ЦСКА остава без лиценз за Европа?

Нов леден душ може да залее ЦСКА само дни след добрата новина, че клубът се завръща в своя дом "Армията".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА остава без лиценз за Европа? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски били излагация в Европа...дрън дрън и грух грух ! А кой отбор доведе Барса, Челси и т.н. в ШЛ? Кой игра на 4 финал в ЛЕ ? Кой донесе най-голям клубен коефициент за БГ ? А, да и цурка игра в ЛЕ , да, де ама 2 години срам..последни ! И Левски бяха последни но в ШЛ, след Барса, Челси и Вердр ! Има разлика , а ?

А, за какво им е лиценз на свинете? За да ни излагат и да са пак последни ли ? Я да си стоят в тинята и да не надигат зурли !

Иванчо! Що да ходи ЦСКА в европейските турнири - вие сте предостатъчно за излагацията ни там. Не напразно твоят отбор е известен като "евроидиотите", "евродебилите", "Пепеляшката" и т.н. Та в тоя ред на мисли подигравките и насмешките, които носите на България вие, са ни предостатъчни!

сините мангали не носят нищо на българите, те го носят на циганите от подуене и в цялата държава. ФК ЛеWCки е отбора на мангалите и мафията ДПС

Ванчо на свинете не им трябва нищо, те си имат Борат шопарски. На ЦСКА нещо им трябва ама журналистите само плямпат небивалици. Каня те на лов за посинели свине в Подуене. Хайката ще бъде тази седмица.

Много забавен Клоун си. Разсмиваш ме искрено.

ficho666

Стига с тоя лицееееенз беее, не ви ли писна значи, мамицата ви и говеда!!!

еми плати ти бе нерез като ти е писнало се обеси в знак на протест на хоризонталната греда пред сектор г *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съобщих, аз

Свинчовци, вие за лиценза не се притеснявайте, и с него и без него няма да играете в Европа. Нито купата ще вземете, нито на 3 място ще завършите. Приятни свинско-розови сънища ви желаем. Грух !!!

Ех Прасчо вие сините свини ще сте 2-ри. Вечно вторите. Заредил съм двуцевката с бранеке за такива като теб Диви Сини Свини. Между другото на Дивите Шопари месото е синьо като Подуенското Говеждо

Внимавай само докато ходиш на лов, да не те издебнем отзад и да ти отворим свинските бузки, че ще квичиш както когато майка ти, дебелата свиня те е раждала

Ех Шопарчо по добре се скрии на Гейарена, че ще хапнеш жълъди от Витиня, като вашия шофер

Всички говеда при мене на звездното небе. Аз Гънди ви зова всички сини мангали

говедата си мислят ,че така пак ще отклонят вниманието от проблемите си... мощно отиват надолу кухорогите и нищо не може да ги спаси, а за нашия лиценз да не се шашкат, свършиха времената на агентите и орденоносците ,слава богу !!!!

Пълни простотии в синьо. Дон балон ...

Едно говедо отстрелях в Перник. За вас сини мангали съм приготвил бранекето. (Рамбо 5 ще е само сапунен сериал, за сравнение с клането на сини говеда) Ще ви залича от света подуенци дрипави заедно с шопара Борат Родопско-Турски

ако те хвана хем ще те млатя , хем ще те ш.... .

Ще ти пусна втора сачма в другия рог. А от втората цев ще ти насоля говеждия дирник

Говеда ще ви избия до крак . КЗЛ

Ооо, пак ли са те изтървали от заведението? И си пропуснал да си изпиеш хапчетата. Призовавам д-р Тайс и д-р Хаус да вземат бързи мерки, преди да е станало прекалено късно.

Скоро бях на лов в Перник. Там треснах младо говедо. Месото му беше вкусно, затова съм се приготвил да ловувам цялото стадо говеда от подуене. Питанке (???) каня те на лов тази седмица. Лов на сини говеда и сини прасета в подуенското блато.

Дира, сложете една снимка на господин "Красив Кръстев", да видим дали наистина е толкова хубав ;)

това е моя работа, това е моя работа, моя и на Лечков

Доносникът Батков от 3-то управление на ДС енаписъл съобщение до европейската футболна асоциация заедно с онзи нещастник Лечков

Ако УЕФА не се беше самосезирала, БФС щяха да им дадат лиценз за пореден път, въпреки неуредиците във финансите им. И после чорбарите обясняват, че БФС било 'синьо'...

Няма нищо за обясняване,то се вижда ,че е синьо.Нали всичко "хубаво " на този свят е синьо.