Батков и Гонзо решават тази седмица за треньор

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов ще се срещне тази седмица със собственика на клуба Тодор Батков, за да обсъдят вариантите за треньор на отбора от следващия сезон, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Батков и Гонзо решават тази седмица за треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На многоточието трябва да се сложи ТОЧКА.Прост та кънти.Изкуствено създадения отбор е свинския бе бастун смотан ,ти си толко прост, че сигурно няма да мога да те обидя.

Правилният избор е един бивш треньор на Левски. От годините на Искренов и Сираков. Годините му са множко, но съм сигурен, че ще свърши работа. Сигурен съм! Васил се казва. Васил Методиев. Шпайдела. Той е! Успех момчета!

Правилният избор е един бивш треньор на Левски. От годините на Искренов и Сираков. Годините му са множко, но съм сигурен, че ще свърши работа. Сигурен съм! Васил се казва. Васил Методиев. Шпайдела. Той е! Успех момчета!

Правилният избор е един бивш треньор на Левски. От годините на Искренов и Сираков. Годините му са множко, но съм сигурен, че ще свърши работа. Сигурен съм! Васил се казва. Васил Методиев. Шпайдела. Той е! Успех момчета!

двамата мъдреци ще свикат съвета на старейшините :))))

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Многоточие, просто е... се в г... толкова си глупав, че от теб ми се драйфа. Не говори за неща които не разбираш.

Като гледам какво пишеш май по-добре да се беше издрайфал, говедо!

.... може да си завреш шибания коментар отзад свиньо мрасна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Независимо как се обозначаваш като автор - ясно ми е, че си същия онзи малоумник user. Взе да ми писва от това, че каквато и да е темата, свързана с Левски - ти си пишеш едни и същи безмислици, но каво да се прави - очевидно мозъка ти е гладък като билярдна топка и друго не може да роди! В конкретния случай - този твой коментар съм го чел поне по още 2-3 теми, което е показателно за изключително ниския ти интелект и липса на въображение. Затова си мисля, че е безмислено да ти обяснявам, че на 24 май 1914 г., са се събрали не мафиоти и милиционери, а група млади патриоти, които от любов към футбола са създали този футболен клуб, а от любов към България са го кръстили с името на Апостола. Същото това име, което "интелигентната" ви публика не спира да скверни с възгласите "к... за Левски", "ако Левски беше жив - щеше да е от цска" и др.п., малоумия! Може още много да се каже в тази насока, но си мисля - заслужава ли си да се обясняват очевидни и очевадни неща на човек като теб - видимо потънал в духовна нищета и преливащ от злоба, която се чуди кога и къде да излее! Изобщо не си заслужава и да ти обяснявам, че като принизяваш вечния си съперник всъщност принизяваш успехите, които твоя отбор е постигнал в двубоите с него! Тази материя очевидно е чужда за хора с болни мозъци като теб, затова те оставям да живуркаш в лайната, от които си се родил!

Ееееееееее, гнидо! Пак си изпълзял от кочината, а, рожбо на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево. Защо изобщо си показваш зурлата от лайната и грухтиш по теми, които не разбираш? И като говориш за агитката - вашата като е нормална защо нахлува по терените в Ловеч и Мездра и си бие футболистите и треньорите? А като говориш за мафиоти да те питам - "Праховеца" и "Гърнето" какви са - академици ли? Кална твар си ти, затова - стой си в лайната и помията - достойна среда за жалкото ти съществувание!!!

Ха сега, да видим тези двамата олигофрени как ще е.....ат мамата на ЛЕВСКИ окончателно!!!!!!!!