Коментари - ”Sky Sports”: Бербатов резерва срещу Нюкясъл? | corner.dir.bg
назад

”Sky Sports”: Бербатов резерва срещу Нюкясъл?

Тази вечер Манчестър Юнайтед започва битката си за 19-а титла във Висшата лига на Англия с двубой на своя "Олд Трафорд срещу" завърналия се в елита Нюкасъл.

Обратно в новината

Коментари - ”Sky Sports”: Бербатов резерва срещу Нюкясъл? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

В Англия медиите са против Бербатов, защото е българин! И там има общи насоки за всички медии, които са перманентни и няма значение дали леви, или десни са на власт, медиите в Англия използват всеки възможен повод да раздухват антибългарски настроения! Това е заложено в някаква тяхна национална концепция! Ако, играч с качествата на Берби бе африкански негър, щеше да е винаги титуляр и възхваляван от медиите! Англичаните не се радват на бели играчи, които не са англичани. Вижте в сайта на Ман Ю, в които отбор са играли и допринесли за него много европейци, но не намират място в галериите на славата на отбора!

Стига с този Бербатов, ще играе ли, няма ли да играе. Той и да не играе, дори и за нищо да не става, нали взема пари, пък вие като поплювковци вземате участие тук във форума и се занимавате с простотии и се борите. Защо?

много ясно че ще е резерва. Come On United!!!

Голяма работа е разбира се.Съра не проумя, че Бербатов има поглед върху цялостната игра на отбора и е един от най-полезните му играчи.Винаги намира къде да подаде топката,когато е необходимо я задържа до момента в който може да подаде на свободен играч или пък обстрелва вратата на противника.За разлика от другите играчи на М.юнайтед Митко не е егоист.

Голяма работа, че Бербатов е резерва.

а ти си дрислю!

не сама дрислю ама и пиклю !!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.