Терек спира Благой Георгиев да играе за националния

Руският Терек (Грозни) спира Благой Георгиев от участие в националния тим, стана ясно вчера.

Обратно в новината

Коментари - Терек спира Благой Георгиев да играе за националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер, всички некадърници и мумии да ги спират от националния и да пуснат млади момчета, които поне ще тичат и ще се старят да се докажат.

Биг праз, като не го пускат! Да си дондурка бебето и това-там! Кинти за хубава плазма има!!!!

Направо си е страхотна вест от Терек,писна ми да го гледам тоя некъдърник.

Не е правилно - не може клубен чужд отбор да взима такива решения! Тук има коментар на левскар какъвто съм и аз, че ги нямало манекените и България щяла да започне да играе по-добре..... много сте жалки, ако наистина мислите така........

на чеченците всички други са им виновни, а те самите са света водица не напита... боклуци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако Благо иска да играе никой не може да го спре. Но той не иска и се оправдава с Терек, което е модификация на пинизите на Бербатов.

като него пускат да смени отборат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

по - добре

браво вече ги няма и двамата манекени :) от сега нататък може и България да постигне нещо

Сега ще му "предложат" да му резнат и карабинката! А като се има предвид каква му е "половинката" - може да се очаква и това. Остава му да стане и член на ДПС - жива реклама на "късокарабинството".

Като дойде в БГ много секс прави с онази певицата и се контузва :( Не е от играта.

от терек само приказват и заплашват. има разпоредби на фифа за националните отбори, които няма как да нарушат без сериозно наказание.

Те не заплашват,а ще си поговорят с Благо и срещу определена ( голяма ) сума пари той сам ще се откаже от националния,така че посланията от Грозни не са добри за Бг - национален отбор....