"Сините" изиграха едно полувреме срещу Аполон (Лимасол), в което губеха с 0:1 преди Георги Иванов - Гонзо да прекрати двубоя, съобщи Ринг. Причината бе, че Гонзо е останал бесен от решенията на съдията. Той даде дузпа за израелците, червен картон на Веселин Минев и се отличи и с други спорни решения.
Момчетата на Ясен Петров стартираха лошо и губеха още в 7-ата минута.
Цяло чудо бе, че Левски не загуби и с по-голям резултат.
В 29-ата минута Милиев изчисти от голлинията, в следващата атака гол на Аполон бе отменен, в 33-ата пък кипърците изтърваха и дузпа. Тя бе спасена блестящо от Георги Петков. Страстите се разгоряха на терена и до края на полувремето имаше лек бой между играчите, а Веселин Минев бе изгонен за два жълти картона.
На почивката Гонзо е говорил с рефера да вкара нов играч на мястото на Минев, но в крайна сметка сръбският треньор на Аполон, е отказал.
Кипърците от своя страна дошли за мача с 30 минути по-рано, тъй като искали да гледат световното първенство. Това е сварило неподготвени Левски.
Последната контрола на Левски е на 8-и срещу Аустрия във Виена.
Съставът на Левски:
Георги Петков, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Веселин Минев, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Христо Йовов, Даниел Младенов, Гарра Дембеле, Жоазиньо.