Близо 6 000 фена на ЦСКА напуснаха посърнали стадиона след бледата игра на любимците им, която не вещае нищо добро, съобщи ТопСпорт.

Вижте видео от представянето на ЦСКА

Феновете на ЦСКА скандират "Оставка" и "Любо Пенев

Стигна се дотам, че ЦСКА изоставаше с 0:4 около 10-ина минути преди края, а голове на Томи Костадинов и Спас Делев направиха резила по-малък, за да се стигне до поредната глупост в "червената" защита, завършила с пето попадение на скромния иначе Олимпиакос.

Мачът започна с натиск на вицешампионите, но първи до гол стигнаха гостите в 21-ата минута след комична грешка на Караджов, който не можа да улови топката след центриране.
До края на първата част яловите атаки на ЦСКА завършваха с центрирания, което не доведе до нищо опасно.

Секунди след почивката резервният вратар Чавдаров излезе неразчетено и Сотиру направи 0:2.

В 55-ата минута Виданов сгреши фатално, което позволи на Онейма да пусне към Мартинс и резултатът стана 0:3.

След още 10 минути Онейма пак се възползва от грешка на защитата, този път подаде към Давид и феновете по трибуните започнаха да се чудят дали вярват на очите си - 0:4.

Това обаче не беше всичко. Малко след това удар на Онейма срещна напречната греда, като можеше да се стигне до 0:5.

ЦСКА успя да намали пасива си в 78-та минута, когато Маркиньос подаде към Томи Костадинов и той вкара за 1:4.

В 84-та минута Спас Делев се възползва от нова грешка в отбраната на Олимпиакос, след което стреля отдалеч и топката срещна десния стълб и влезе във вратата на кипърския отбор - 2:4.

Олимпиакос оформи крайния резултат в срещата в 85-та минута, когато Онейма се разходи през защитата на ЦСКА и вкара за 2:5.

Феновете на ЦСКА скандираха обидни реплики към ръководството на клуба, а в края на мача на стадион "Васил Левски" се появи полиция и допълнителни стюарди, които предотвратиха по-сериозни спречквания между агитката и шефовете на отбора.