Коментари - Освобождават Павел Дочев от треньорския пост в ЦСКА? | corner.dir.bg
назад

Освобождават Павел Дочев от треньорския пост в ЦСКА?

В 14:00 ч днес ще стане ясна съдбата на старши треньора на ЦСКА Павел Дочев. Според всички наши спортни ежедневници наставникът, дошъл от Германия, ще бъде освободен от собствениците "Титан", информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Освобождават Павел Дочев от треньорския пост в ЦСКА? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 3

Според мен това ще е грешка. Без да съм специалист ми се струва, че ЦСКА не е нито йота по-слаб от прехваления Левски. Дори напротив. Отбора е по-силен. Може и да паднаха в първия кръг, но гола беше повече щастлив отколкото изработен от Дембеле. С Черноморец също натискаха до последно, макар акулките повече да лежаха през второто полувреме отколкото да играха. Същото го повториха и снощи срещу Левски. Проблем в ЦСКА са тъпите трансфери. Куците италианци са излишни. Младите момчета от школата и са с повече енергия и са повече нахъсени. Да не говорим колко са по-евтини. И другия проблем са Титаните на мисълта. Що им трябваше да сменят Зафиров? С Пената щяха да изградят отбор, при това без особено много пари. Титан му кажи и повече не го обиждай. Пернишко-президенстка тъпотия.

От самото начало се чудя този защо го взеха за треньор, и на малките деца беше ясно че няма капацитет за претенциите на цска - да си бил треньор на немски треторазреден отбор значи че си далеч от претенциите на отбор като цска. И пак продължвама да се чудя - как титаните винаги вземат най-погрешното решение, просто не го разбирам - да бяха взели след Любо Пенев Сточйо или Йешич и нещата щяха да са съвсем други, но сега грешка след грешка

Да си треньор в ЦСКА е самоубийство. Големи претенции, голо самочувствие, много "съветници" и пълна аматьорщина