"Обсъждаме кандидатури, срещаме се с няколко човека, заяви Георги Иванов. Ще разберете кой ще е треньорът, след като приключи сезона. Дотогава треньор съм аз и Тони Здравков се води старши треньор, всякакви други спекулации ще бъдат отричани.
Ясен Петров е една от споменатите от мен кандидатури. Има и чужденци сред кандидатите. Пак казвам, че като приключи сезонът ще решим кое е най- доброто за Левски."
От гледна точка на финансовото състояние на Левски дали клуба търси треньор, който да излезе евтино или треньор, който ще свърши работа на клуба? Георги Иванов отчита финансовата криза в света, а не само в Левски или в България.
"Нормално е да не можем да вземем Моуриньо, заяви Гонзо. А и съм сигурен, че дори и Моуриньо да вземем, пак ще има критици, които ще изкарват, че този треньор не става за Левски. Ние обсъждаме кандидатури, които ще бъдат полезни и на хора, които могат да помогнат за развитието на Левски."
Според спортния директор ще е жалко, ако Левски не се класира за Лига Европа, с оглед на това с какви футболисти разполага отборът. Той искрено се надява тимът да се класира.
"Надявам се публиката ни да ни подкрепи, макар и да сме й длъжници, откровен е Георги Иванов. През цялото време, дори и в най-лошите ни моменти, тя беше с нас. Лошото е, че пак нещата не зависят изцяло от нас. Това мен най- много ме разочарова. Ще трябва да победим и да чакаме Локомотив Сф да сгреши."