България изненадващо отстъпи на Чехия с 3:1 гейма

България загуби от Чехия с 3:1 гейма, в последния мач от първата фаза на Световното първенство по волейбол в Италия.

Обратно в новината

Коментари - България изненадващо отстъпи на Чехия с 3:1 гейма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тези, които наричаш продажни шопи, едва ли има и 5% процента шопи. Нали вие напълнихте града от села и паланки и точно такива са продажните, само и само за да останат в София. А неуспелите, като теб, да останат или дори да дойдат до тук, започват най-много да плюят по София. Аааа ще ви се не види, баста от тук!!!

Само, който не е спортувал може категорично да говори за победи и поражения, да хули и обижда от висотата на анонимността. Много са факторите, които определят както победата, така и загубата. Момчетата ни са добри, и ако не днес утре ще се докажат. А на простоватият пишещ "Аз съм" трябва да трябва да напомня, че от два милиона и повече "софиянци" едва ли има повече от триста хиляди "мръсни, продажни шопи". Останалите са навлеци като него от тук и там за смях и срам.

Сандре, брат ли си сестра ли си не мога да определя, но ще ти кажа: с лайняно въже да ме дърпаш не искам да пребивавам в София. Все пак ще цитирам Любо Пенев: който не разбира ...../футбола, спорта/ да духа супата! Велика мисъл!

За мача с Франция съдията ги ощети страшно много, така че ги оправдавам, но за този мач... треньора няма да е зле да ги научи как се бият правилно сервиси...

барбуука още си е балерина и то нескопосана :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както и ти винаги ще си останеш злобен боклук

Виждам финал България-Бразилия 3:2...

страхотни сте момчета! правите много и ние го оценяваме! с вас сме!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хей критикарите.....вероятно през живота си топка не сте пипали, но сега много знаете. Даже и да загубят . аз съм с тях, защото ПРАВЯТ НЕЩО!!! А такива като Вас - дето сами критикуват, не само че нищо не правят, но НЕ МОГАТ. Момчетата на Прадни пак ще се вдигнат....а тогава Вие къде ще СТЕ??? Такива критичковци са срам за който и да е народ..... млъквайте и си отивайте...

Споко финала е наш. Тактиката е феникс. Полша и Бразилия.

Спомням си заглавието от преди няколко дена,че нашите отиват на това световно за титлата.Само дето журналистите не бяха уточнили коя точно титла. Явно не "Световен шампион по волейбол"!

Не знам кой се е изненадал, аз лично не. Ако неграмотни журналисти не бяха направили от няколко успеха на второразредни турнири голям работа, може би нямаше да им се налага да се изненадват.

Това, което показва националния отбор е разочароващо. Играта им е станала беззъба и все по-безсмислена. Обратното на онова, което изграждаше Пранди миналата година. Сега няма да говоря за това защо стана така, но ще си призная, че въпреки някои слабости в работата на италиянеца с нашите волейболисти винаги съм запазвал доверие в него. "Правилната игра" беше моето главно оправдание. Днес, си признавам, че премълчавах пред себе си ФАКТИТЕ, че Пранди знае как се играе правилно, но "неговите" отбори се провалят в най-важните моменти: Във финалната четворка за CEV в Атина Кунео пристигна като фаворит, но игра разочароващо слабо. 3-о място. После в плейофите, в 12-ия час ветераните и дълбоки резерви Нути и Бирибанти съживиха отбора в битката с Тренто, но Радостин Стойчев показа по-голям тактически арсенал в надиграването с Пранди. Същите състезатели (с малко попълнение в центъра и в защитата) станаха безапелационни шампиони с Ал. Джулиани през следващия сезон. Миналия сезон отборът на Модена тръгна обнадеждаващо с вездесъщото крило Д. Анхел и един от най добрите за сезона разпределители М.Еско. Загуби полуфинал за купата на Италия от бъдещия и носител и то с достойнство. Но отбора вече залязваше и доигра шампионата без да остави надежда не само за сериозен резултат в плейофите, но и за следващата 2010/11 година. През този период, именно бронзовият медал на България на Европейското първенство в Турция възкреси обаянието на "професора" сред волейболните среди. Пранди наистина има голям принос за този успех, но с по-горното, страхувам се, че показах някаква предопределеност на неговото дело. Не фатална, но фактическа. Пранди изправи българската атака - Тя вече е умна, ту красива, ту предпазлива, в горещите мигове плаха. Пранди подреди българския блок - Той може да бъде ужасявящо обезсърчителен за млади и безхитростни нападатели, но и плашило за търпеливи и хитри отбори, а разпилееш ли го ще остане гол прът. ...(следва продължение)

Отидохме на световното с амбиций за титлата,но като гледам играта на наще,не повече от 8-9 място!

Какво 8-9 място, ние в 12-цата няма да влезем!

Ние да не играем хокей с чехите , да ни бият. Волейбол играем! И пак ни бият! Аман, докога бе тази дупидавщина! Гладна и продажна пасмина е навсякъде по върховете. Нали волейбола ни не е футбола ни. Но не, подлогите са си подлоги гладни и гадни. Ще дойдат парите от букмейкарите след време, за развитието на волейбола тук. Дрън, дрън за бездънните им гуши, за гьон суратите им. Другите укрепват, трупат опит и самочувствие на наш гръб. Ние сме щедри даваме. Ей, не са ни проблем циганите, мръсните продажни шопи са ни проблема!?!

Ами така ще е , след като наложиха тази схема за световното. Ще има безсмислени мачове, в които ще се пазят сили и концентрацията няма да е на ниво. Крайно време е да спрат да променят правилата за всяко първенство, само да се угоди на домакините

Принципно съм съгласен, само не забравяй че при почти всички други схеми с победа и две загуби директно си заминавахме...

нещастници.не заслужават да са там

А ти къде си? Предполагам че заслужаваш да си там.