”Сън”: BerbatOFF аут от Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън планира да се раздели със своята звезда Димитър Бербатов през летния трансферен прозорец, съобщава вестник "Сън", който излиза със заглавие "BERBATOFF".

Обратно в новината

Коментари - ”Сън”: BerbatOFF аут от Манчестър Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всичко писано до тук излиза че в англия не разбират от футбол,националния им отбор не става,фергюсон не е никакав трениор и колегите на бербатов са слаби футболисти. ясно ми е защо нашият футбол е на такова ниво и колко разбират от футбол в бг щом се радваме на "изявите" на бербатов ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербо е супер голям футболист, но и човек. Въпреки голямото нопрежение, на което е подложен направи сравнително добър мач с Блекбърн. Не ми ясно, защо не го обичат в отбора. Няма човек от предните редици на МЮ, който да не е спечелил от неговите пасове. Колко качествени топки получи той и в мача с Челси. Съра просто иска да се отърве от него, и го подлага на всевъзможни изпитания. Цяла седмица тръби, че ще е титуляр срещу Байрен, след това го пуска за 10 минути, когато немците са в подем и спокойни. Той да реши мач, който вече беше провален, защото от 3 на 0 да стигнеш до 3 на 2 е направо смазващо за психиката на всички от МЮ. Нани нямаше сили да бие корнер, Митко да чака пас от него за гол! Какво се нарича това, освен старческа глупост. Забележете нещо много важно, когато Съра хвали Бербо, феновете го плюят, сего е обратно, Съра мълчи, а феновете го определят като най-добрият от МЮ срещу Блеклбърн. Хорат не са слепи и виждат какво става на терена. Футболът е отборна игра. Не може Евра - защитни, с един отбелязан гол да сега, да не търси комбинация с Бербо или друг, а бие от 35-40 м. Нани направи същото няколко пъти, дори спокойния Митко не издържа и му направи забележка. Просто не го долюбват нашето момче, но Ви гарантирам, че ще съжаляват. Такива футболисти, като него се раждат 5-6 на поколение. Горд съм, че е българин, и ако отбора играе за него както го правеше за Роналдо и сега за Рууни, резултатите щяха да са други. Те и сега не са лоши - 82 мача в МЮ - 26 гола. като доста мачове е влизал като резерва, или е бил сменян. Трябва да бъде и малко повече егоист, да шутира по често към вратата, както го правят другите. Има над 30 асистенции, но кой ги отчита за игра. Рууни изпесна сам срещу вратаря в Германия, Валенсия изпусна в същото положение срещу Блекбърн, а черната овца е Митко. Просто някои ги е страх от него и гледат всячески да го смачка психически. Ще дойде Видов ден Вярвам в таланта на Бербо - най доброто от българския футболен свят в момента. Да е жив и здрав! Успех!

на нито един от нас българите не му прави чест да скочи и да се опитва да смаже бербатов. кои е този човек, в каквато и сфера да работи, които да е на ниво всеки ден? има ли някои такав? като играе добре и бележи голове се бием в гардите, като е в по-слаба форма го тапчем. е какав народ сме ние, бе хора? спрете да униявате! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

United flop is Dimi Berbatoff By NEIL CUSTIS Published: Today MANCHESTER UNITED are ready to take a massive hit on Dimitar Berbatov and dump him at the end of the season. The Bulgarian has struggled to make an impact since his 30.75million switch from Spurs in September 2008. His performances in the defeat against Chelsea and Sunday's goalless draw at Blackburn have been the final straw for many fans. And manager Alex Ferguson also looks to have lost faith in the club's record signing. Fergie opted for a half-fit Wayne Rooney against Bayern Munich in the Champions League quarter-final second leg rather than risk Berbatov. The striker did get the nod for the title crunch with Chelsea but it was his first start against any of United's big-four rivals this season. Fergie argues his preference for playing one up front in European games has restricted Berbatov's action. But the last two games have shown when he does start, he cannot be relied upon. Berbatov, 29, has also been rapped in Bulgaria over his displays for the national team. With United's title bid all but over Ferguson is looking ahead to next season. His No 1 target a year ago, Karim Benzema, will be back on the market this summer after a poor season at Real Madrid. Ferguson could get his man for the 25m he originally offered before Real stepped in with a 35m bid.

Само Бербатов!!! Той единствен в МЮ знае какво иска и се бори. Другите ...тичат, а Руни - го може пък и има голям късмет!!!

Миче, те нашите медии има кого да възхваляват. Че даже са двама. Бъди жива и здрава и по-добре да не се занимаваме с нашите герои и Бербо.

Бербатов е голям футболист и много интелегентен, гордея се , че е българин.

Берба трябваше да осъзнае отдавна, че лайнарчетата не искат да играят с него. Ся в блякбърн ко станва, оная балерина Макена ли е къФ е не отигра 1 ситуация, а Бербо игра половината мач на центъра на терена. Направи единствената читава голова ситуация като изведе Валенсия, ама той като го няма Руни и все едно е третокласен играч. Дадуха му 2-3 спорни топки на Берба и онея старци продължеха да си ритат към вратата от майната си вместо да комбинират. Плюс това съгласете се, че никой нормален човек не може да се отпусне и при такава антикампания, окято демонстрира пресата. Абе берба да бяга... Стареца Фърги и без това май му мина експлоатационния срок и почва да дава дефекти

Абсолютно съм съгласен с теб

кое е определението за силен отбор? това, че е шампион на държавата си, че е неизменно в тройката и участник в турнира на шл, а играчите му са националния за предстоящето световно.такъв е отбора на ман.юнайтед,въпреки последните му несполуки. но това е повече повод за лешоядите да ръфат ранения звяр, макар пределно да им е ясно , той никога няма да играе ролята на дребно мезе.още повече че това е една закономерност във всички силни европървенства-на финала е един.важното е да запазиш силния си авторитет.

Моето мнение е такова, те си тачат техните лайнари , прословутите английски блъскачи и ръгачи и не могат да се примирят с факта, че НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ ! Доказателство е националния отбор ! Вижте колко англичани играят в топ 5 отборите в премиер лигата и сами си правете изводи! Вярно е че Митко не показа кой знае какво, но минутите на терена и головете говорят друго. Истината е че сегашните халфове са МНОГО ЗЛЕ. Сколс и Гигс са в 3 възраст вече, Карик играе с 2 ботуша (по рождение) а Флечер може дамо да се бута и да спъва. Нинджата Парк няма да го коментирам. Е КАК ДА ВКАРАШ ГОЛОВЕТЕ С ТЕЗИ Т.Н. ХАЛФОВЕ ? В Тотнъм отбора винаги играе за нападателите, безспоренн факт през последните 4-5 сезона , а този последният е найкрасноречив. За това там вкарват и Дефо и дървото Крауч и Бент и Кийн (последните вече не са играчи на шпорите) , това е истината. В Англия или трябва да си 2 пъти по добър от тяхните пъпчиви лайнари или си слаб футболист. Защо тези журналя разбирачи не питат СЪРА , какво закупихте г-сине след като Роналдо си замина а Харгрийвс е вечно контузен ? Попитайте го и за Обертан дето изигра 20 минути за целия сезон до тук. Също може да го питат защо Бербатов не бие дузпите ? Сигурно щеше да иа поне 20-22 гола всеки сезон. Но това е положението, скъпи сънародници, затова главите горе и спрете да плюете по Митака, не е той виновен за всичко.

Благодаря за радостта от реалния коментар,на Вас и на всички,които правят реален анализ на тима.Съжалявам за две неща.Първото е,че не пиша добре на английски да им кажа във форумите на "Сън" и подобни някои неща.Второто е,че нашите медии нито веднъж не се осмелиха да излязат с гръмки заглавия в подкрепа на Бербатов!Толкова гръмки,че да ги цитарат в Англия така,както тук умират да ги преписват без мнение, без подкрепа сякаш са от едно издателство със "Сън" и подобни.

Това, с доброто писане, няма да ти помогне, Миме. Поустовете и там минават през модератор и ако изказването не съвпада с тренда, определен от съответния вестник, въобще не вижда бял свят. Всички британски вестници имат такава политика. Там не е демокрация, а хората не са "citizens", a "subjects" и това е положението. Иначе, много съм съгласен с Охридски - то не може хем да играеш упорен халф, хем да вкарваш голове. Но някой трябва да бъде хвърлен на лъвовете и няма по-удобен от Бербо. Истината е, че МанЮ са един застарял отбор и имат крещяща нужда от подмладяване. А не се правят никакви постъпки в тази насока. И те ще си страдат, в близко бъдеще - с или без Бербо.

Много точен коментар. Имало и мислещи хора във форума.

Тоя няма да го взема в Ботев (Враца) да играе.

Барби-батов сам се е отписал. Просто не е за играта на Ман. Язък за изгубеното време, но пък остават милионите взети така или иначе. Само да не го накарат да ги връщааааа!

Големите пари са ги взели Тотнъм!

Да е жива и здрава фамилията Глейзърс!!! Па, Бербатов ще е добре на всякъде, където и да отиде!

Добър ден! Втория ти нападател играе по 20 мин през сезона и очакваш да ти оправи трудните мачове??? Те щото и другите играчи са много в ред. Тая схема с един нападател като Руни може и да е печеливша, но неможе да държиш в кондиция и на ниво втория нападател. Бербо не е калпав, просто МЮ не отбора на стилът му. Да не забравяме, че играта на отбора се прави спрямо нападателите и като сменяш скоростни с технични играчи трябва време за напасване.

Аз мисля, че Бербатов е твърде бавен за бързият Ман. Юнайтед!

Ти си слънчасал!

ааа...супер..изгонете бербатов,вземете бензема ...баси простотята... а точно пък бензема е абсолутно дурво , а от известно време и дебелак ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

англичанчетата -тапаци,все те са ок и другите виновни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дреме ми. Ако може и от националния да земат некой лев за него ще е добре в условията на криза.

Май и съра вече е за пенсиониране ми се струва.

Как не ви омръзна да четете жълти вестници? Вместо да издирвате всяка глупост за Бербатов, напишете нещо свое , може и критично, но да е смислено. Ако Митко беше англичанин , шотландец и т.н. критиките щяха да са далеч по-малко. На това се вика "търсене под вола теле".

Да, Бербатов е най-голямата издънка в Манчестър. А, оня Валенсия, който лошият Бербатов изведе сам - той е супер играч. А, оня Парк, който пак същият лош Бербатов изведе на супер позиция и трябваше да скъса мрежата на вратаря - той е супер играч. Или Бербатов е виновен за безумно слабата халфова линия на Манчестър, която особнно второто полувреме не можеше да върже три паса един след друг без участието на защитник. Иначе Бербатов е много лош! Егати разбирачите!

само дето английската преса това не го вижда

много ще се радвам ако продадат бербатов ,та да видим другия сезон кой ще им е виновен,пердричам им още по голям провал

Не виждам кой ще плати такава сума за куклата! по-добре да се връща тук да му направя бенефис !!!! Ще си гледа после мачовете от високо,голямата звезда !!!!

Англичаните не са като българите , те уважават само британски футболисти и не виждат грешките им а Бербо е следен всяка крачка по терена и е виновен дори за падането на полския самолет . Да бяга от Манчо и да ги видим с "невероятния " Рууни ....

Едно цвете сред бурени не прави градинка, Ферги. Не си дорасъл да оценяваш и да ползваш правилно нашето момче. Или си вече изкукал (което е по-вярно) или и ти като Гонзо се опитваш от сбирщина да направиш отбор, но без Бербатов, а с Рууни. Така не става байчов.

Барби да се включи в отбора по художествена гимнастика на Ман. Ю.

нека вземе арабина и тогава съвсем ще втасат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм правил сметки, ама да не се окаже, че всеки негов гол струва 1 млн?

Абе моля ти се! Ама когато вкарваше голове беше ок,а? Смотаняци

Англичаните са такива - величаят собствените футболисти, но чужденците ги разпъват на кръст. Парк и Тевес като търчаха като мухи без глави да не бе да правеха нещо полезно ? Бербатов е удобна изкупителна жертва за проблемите на МЮ и най-вероятно ще бъде пожертван, което от друга страна не е лошо, защото ще блесне отново в някой по-нормален отбор.

кога е вкарвал че не разбрах, и колко гола е вкарал. дали тези голове си заслужават 30 милиона паунда?