МВР въвежда безпрецедентни мерки преди мачове

Полицията обмисля да въведе безпрецедентни мерки преди футболни срещи с висока степен на риск, заяви старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - МВР въвежда безпрецедентни мерки преди мачове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да си гледа селското отборче, този ДС доносник тръгнал да се изказва от името на целия "народ". Ай ше го ..... и доносника. Идва Видов ден, Деня на истината наближава .... е на ти дойде Видов ден, сега видя какво е.... ама нажежи обстановката.

Какво очаквате да стане по стадионите, когато там не отиват хора да гледат мач, а да се бият. Ако аз имам власт, ще ги натоваря всичките, тези хулигани на камион и на магистралата да работят една година, за да изразходят енергията си. Какво ги жалите тия лумпени. Заради тях страдат другите, които обичат да гледат мач и да се забавляват с играта на стадиона, но нямат такава възможност.. Докога ще ги търпите????????????

от сега на татьк пьлен боикот на мачовете

Значи калинчо е получил обаждане от борат, в което му казва : "Отнесоха ни, гони им агитката !" И калинчо като добър милиционер изпълнява заповедта на агент батков ! Ех, ако имаха власт да изгонят и футболистите ... щяха по-често да са шампиони ... Нещастно милиционерско отборче ...

а защо се пренебрегва мярката "мачове без публика" или извън София?А може би идва времето на "Средец" и "Витоша"???

след дъжд качулка-както винаги

Левски е отбора на Борисов и Цветанов.Беше и подготвен капан,да влезне публиката на терена,като не стана се реализира втория вариант,а именно всички от сектор Г да бъдат изгонени и чорбата да остане без публика и тогава Левски да получи предимство,като изравни и победи.Видя се колко сме не мощни! И Боко и Цоко не можаха да ни помогнат!!Честита победа чорбета!!

безпрецедентни мерки! вече ще пазят мачовете!

Докато разни комплексари отиват на мач, за да си изпразнят агресията, мисля, че ще сме свидетели на подобни неща. На запад даже не разделят феновете на отборите в отделни сектори. Може да са седнали даже един до друг. Но ние сме много далеч от тези неща.

Крайно време е тези мачове да се провеждат на затворени врати. Животните да буйстват и трошат вкъщи.

глупости! ние на мач ли отиваме или на воина? полицеиска му работа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съдейки по това,което се случи на мача - явно повечето ултраси отиват на война...