Локо Пд с гигантска стъпка към оцеляване, разкри Славия

Локомотив Пловдив направи гигантска стъпка към оцеляването си в А група. Водения от новия си треньор Христо Бонев, "смърфовете" победиха Славия с 3:1 в София и по този начин дръпнаха с три точки пред Локо Мездра, който записа служебна победа над Ботев, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Локо Пд с гигантска стъпка към оцеляване, разкри Славия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла седмица откъм Лаута се носеше плач; кой ли не оттам опяваше, че ако имало феърплей - Локото се спасява и т.н. Е, да са им честити "трудно спечелените" три точки на "Овча купел"! А с парите, които Венци взе за тях - в негов стил от безбройните му интервюта - му пожелавам да си купи лекарства!

егати кръга. нема срама.

този зълъма е голем смешник,ебати палячото,добре че е коко ,какав зъма каква голема крачка,направо сте за изсхварлане от гръпата,затова нема да отидем скоро на световно!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно за този мач всичко беше предрешено. Аман от кръводарители.

Защо изобщо ги публикувате тези "новини"? "Локо" (Пд) с гигантска стъпка към оцеляване в "А" група... "Локо" (Пд) очаквано победи кръводарителя "Славия" и ще продължи да играе в "А" група... Вили Вуцов нямал съмнения в морала на своите футболисти, не можел да вини вратаря си... Егати футбола, егати смешниците! По-добре да гледаш истинска порнография, отколкото тези боклуци, дето за нищо не стават!