Гонзо прекрати контролата на Левски

Меко казано скандална се оказа предпоследната контрола на Левски, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо прекрати контролата на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лимасол е в кипър, разбира се. объркването вероятно идва от името на други отбор- апоел (никосия) и (х)апоел (тел-авив). другя път няма да разяснявам безплатно!

що не вземат да разпуснат тоя "обор" визда се че ги мучат добичетата пук и те не стават за таоя игра...хем гонзо мозе да се занимава профисионално с падарство :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bakayoko не говори нищо за Гонзо нали знаеш че винаги ви е правил луди вас чорбарчетата, така че млъкни завинаги

ее гонзо ми тя контролата ти е работилница - да играеш с византийци и съдия да ти е сърбин.трудно се плува в сярна киселина.

А кой пък иска разни панчеревски неграмотни наркомани да дават свинското си мнение ! Но така е , като си нямат истински отбор...!

Незнам защо намират хората тук отдушник, да избиват комлексите си, като правят кратки и ниско интелигентни драскания. Такава е реалноста в нашия футбол, защото и управниците в БФС, и тренъори като Гонзо са просто неуки, за да имат професионално отношение към работата, респект и уважение. Сега вече и слабите отбори ще ни бият на международната сцена, защото при нас има спад, ако при тях е нямало прогрес. И в Литекс, ЦСКА и Левски се управлява със съмнителен капитал, лобиране и себедоказване - а не с игра тактика и професионализъм. Скоро няма да има нещо по-различно от сега, и ако някой отбор влезе в някоя група, ще е щастие неземно, макар че на излизане пак ще е с рекорд с отрицателни показатели. Да се излагаме по Бай Ганъовски, най-го можем!

А ти си наври зурлата отзад

Имало все пак и още по-тъпи говеда...

Вече става традиция във FC Underdick - като мача не върви се прекратява...

само не разбрах - срещу израелци или срещу кипарци са играли? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В началото пише ,че играят с Аполон/Лимасол/, а Лимасол е втория по големина град в Кипър-някои вестникари са толкова тъпи и отнесени!

А бе тоз калтак що са праи ,че разбира

Щото разбира повече от всички чорбари взети заедно!

Е от теб само гонзо е по тъпо говедо..