Бербатов: Искам да играя, да създавам

Нападателят на Манчестър Юнайтед и бивш капитан на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов влезе в ролята на треньор, за да подготви своите Перфектни 11 на страниците на българското списание Four Four Two, съобщиха на спортна редакция на БТА от българската версия на популярното футболно списание.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Искам да играя, да създавам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на всички, които подкрепят Бербатов!!! Останалите са примитивни идиоти, то личи и от помиарските им писания. Ясно защо страната ни няма никога да се оправи, толкова низост и примитивизъм............

Лошо ми става от тази балерина!

И на челси им става лошо всеки път,не си само ти.

Жив чаршаф.Вее се из терена като скъсан вестник.И стига с този Ман. Юнайтед.Има един велик български футболист с който аз се гордея, но той играе в Парма...

Божо е супер ,но ако не можеш да оцениш Берба нямаш треньорски заложби.То не че си длъжен, сигурно имаш някакви други Скрити таланти.

едно е да искаш, друго е да можеш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предимно критикуващите са Левскари.По-точно оплюващите.Няма футболист от левски успял и известен ,като Стоичков и Бербатов!!!!Първите заминали да играят в чужбина са от Славия!!!!Левскар никъде не се вписва, освен благодарение на съдийска подкрепа в България.Управление тоталитарно във федерацията от левскари.Налагане на съмнителни футболисти в националния.Левскарско мислене....предимно злобно!Е....Бербатов колкото и да го хулите играе и ще играе в МЮ!!!!САФ го каза също така!

Когато някой от вас, които плюете и сте затънали в собствената помия на мислите и думите си стане толкова добър и успял, колкото е Бербо ще имате абсолютното право да го критикувате. До тогава ще мълчите! А междувременно се научете да критикувате интелигентно и аргументирано, макар че за това се иска много. Другото е комплекс за малоценност. Казвам ви го като психолог.

а веее,бамбук,ако си лъснал скамейката, почвай да лъскаш пръта !

Льоко, Льокооо, ти пак злъга нас! (превод от цигански - Локо, ти отново ни излъга). Та, мойто момче, оди си лъскай "пръта" (съмнявам се да е такъв, сигурно е вейчица). За Бамбука не бери грижа - за неговия прът има опашка. Казва го баща ти.

бербатов е парче!!!!!! талантлив,ъмен,съпер пич.ако имаше такива готини хора като него,света сще баде по-добар!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А така гради,гради...Градииил Илияя килииияяя!

Димитре, до колкото си спомням всички големи играчи на отделните страни играят в нац.им отбори, а ти къде си! Не се ли чувстваш неудобно да те няма в националния.

каде да играя като нема национален отбор бе хашлак. ти на таз разпасана команда национален отбор ли викаш?

какув национален отбор.видя какво става пионките не играят и кои подхваща медята.бербатов.тои е прав не може да дурба отбора....а тея фолк лубимци да турсят певици и кво ги били за национала.още повече имат мрунлио стоилов.за мен наи добур трениор е ангел черврнков

Ти за Ерик Кантона чувал ли си, освен това играчи като Недвед, Малдини също са се отказали от националния няколко години преди да приключат с футбола.

Много си елементарен бе, маоринго.

Добре де, хора вместо да се радвате, че българин играе в клуб като М.Юнайтед, да се радвате на успехите му и да го подкрепяте, когато му е трудно, вие го плюете и злобеете. Това е то българина... Ако беше какъвто го описвате, дали несменяем гении като сър Алекс, щеше да даде сума ти пари за Митко? Не съм фен на футбола, даже обратното, но когато чуя, че Бербо е вкарал гол и е играл добре, ми става готино и се радвам и моля да намери своя ритъм, за да покаже на какво е способен.

Я, той бил зидар бе! Че какво правиш на футболния терен бре момко - там се тича и се рита, а не се разхожда фланелката. Тия младоци, които са извикани сега поне са нахъсани и ще играят със сърце, докато тоя менекен се прави на обиден. Мъжете не се обиждат (ако са мъже).

който не се кефи да не гледа мачовете на юнайтед и да не чете статиите.Няма нужда да се информира какво не ви е по вкуса.Това е хем тъпо,хем досадно,хем нелепо.При всички положения човек си мисли че хейтърския пост го е пльокнал някой инфантил , който има детинския навик да дразни всички около него като малоумно хулиганче.отегчително е маа-му

Юнайтед го е имало много преди фибата и ще го има много след нея. Нито един от успехите на Юнайтед не е свързан с фибата. Айде недей да казваш кой какво да гледа. А фибата не знам за кога я чакате да сътвори нещо .С всеки изминал ден той приближава пенсията. Колкото и добра форма да поддържа едно е на 20 друго на 30 . Природата си казва тежката дума и само тези, дето е ударила в главата не го разбират.

Шутка, разочароваш ме. Пак се занимаваш с фибата, а не трябва. Уж порасна, пък не поумня.

От Гигс до Флетчър ,Фърги и Видич всички специално се изказаха в интервюта в подкрепа на 9-ката по повод на користните статии които тиражираха най вече жълтите "Сън" и "Мирър".Нищо дефакто от техните твърдения не излезе вярно, така че вече самите клюкарски таблоиди се принудиха да сменят плочата и вече пеят друга песен.Типично за едни клоуни.И понеже се вижда че си назад с тиражите да знаеш че "фиба" не е никак актуален бъззззик поне от 500 дена насам.Сега мърльовците се опитват да му лепнат имиджа на Свиреп Вампир.Може би интуитивно в подсъзнанието им се обажда атавистичния респект пред Чудовището с Хищнически нрав ,което привидно изглежда Благовъзпитан Джентълмен но в следващия момент оставя обезкървените му жертви да мигат на парцали.Пък ти си гледай Юнайтед,разбира се че не може да ти се забрани, но да знаеш че Берба ще е постоянно присъствие.

Бербатов е един от малкото българи, които прославят нашата страна!!Ние обаче не го заслужаваме! Тук има страшно много мръсотия, злоба и завист!

шъът некадърнико, шампион по провалите !

Всички българи трябва да сме горди с Бербо!!! Останалите, които правят тъпи , елементарни коментари или забележка за мен са пълни идиоти. Който не е живял в чужбина той не може в пълна сила да оцени какво е направил Бербо и колко в пъти е по-трудно да се наложи чужденец.Поради това му свалям шапка и му се покланям!!!!!!!!

Ами стани играещ треньор на ЦСКА

аве като не разбирате от футбол не се излагаите да пишете само глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митко, успех.Не мога да разбера някои хора.Имаме един читав футболист, а някои искат да се провали?!Грозно и подло!Омерзен съм от българския манталитет.Иначе съм от Левски.

ми кво се учудваш. някой хора не могат да преживеят успеха на другите. ето митко излиза на пълния стадион и кара хиляди да ръкопляскат и скандират, а тези дето много я разбират тази игра и го плюят могат да направят същото само ако излязат на терена и си наврат главата отзад. яд ги е хората че освен роднините им друг не знае че съществуват. и аз не харесвам някои футболисти но да седна да им се подигравам и обиждам ми се струва работа за нещастни от собсвения си живот неудачници

Бербатов е брилянтен футболист и с високо достойнство човек! При адекватна атмосфера може да създаде наистина гениален art футбол! Успех!

Ето, това е - art-футбол. И ти чакай бай Иван на бутилка гроздова, да ти го оцени или пък бай Джон на бутилка уйски. Евала философа! Много ме изкефи!

Успех Бербо! Да си жив и здрав, за да ни радваш. Желая ти нова титла и купата в Англия. Играй и ни радвай.

Ей-й-й-й-й, откога я чакаме диадемката да заиграе, ама все не се получава нещо. Щом и той си го мечтае, значи толкова си може.

Ей, момченце ли си или момиченце - не знам, ама замълчи да не си глътнеш диадемката от главата догато бълваш глупости! Или ти само това си можеш, а?

Мила, по-добре ти замълчи и си сложи диадемката където те сърби.

ква диадемка бре ,ти гледал ли си юнайтед въобще от година и половина насам?Ами световното?Там забеляза ли кой именно беше с диадемка и че това хич не му попречи да вземе както и златна топка така и да бъде обявен от анкетата за най симпатичния футболист.А отгатни кой беше и стига се излага .А диадеми носят и кралете, да те светна малко по история и хералдика.(пък при спортистите това е вече спортна принадлежност,ама ней се)То във вашия край който не ходи на дискотека с анцуК не го пускат пазачите Фхода, тъй че те разбираме защо си толкова консервативен.

Мила, не бъркай консервативен с лигльо. А в моя край / София / с диадемки ходят педалчета и техни имитатори.

Гордея се, че Бербатов е мой сънародник.

Митко ! Свърши то вече бе мойто момче .... Когато игра- игра .... То се вижда когато човек вече не може :) Прибирай се да гледаш бебето по добре

GHOST, като се напъна, това ли ти роди главичката.

аиде почна пак с интервютата....

Давай, Бербо, цял сезон ще играеш судоку на пейката

.....и както си ресавасе крастословицата на пеиката,бербо заби такав гол на челси це сте го помнят далго далго... ..а бе хора стига с тая злоба бе.... радвважте се на големият отбор в които играе един бугарин !

Искрено се надявам и пожелавам на Бербо това да е неговият сезон и да помогне за спечелването на най-ценните трофей! Заслужава го.

Евала Бербо, само успехи !!!

xe,Берба е супер !

Бербатов има страшна техника и импровизация, световна класа. Дано тази година да е успешна за него! Само човек, който не е "обувал обувките" може да го плюе.

Тоз пък вкара един гол и "Искам да играя, да създавам" С това темпо и техника много трудно, ще създаде каквото и да било

трудно или лесно ще успее на Олд Трафорд ... а ти навярно ще успееш трудно с цялата бутилка гроздова - ама ако се напънеш и ще стане!

Бай Иване, моляте замълчи!!!! Неразбрахте ли, че Юнайтед не копуват куци коне?! А ФУТБОЛИСТИ с глано "Ф"...

Главното Ф е за Фибичка, не футболист.

Байно Иване, слънцето май много те е напекло тия дни

Бай Иван е прав. Откога я чакаме диадемката да заиграе, ама все не се получава нещо. Щом и той си го мечтае, значи толкова си може.

ква диадемка бре ,ти гледал ли си юнайтед въобще от година и половина насам?Ами световното?Там забеляза ли кой именно беше с диадемка и че това хич не му попречи да вземе както и златна топка така и да бъде обявен от анкетата за най симпатичния футболист.А отгатни кой беше и стига се излага .А диадеми носят и кралете, да те светна малко по история и хералдика.(пък при спортистите това е вече спортна принадлежност,ама ней се)То във вашия край който не ходи на дискотека с анцуК не го пускат пазачите Фхода, тъй че те разбираме защо си толкова консервативен.

Бай Иване, пий си гроздовката гледай си Берое и Литекс, замезвай и не се занимавай с Бербатов защото само се излагаш, какво дърво си.

Голям си Мите!!! Успех през този сезон :) Истинските българи са с теб!