Страхотен гол на Бербо, Юнайтед триумфира с ”Къмюнити Шийлд”

Димитър Бербатов отбеляза третият гол при победата на Манчестър Юнайтед с 3:1 над Челси, която донесе на отбора на Сър Алекс трофеят "Къмюнити Шийлд", откриващ сезона в английската Висша лига.

Обратно в новината

Коментари - Страхотен гол на Бербо, Юнайтед триумфира с ”Къмюнити Шийлд” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да голът му може да се каже , че беше страхотен, но да не забравяме, че цялата отбрана на челси беше оголена-все пак нямаше какво да губят. но е хубаво , че целият отбор го оценява и иска да му помогне.

бербатов има класа не само на терена, но нито суотборниците му, нито сународниците му оценяват това. нека спрем да го нападаме с коментари, а започнем да го подкрепяме, защото тои е единственият бг футболист с такув траен успех да не кая че е и наи-успешно реализирания булгарин зад граница и можем само да се хвалим и уцим от него *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе Dir-джии много бързо обърнахте лопатата. Миналата седмица се спукахте да го плюете за щяло и не щяло, сега се насрахте да го хвалите. Айде зимайте си хапчетата. Иначе Берба доказа, че когато отборът играе и за него прави невероятни неща. Обаче да пазят Грахчето, че е много чупливо. Аз мислех, че още в този мач ще го осакатят тия от Челси, ама те не можеха да го стигнат. Дано не го сритат новаците.

Добре играе, дали ще е така до края на сезона? Но по-малко хвалебствия до Бога, от българи, повече работа и реализъм дано да му е този трети сезон по-успешен.

И трите гола бяха конкретно много професионални и класни.Верно Чичарито го отигра по свойски.Гола в последната минута обаче беше като в хепиеннд, щото пред Вандерсар изведнъж пържолника завря и стана много изнервящо.Нани прояви отлична съобразителност за изобретателния пробив на Бербо и както винаги рапирата беше техничен бърз и хладнокръвен !

Супер гол - сега всички чорбари ще се изредят тук да оплюят своята бивша звезда. А аз ще кажа - браво дано този сезон не използват Бербатов само да пуска 100% голови пасове на Рууни

Браво на 1914, най - после един свестен и абсолютно на място коментар. Които разбира от футбол е видял колко много е бил пренабрегван бербо за тези две години в Манчестер Юнайтед. Това си е вина на скапания шотландец. Браво Бербо и успехи.

Superb Man Und!!! Congratulations for Berbo! He was really very good during the match, and moreover MOTIVATED to show what he really can do! A great goal for him!

Това е Бербатов, с паса си за Ернандес и със суперелегантното прехвърляне за гола. Дано да го виждаме по-често такъв през този сезон.

днес Ман показаха много силен дух,мача беше на ниво перд кампания,за мен играта на берба беше на ниво,а гола беше изработен със невероятно хладнокръвие.дано да продалжи така и занапред.аз лично останах доволен от показаното

Бербо Бербо ! Най-добрият си !