Осъдиха Дембеле на 8 месеца условно (видео)

Осъдиха звездата на Левски Гара Дембеле на 8 месеца лишаване от свобода условно, което ще влезе в сила, ако се провини в следващите 3 години.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Дембеле на 8 месеца условно (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам книжка ама я забравих в Африка, на една палма я окачих...

"Пробацията не е удобна за чуждестранни граждани" ...а за българите е супер, само пробации им дай на тях.

Такива са присъдите за футболистите от милиционерският отбор - карат пияни, с фалшиви книжки и им се разминава. Само да припомня случаят с гунди - катастрофира пиян, убива трима човека и себе си и го правят национален герой ! Че даже имало атентат - вероятно тайни агенти са го напили преди това и са му дали последен модел спортна кола по комунистическо време - това успяха да измислят геренските мозъчета. Ако беше останал жив и медал щяха да му дадат ! Това е уефски и това са кадрите, които създава и насърчава - няма спортна дисциплина, няма футбол - само елементарна простащина и арогантност ! Грозна история - докога ще има недосегаеми палячовци, които се изживяват като безсмъртни ? Само един простак може да одобрява подобно поведение - независимо кой е зад волана - щом е пиян и с фалшиви документи е най-големият боклук на света ! Но явно за някои комплексите са по-важни от човешкият живот ...

Да бе много си умен ! Направо си завършен идиот ! Защо не си коментираш комунистическото недоразумение с 4 букви, които съм сигурен, че не знаеш какво значат, а се пробваш да плюеш по Левски ? Сополанко си май все оше !

За пореден път се убеждавам какво е състоянието на право(криво)съдието в България. Дали ако имах същите провинения щях да получа същата присъда -едва ли!

ОТ УТРЕ ПОЧВАМ ДА КАРАМ, СЛЕД КАТО СЪМ НАЙ-МАЛКО НА БУТИЛКА ВИНО. ФАЛШИВА КНИЖКА ОЩЕ НЯМАМ. ОЧАКВАМ КАТО МЕ ПРОВЕРЯТ И КОНСТАТИРАТ, ЧЕ КАРАМ ПИЛ, ДА МИ ПОВИШАТ ЗАПЛАТАТА С 50 %!!!

Мога ли и аз вече без притеснение да карам пиян и без книжка? Нали в правото има принцип за прецедент...

Не може без книжка, трябва поне с фалшива някаква :)

Можеш да караш и пиян, с превишена скорост и да убиеш 1 човек. Резултатът все е условна присъда!