Една ”чиста” победа над Бразилия ни праща на финалите

В четвъртък и петък България и Бразилия излизат в решителни сблъсъци помежду си, които ще определят поне един от участниците на финалите на Световната лига в Кордоба (Аржентина).

Обратно в новината

Коментари - Една ”чиста” победа над Бразилия ни праща на финалите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остава Сърбия да падне от Италия (до момента губи с 0:2) и ще се класираме като втори най-добър.

наи практикуваните и наи популярни спортове в бг са "оплюване" и "завист" кадето сме безспорни световни шампиони за всички времена. там никои не мозе и да мечтае да ни бие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много тесногръдо мнение. Оплюване, недоволство и завист има навсякъде по-много, особенно ти гарантирам за САЩ. А ти ми кажи извън България някога излизал ли си, освен на екскурзия за по няколко дена? За да не става офтопик нека да пожелаем успех на момчетата, те наистина са едни от най-добрите в света!

Това е един от малкото спортове в България, който ни кара да се гордеем и с играта, и с играчите. УСПЕХ МОМЧЕТА!!! :)

Действително, това е спорта в който се представяме най-добре и то вече от доста години. А и самият спорт набра голяма популярност сред самите нас. За съжаление нямаме зала която да изпълни изискванията за сустезанията от такъв мащаб. В София предстои изграждането на такъж комплекс с 17 000 стоящи места. Но един бог знае кога ще е готова. Представям си в конгресна какъв гъч ще бъде със скромните 6000(не съм 100% сигурен за бройката). Говорише се по едно време, че ще я вземат по ПЧП, което си е шанс за залата да бъде рекунструирана и разширена, но там не е ясно какво се случва. Хубаво щеше да е. Тя обшинатат едва ли щеше да напрви много, пък и с тази криза.

Само дето софийската зала ще е за 12 400 зрители.

да ви сера на софийската зала!

успех на българските момчета те заслужават напълно да играят на финалите в аржентина реално погледнато отбора ни има огромни шансове за класиране, като единствено при 2 разгромни загуби е потенциално опасно да ни задмине вторият отбор от група Б. лично на мен ми се струва, че бразилците не могат да ни опукат по 3-0 двата мача, защото просто нашите са прекалено добри. при 2 загуби с по 2:3 се класираме 99,99% интересно е ако бием днес, утре бразилците ще се хвърлят двойно, защото изпускат първото място в групата и ще станат много кървави мачове обаче ако паднем днес, бразилия са 100 % първи и утре няма за какво да играят, нашите ще ги бият лесно с 3-0 и ще си гарантират класиране като най-добрия втори отбор.

но едва ли и самият Матей си вярва, че може да се вземе чиста победа...Те да гледат поне до 3:2 да го докарат поне единия мач, пак добре!

Браво момчета вие сте истински българи. Гордеем се с вас.

каквото и да стане в групата ни на финалите ще са Аржентина и Бразилия, но аз вярвам в нашите момчета и им пожелавам успех и днес и утре!

Не е така, защото има вариант група Е на финалите да бъде от Аржентина, България и Сърбия (като най-добър втори от предварителните групи). Затова трябват две чисти победи на България над Бразилия днес и утре и победа на Сърбия над Италия тази вечер в мача им в Белград (снощи Италия би Сърбия с 3:1 и стана първи в предварителната група В). Тогава в група F на финалите ще бъде от Италия, Русия и Куба. Успех, БЪЛГАРИ!!!

Евала на Дир-а най-накрая започнахте да популяризирате най-успелите и единствените момчета, които заслужават да бъдат отразявани, момчета, които прославиха България най-много в последните 3 години. БЪЛГАРИИИ ЮНАААЦИИИ

дано бием бразиля двапати,зада идраем в група с аржентина и наи-добря втори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.