Гонзо: И Моуриньо да вземем пак ще има критици

Спортният директор на Левски Георги Иванов бе любезен да даде интервю за Дарик радио. В него той отговори на въпроси свързани със селекцията на тима и евентуалния нов треньор, който ще поеме Левски.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: И Моуриньо да вземем пак ще има критици | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на вас кой да ви стане треньор? Мен не щете, Любослав Пенев - също, сега чакате "Малкия Мауриньо"!!! Да не получите само големия...., че тогава да ви видим насраните задници!

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Тумор за българския футбол са малоумните фенове, футболисти, треньори и собственици, които винаги търсят проблемите си в Левски, съдията, БФС и Космоса. Освен това, Левски не е отбор създаден насила, а отбор създаден с любов към спорта и играта още през 1914г., и насилствено обединен с отбора на милицията Спартак в края на 60-те. Футболът ни е гола вода отвсякъде, но и феновете на тази игра в България не заслужаваме повече, защото не влагаме в нея страст и любов, а само омраза и псувни.

Айде, стига с тоя отбор на народа! Ние като не сме от тия два отбора, от кой народ сме тогава? Оправете си най-после понятията за народ, щото в крайна сметка сте малцинство, колкото и да не ви се вярва и иска. За съжаление сте само по-гласовитата част от народа, но и това не ви помага да пораснете и да ви чува някой. И май като бяхте "Левски-Спартак" и ЦСКА "Септемврийско знаме" имахте повече успехи, защото и едните, и другите бяхте галеници на Политбюро и всичко беше само за вас. Писна ни да ви слушаме как си ги мерете. И не забравяйте, че и ние сме заченати с любов!

user, колкото и ника да смениш - по вонята се познаваш! Ти си до такава степен малоумен, че не спираш да пишеш едни и същи простотии, независимо от темата! Явно от всички опции, които дава твоя комп си запомнил само copy-paste, иначе не намирам обяснение за налудното ти поведение! Освен разбира се все по-задълбочаващото се и явно необратимо полудяване! Ходи на лекар, макар, че вече явно е късно!!!

Те пък шефовете на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево какви са? Не са мутри, а академици, така ли?! Явно жегата се отразява зле на болните свински мозъци и увеличава пристъпите на свински грип!

Абсолютно съм съгласен

куцо говедо си ти муньо яжте си лайната в насраната кочина комунисти осрани

Уважаеми Георги Иванов, Вярвате ли в това, което говорите. Ако вярвате - то Вие боравите с много занижени критерии. Един отбор излиза на терена с 11 играчи!. Нали? Какъв вратар понстоящем е Георги Петков. Вкарват му голове от центъра. Какъв играч е Телкийски? Какъв играч е Йолов? Какъв играч е Жоазиньо? Какъв играч е Алекс? Какъв играч е Бензукан? Да продължавам ли? С тия играчи ли ще играем в Лига Европа. Ние сега сме за смях, а ако попаднем в Лига Европа ще станем пълен резил

моля ви сурдецхно да забраните на това нещо да прави каквите и да е изказваня... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гонзо кога стана калайджия, кога ти почерня задника... Стига си се правил на "мъжага", защото отдавна лъсна каква пичка си...

Гонзо, скрий се! И поне една година не се показвай в публичното пространство! Левскар съм от времето, когато се е раждал бащати, но такива резили не си спомням! За това, поне се скрий, да не ти берем срамотиите!!

Гонзо, мъчно ми е за тебе. Ама защо мъчиш и нас?

И Господ да им стане треньор, докато един клуб се управлява от криминално проявени типове нищо няма да стане

Левски ще вземе Мауриньо! Знаех си - Батков е спестил от закуски, може и Роналдо и Меси да вземе - колко му е, макар че друго си е Гонзо, Йовов и компания!

Абе, тази година левски трябваше да е малко над изпадащите отбори, но да е жив и здрав боби и батковата мафя, и дано да не платят за класиране в европа, че там пак ги чака някое отборче от селата на албания, молдова или косово - и пак левски ще е оут of the game... въобще, стига сте си губили времето с тези нещастници... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.