МЮ, въпреки, че това е просто нелепо - като че ли е сам в тоя отбор. Вчерашният мач приличаше на мач на нашата национална гарнитура - останалите се лутат като мухи без глави, и се крият зад противниците, нашия се чуди на кой да подаде. Бербо, махай се от този потъващ кораб, брат, България е с теб, с изключение на привържениците на Левски. Не е зле да се припомни, че в Байер има 90 гола, в Тотнъм 40 и няколко. Дали проблема е в него ?