Трагичен ЦСКА на представянето на отбора (видео)

Кипърският Олимпиакос изненада лошо ЦСКА на "Васил Левски", като го разби с 5:2 при представянето на тима на"армейците" за новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Трагичен ЦСКА на представянето на отбора (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето още няколлко варанта, изберете си: Централен Склад за Картофи и Арпаджик; Централен Спиртоварен Клуб на Алкохолика.

d4

То масите в дискотеките и чалга клубовете не са като тревата на стадиона. Смешници разглезени.

Уморих се от смях! Намери се поредното болно прасе да говори за Европа! Прасчо, ще ти го напиша и на теб - В ПЪРВОТО издание на ЛЕ отбора на свинефермата завърши НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА!!! Що се отнася до "ирландсикте кръчмари" - не знам, може и да са такива момчетата. Ама тия кипърците пък какви са тогава - тавернаджий ли?! Аре, бегай да се ваксинираш срещу свински грип, че не е хубаво - болест върху болест (а това те чака на 1-ви август)!!!

А не мислиш ли, че по-добре звучи е Централен Свиневъден Комплекс на Армията?!

И да отлагате мач и да не отлагате, пак ще падате!!!

Петарка от Кипър батко, от Кипър!!! Насред София!!! Малеееее, резил!!!!!! Малеееее - СРАМ!!!!!!

Кой сега е Евроидиота???

божееееее....че съществува ли все още такова понятие като български футбол???? Арена на пияни лумпени - в агитките и на комплексирани, прости футболистчета на терена. Ха-ха-ха

Този мач е едно добро начало! Да свикват отсега, че после ще им дойде нанагорно!!!

ама те и без тая загуба са си ТРАГИЧНИ-ДЕБЕЛИ и ГРОЗНИ, а за феновете им умножено х 10.

браво,браво,браво,много се радвам,сложете ги на место тия малоумници,тъпи,самонадеяни,има едни такива в нашия блок, ревът като добичета докато гледат мачовете с техния ЦСКА,много се радвам - в кьошето там им е местото.

ГАргамелът се е скрил в миша дупка! Но ако чорбата бяха били снощи вече щяхме да четем статия за розовото бъдеще

Когато Левски би ЦСКА с 5:2 през 1970 г. имаше стих: веднъж румънец им свири напет - натупахме ги с два на пет!!! Ха честито, червени!!!

По-полека бе, хора! Какво ви става?! Така не си бием и кучетата!!!

Пожелавам на ЦеКа цял сезон с резултати, като резултата от вчера, при представянето на "отбора"...

павел дочев е възпитан човек и добър треньор но как да превъзпита на труд тези лумпени.те са свикнали да демонстрират ,,СЪПРУГИ" обаче дали играят и дали дават от себе си не ги интересува .

само ми е чудно как има полуумници дето се бият по улиците заради такива разгелзени клоунчета... разберете - няма цска, няма и футбол, това е театър. не си заслужава да се пените заради т.нар бг футбол!

Рогати копитници,има време до официалните мачове ! Ще ви секне смеха и то много скоро,ЕВРОИДИОТИ ! ! ;

Свинята затова е свиня - хем е потънала до веждите в лайна, хем не си затваря зурлата! Какви евроидиоти те еват бе, прасчо, когато при първото издание на ЛЕ отбора от свинефермата в Панчарево завърши на ПОСЛЕДНО МЯСТО в Европа? И когато насред централната ви кочина новака във висшата лига на Кипър ви опъна 5 пъти? Нагло прасе!!!

проблемът си е наш, не на говедата и ние трябва да си го решаваме !

Прав си - проблема си е ваш. Но много пъти вие се радвате до захлас на нашите проблеми, така, че не се коси - нормално е да има закачки в "синьо"! А и трябва да свиквате, че като гледам - с тия пернишки красавци нищо добро не ви чака!!!!

ЦЪРВЕН ПРЪДЛЬО,оти се косиш като на 1-ви август КЕ ТИ МИНЕ СИНЯ ЛАВИНА ПЪТ!!!

Red Pride на БГ - червена пръдня ли ще рече

ЦСКА просто са се заблудили, че играят срещу Олимпиакос Пиреа.... хахаха

Сърца червении, сърца милиониии, за шампиониии.... Опа обърках песента (извинявам се). Самооо Левски, Сааамоо Левски, Леееевски Лееевски ШАМПИОН! Преглътнете го заблудени цесекарчета ;)

Няма по-заблудени от феновете на ЕВРОИДИОТИТЕ! На футболистите поне им плащат, дори да се излагат, но за "сините" фенове няма извинение!

И високо на върха е само... ПЕТ НА ДВА!

хахахаха,и това ако не е добра новина :)))) тази година ще ви вкарват много по 5... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ххаха не се притеснявайте много ще падате :)

БРАВО. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЦЯЛА ГОДИНА ДА ПАДАТЕ НАЙ-МАЛКО С ПО 5 ГОЛА. трагични както винаги

Не се хабете! ГА вече се е запретнал и съчинява поредния / трудно ми е да давам оценка на такъв корифей/ велик матриал! Преди време той обясни че е хубаво дето Лупи и Тр/ансферчо/ Младенов са начело, защото това било ЦСКА! После каза че правилно изгонили Томов , Митал, Гарибов, Костадинов, защото това било ЦСКА! Усетилият края на далаверата Младенов и той правилно напуснал, защото това било ЦСКА! После правилно дошли боклукчиите и правилно назначили Пенев, а в последствие правилно го уволнили, защото това било ЦСКА! Правилно докарали Андоне и правилно напуснал по семейни причини! Правилно не харесали Зафиров и докарали Дочев, естествено щото това било ЦСКА! Ся ще гоним Дочев - познайте защо? Нама да ви кажа - четете утре ГА

Крейзи, я ме осветли кой е ГА, че не съм попадал на негови писания.

за това ли ще искат10лева вход!

От това по-нормално няма. И къде ги видяха тия 7 хил. зрители ?????? Тъпаци! На стадиона бяха не повече ит хиляда неграмотни панчеревчета !

Нали ви обещаха представления!? Какво бучите??? Малко ли са 7 гола в един мач?