8:0 срещу Уигън и шампионска титла за Челси!

Челси заслужено стана шампион на Англия. Лондончани бяха най-постоянни през кампанията, победиха всичките си преки конкуренти и заслужено ликуваха. "Сините" триумфираха днес след успех с 8:0 над Уигън, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - 8:0 срещу Уигън и шампионска титла за Челси! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За приключилата вече кампания САФ се оказа прав само в едно - още в началото предсказа, че Челси е единствения отбор, от който МЮ трябва да се притеснява. Е, явно не са се притеснявали достатъчно. Пък и съра беше зает повече с това - да се оплаква от: съдии, късмет, Стиви Джерард и още какво ли не, вместо с парите от Кристияно Роналдо да купи поне 1-2 халфа от класа! А догодина, като се отъврем от американските наглеци и вземем Рой Ходжсън за мениджър - тогава ще трябва да се притеснява и от нас!!! Ливърпул, You Never Walk Alone!

пише се YOU'LL NEVER WALK ALONE

Да, прав си! Сори за грешката, но... важен е смисъла!

И задължително да почерпите момчетата от Ливърпул!!!

абе николай Момче просто Ти да не си фен на Напредък Бъзън бе пич Или Ман Ю или Интер или Барса нямат спонсори НЕ Те играят с джобните на играчите си а Те нямат стотици милиони бюджет искаш да кажеш тей ли ? Ай моля ти се недей да пускаш тъпи и безсмислени коментари повече във форумите,че дразниш само!!

Ха честито на момчетата и феновете. Аре пуснете малко гювеч на Портсмут да се кефят момчетата, все пак отбора им се разпада, не бъдете алчни :) Иначе ви пожелавам и титла в ШЛ другата година, че май няма друг отбор в момента, който да отсрами английския футбол. Успех

Челси ШАМПИОООН!!

Ти си тъпак! Абрамович наля трудовашките милиони на чукчетата дето се скъсват да копаят нафта! Кои бяха Челси преди Абрамович ? В средата на таблицата. Сега са отбора с най-големи финанси, но те не са от футболната сфера, а от на оня мафиот бизнеса! Смениха за 4 години 4-ма треньори и пак паднаха в шампионската :)!

Всъщност чукчите копаят диаманти! Нефта е при тия от МС.

Време беше и Ние да станем Шампионииииииииииииии!!!

абе някои помни ли на нашето мите кога му беше последният вкаран гол ??/ спорим тук ..... лол

проблема на съра е, че направи доста грешки този сезон (най-голямата с Байерн, когато дори прин2:0 трябваше да лусне Берба вместо Руни) и допуснаха много голове заради грешки в защитата. Сега може Берба да опере пешкира, а той почти не игра когато трябваше.

Браво,браво на момчетата от най- великият отбор в Европа!Заслужено сте на върха на победителите!Още веднаж:БРАВО и ЧЕСТИТО!!!!

Браво,Челси.Време беше пък и това беше най-достойния отбор от топ 4.Браво Ферги,заслужи си го с оглед на много неща но най-вече на мног о грешни решения които взе.Далеч съм от мисълта, че аз съм човека който трябва да те съди след толкова успешни години, но наистина е време да се оттеглиш достойно и заслужено.Вече няма какво да дадеш на този отбор

Гледахме голем цирк!Явно и висшата лига вече не е на ниво!Честито на Абрамович!!!

Тъпак! Абрамович ли вкара 103 гола? Бяхме най-добрите тази година и взехме заслужено титлата! Дубъл другата седмица! Най-успешния сезон за сините от Лондон!

Тъпак си ти!Който дава парата и музиката поръчва.Това е бизнес в А нглия.Никой не дава пари за влияние на Велика Русия в Англия.Галфон.Селяк.Пиян си се прибрал снощи пак!!!

Абрамович ли вкара 103 гола? Бяхме най-добрите тази година и взехме заслужено титлата! Дубъл другата седмица! Най-успешния сезон за сините от Лондон!

Ти си тъпак! Абрамович наля трудовашките милиони на чукчетата дето се скъсват да копаят нафта! Кои бяха Челси преди Абрамович ? В средата на таблицата. Сега са отбора с най-големи финанси, но те не са от футболната сфера, а от на оня мафиот бизнеса!

на кое викаш голем цирк