Според информация на "Тема Спорт" адвокатът се е разбрал с Гонзо това да стане ден-два преди важното гостуване на Левски във Варна срещу Черно море.
Известно е, че от този мач до голяма степен зависи дали сините ще се класират в евротурнирите през следващия сезон, или ще гледат само по телевизията.
Гонзо вече е готов да предложи няколко варианта на Батков за треньорския пост в Левски. Става дума за двама чуждестранни треньори, както и един българин, чието име се пази в тайна.
При всички случаи обаче това не е Илиан Илиев, който на няколко пъти подчерта, че няма да работи с Георги Иванов. Сред треньорите, които могат да акостират на "Герена", са Люпко Петрович и Славолюб Муслин.
Последният дори наскоро призна пред сръбските медии, че е бил търсен от синьото ръководство. Другият възможен вариант е Вячеслав Грозни, който бе уволнен от украинския Арсенал Киев заради слабите резултати на отбора.
Самият той бе на преговори в София след уволнението на Ратко Достанич, но тогава украинецът не се разбра с Тодор Батков за финансовите условия.