Лео Меси: Благодаря на Господ

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси бе щастлив след успеха над Реал (Мадрид).

Обратно в новината

Коментари - Лео Меси: Благодаря на Господ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

висkа барса

Айде стига глупости за това, че Барса играели с човек повече! За опасно влизане с бутоните напред срещу играч без топка-червен картон! Това беше ама 100% червен картон за Пепе, ситуация даже за учебник! Кой му е виновен, да е мислил. Мауриньо също си го изпроси. В мача с Арсенал втори жълт на Ван Перси за разкарване на топката! Това са ситуации според правилника, съдията не си го е измислил сам! Не виждам тук какво има да се спори! А за втория гол на Меси нямам думи. Шедьовър!

Меси Тролея го бива само в Испания да играе. Като отиде в националния на Аржентина го бива да им носи куфарите на отбора.

а тебе в кво те бива бе баровец, че даже не се сещам кой си, някой освен роднините ти знае ли те? никому неизвестния бай ганьо седнал на компа да пише кого го бива и кого не, смях

голям феномен е затова нищо не направи на световното

Аз не мисля, че като имат зор Барса и съдията им дава гювеч - просто в мачовете между много силни отбори често се случват такива неща - в случая играчите на Барса бяха по-умният отбор и не стигаха до крайности, а този пич от Реал си е ренде отвсякъде - трябва ли да убие двама трима за да го изгонят?! Освен това за втория гол на Меси не мисля, че точно той щеше да го спре - между другото Роналдо никога няма да е на нивото на Меси като техника и ум - Роналдо е изключително добър наистина, но Меси е феномен и то е феномен на феномените - какво да говорим повече!

Великият РЕАЛ вече спечели КУПАТА НА КРАЛЯ,Балонът Барселона засега има само опции за нещо си.И да отидат на финал там ще ги чака шотландският боец Сър Алекс Фергюсън и ВЪЗМЕЗДИЕ

а какво стана с купата ? падна под автобуса, защото не я заслужиха с нищо ! меси е велик! барса са наи-велики

Съдята та съдята ,ха сега ми обяснете с какво му помогна той при един срещу петима при гола, а при първият бяха 2 срещу 5, е каде точно е помоща като и при двата гола численото предимство беше за Реал

да ама меси защо играе с двата крака, нали по новите правила не може така. хахахаха. барсааааааа

Явно на футболен език съдията е господ, щото ако трябва да благодари на някого тоя плужек определено е на съдията! Що не мина първото полувреме през пет човека. Жалък и малък отбор на Барса, може да печели само и единствено с помощ от съдиите. Така беше срещу Челси, така стана и срещу Арсенал и ето поредното подпиране за тази година - срещу Реал. Да видим пияницата от МЮ дали пък не е с по-големи връзки от тия рендета и този път да им го сложи за спомен -с помоща на съдията.

Днес разбрахме че Господ не е българин той е немец и се казва Волфган Щарк. Меси да не се радва много че днес ги подпряха ама утре ще ги порежат :)

голяяяям кеф снощи.... мъриньото газ пикаеше ,наглото к...... !!! тоя не разбра ,че докато е нагъл и прост ,ще го режат съдиите !!!!! аз ако бях всички тия коне в бяло щях да изгоня,ритаха в кокалчетата и не гледаха топката от безпомощност.... нещастници !!!

Ти си цскар, никой не очаква от теб смислен коментар.

Абе, я кажи Миньор Перник като ви би на Армията с 3-0 кой беше виновен?

и понезе судята изгони човек от реал затова меси беше сум срещу 5 играча ивратар за втория гол *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първо на съдията.

баш на садията треба да благодари бе ... тоше ... ти маи не си гледал мача.. или не си разбрал че когато барсата е на зор... веднага се гони играч от другия отбор..

Я потърси из интернета колко пъти е била ощетявана Барса. Не мога да разбера как ви промиват мозъците, че Барса винаги се подкрепя от съдиите. И вземи прочети някоя книга, пък тогава коментирай футбол.

Последните 4 години малко ли са?!

Аз си спомням как ощетиха Барса срещу Челси на полуфинала, като три дузпи не отсъдиха срещу тях. А наскоро пак ощетиха Барса - дадоха на Ван Перси червен картон за разкарване на топката, а после и дузпа, та да ги ощетят как си трябва. Много ги ощетят Барса, направо има световен заговор срещу тях. Всички са срещу тях, съдиите нарочно им дават дузпи , щото са ка.пути.

Благодарете на съдията, не на Господ.

Ае малко респект бее, за най-добрият футболист пишеш ... точно за неговите голове няма никаква помощ от съдията. Особено за втория имаше само 5 защитници в бяло и вратар около него - недей да говориш за съдия ... можеш само да благодариш , че има 2-ма играчи като Меси и Роналдо да ги видиш на живо - ако имаш някакъв респект към футбола де ...

Най-добрия футболист няма гол в националния.