Босът на ЦСКА: Обидно и срамно е да продаваме талони за 1 и 2 лева

Единият от собствениците на ЦСКА - Димитър Борисов, даде обширно интервю за "Тема Спорт", в което коментира всички актуални въпроси около клуба.

Обратно в новината

Коментари - Босът на ЦСКА: Обидно и срамно е да продаваме талони за 1 и 2 лева | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен трябва не да ми искат, а да ми дават 10 лв., за да отида да гледам тоя отбор!!! Ама като има тъпаци, дето още ходят по стадионите, ще им искат и по 20!!

1. Какви фенове сте, щом наричате отбора, който твърдите, че обичате "боклуци"? 2. Искате да се строи нов стадион, искате да се купуват класни играчи, струващи куп пари, искате да гледате само победи, искате, искате, искате.. Е, стига сте искали, дайте нещо и вие..

много добре казано! :)

Крайно време е на футболен мач на най-успелия български клуб да се влиза минимум срещу 10 лв. билет! На който не му изнася да си ги гледа от къщи на шльокавица и да пресмята 10-те лева в бира колкото пъти иска! Истинските фенове ще дават и по повече от 20 лв.! Псевдофеновете, сиримахомилите, пияндурниците и дрогите - вън от стадиона! Това е пътят към истинския футбол в България!

"Не смятам, че това са отчайващи финансови резултати. По принцип, когато станахме собственици на ЦСКА, задълженията към трети лица възлизаха на над 30 млн. лв. Нормално е при погасяването на тези суми разходите да са много повече от приходите" Ето с такива коментари показват колко им е ясно какво правят. Не може един ръководител да бърка парични потоци с печалба и загуба. Но като повечето управляващи фирми и за тях "взех от и дадох на" приключва темата с печалбата и загубата. Когато управляващите фирмите станат поне малко икономически грамотни, тогава могат да се очакват и резултати. Иначе кризата ще си продължава, защото тя не е от 2-3 години, сега просто се позадълбочи.

Има един елементарен принцип в пазарната икономика. Търсенето определя предлагането. Ако играта на нашите отбори поражда търсене на билети за мачовене им, то и цената ще е висока. Всички виждате празните стадиони. В момента на мачове ходят може би 200 - 300 човека. Останалота са т.нар. официални лица. Ако клубовете искат да напълнят стадионите си , трябва не да искат пари , а да плащат на зрителите за да влязат на стадиона.

Аз съм фен на ЦСКА и ще ходя на стадиона и 20 лв да направят билета. Така го разбирам така съм правил, така и ще правя защото да си фен на един отбор не значи само да се наливаш с бира, да виеш срещу луната и да търсиш с кого да се сбиеш. Стига лумпени по стадионите. Ходил съм с баща ми (лека му пръст), ще ходя и с моя син, на каквато и да е цена. За тебе пееме, за теб живееме, за тебе ще умрем. ЦСКА

1. не знам дали има смисъл като тук с вас си коментираме, но все пак... 10 лева за билет в Г никога ама никога. Трябва отбора да играе наистина добре и да е примерно ЦСКА Левски даже пак 10 лева доста трябва да размисля за да им ги дам. Сещате се за лафа "вечерната биричка за месеца"...1 бира е 1 лев. 10 лева аз цял месец ще си смуча светлото, а тея боклуци искат да им ги дам за да гледам порно. че замундата да не я закриха...?!

А за нас е срамно да ви гледаме сеира, пичове! Същия тоя сеир, дето не струва и две стотинки!!!! Когато играете като мъже, тогава и ние ще ви плащаме като на мъже!!!

как може да има все още хора, които да сравняват премяршип с а група...то е смешно просто...не се излагаите...а щом 10 лева са ви добре...нека ви дерат и по повече...малко ви е!

абе приятелю който искаш да даваш по 10 лв за мач на цска,1-в кината билетите са по 8 лв,2-гледаш филм а не театър,3- в условия на криза да искаш 10 лв за билети си е пладнешки обир дори и от най-върлия запалянко(и то за сектор-г).към собствениците като напълнят стадиона и по 0.50 лв да дават билетите пак ще съберат повече :) но с тази игра на отбора(пълен стадион на кукуво лято)

не е така момче. карта само за премиершипа на олд траффорд е до 850 паунда. за купите се доплаща. един билет ти излиза м/у з5 и 70 кинта. проблема им на титан е че немат пари да построят един стадион за 50 000 зрители. след това да пуснат билети за мача по 10/20 лева и изметта дето реве за мач без пари,да умира. така ще се отарвем и от простотията по нашите стадиони. като заиграят и започнат да се задаржат редовно в европа и след нова година,ще вземат да не стигат билетите отново,както на времето. и ако това се направи от още отбори,много скоро класата ни като цяло ще се вдигне в футбола.

И 50 ст са ви много ..

срамно е, разбира се. но е срамно това че искате пари, а трябва да си плащате за публика, както в тв шоута

крайно време е да се разбере от обидените псевдо запалянковци начело с Дучето че на кино неможе да отидат с 2лв а те на мач са тругнали. Ако направят съпоставка картата за 16 домакинства на Емирейтс струва 1000-2000-3000-4000 и 5000 паунда за един мач билетите достигат и до 200 паунда. Понеже сме България и класата на отбора не е толкова голяма смятам че всеки който обича ЦСКА няма да му е проблем да даде 10лв ( колкото струва да изгледаш един филм на кино ) и да спомогне за развитието на най великият клуб вБългария.

виж стандарта на живот и тогава пиши такива смехуриики - вие бихте ли дал 500 -1000-1500 лв за домакинските мачове на ЦСКА съмнявам се.А че дудучето е псевдофен на цска е ясно от години и само някакви неандерталци или заблудени дечица му се връзват на идиотщините-неоспорим факт.ДУДУЧЕТО СИ ГЛЕДА САМО ДА НАПЪЛНИ ШКЕМБЕТО

да срамное дасе продават билет за два лева.а не е ли посрамно да искаш по 15 лева ?когато заиграят като средни европеиски тимове тогава ги пусни и по з0 лева ,но за тези смешници не повече от 5 лева.

Подкрепям, че и 5 лева са им много...

Като ти е скъпо не ходиш на мач. Вие, изродите, на които ви е скъпо и ходите по стадионите само, за да се изпразните от съдържание след злоупотреба с дрога и алкохол изгонихте истинския футболен запалянко от мачовете, а искате и да влизате без пари. Не става. След като пречите на който и да е друг да ходи на мач, ще трябва да плащате за всички.