Вижте какво пише по темата родната преса.

"7 дни спорт"
ЦСКА гони Павел Дочев Шефовете на ЦСКА са решили да изгонят Павел Дочев, стана ясно вчера. Късно снощи шефовете от "Титан" заседаваха, за да решат кой да води ЦСКА срещу уелския ТНС за Лига Европа в четвъртък.

Очаква се на пожар да бъде извикан почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев. Обсъждан е бил вариант Пената да се води главен мениджър, а старши треньор да бъде Ради Здравков.

Официалното решение се очаква днес. Дочев гори заради слабите резултати на ЦСКА в началото на сезона и безобразната игра срещу Видима (2:2) в Севлиево. Спортният директор Емил Костадинов засега остава, съобщи пред "7 дни спорт" източник от ЦСКА. Емо обаче не е бил на заседанието в "Титан".

"Меридиан Мач"
"Титан" се моли на треньори Дотам го докара ЦСКА, че нито един сериозен треньор да не иска да си сложи главата в торбата. Вчера собствениците от "Титан" звъняха наред, за да осигурят нов специалист, които да замени Павел Дочев.

Първият в списъка Христо Стоичков казал, че е готов да застане начело, но само ако не работи със спортния директор Емил Костадинов. Шефовете не отговорили категорично на Ицо, а междувременно прозвънили и Любо Пенев, Стойчо Младенов и дори Миодраг Йешич. Всички те поискали сериозни гаранции, нова селекция и гигантски неустойки.

Самият Дочев води тренировката вчера и дори сериозно нахока играчите преди заниманието.

"До този момент никой не ми е казал, че съм уволнен", отсече Дочев пред "Меридиан Мач".

"Тема Спорт"
ЦСКА с нов треньор срещу ТНС ЦСКА на 90% ще бъде изведен от нов треньор за мача в четвъртък срещу ТНС за Лига Европа. Днес се очаква клубът да освободи Павел Дочев от поста му. Вчера собствениците са стигнали до извода, че немският възпитаник не е способен да се справи с настоящата тежка ситуация в отбора, и затова са решили да се разделят с него.

Спортно-техническият директор обаче е изказал категорично решение, че Павел Дочев трябва да запази поста. Той е заявил пред босовете, че треньорска смяна няма да доведе до нищо добро. Въпреки това такава ще има. Фаворити за наследник на Дочев са Димитър Пенев и Миодраг Йешич.

С по-големи шансове да води тима срещу ТНС е Пената. Йешич пък може да дойде по всяко време от Китай, където е начело на местен отбор.

Димитър Пенев: Никой не ме е търсил