Бербатов: Надявам се третият път да е на късмет

Българският нападател Димитър Бербатов заяви, че не иска да загуби трети финал в Шампионската лига и би било много "кофти" чувство за него, ако това му се случи в двубоя с Барселона на стадион "Уембли".

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Надявам се третият път да е на късмет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изказване на Гуардиола:>Ако играем така както в Рим,няма да спечелим.Гледайки сега си давам сметка,че сме играли по лошо отколкото си мислех.Някои неща трябва да ги променим.Да видим дали сме способни да го направим добре.>Маню може да са по силни,но и Барса няма да ги чака със скръстени ръце.Спора не трябва да се пренася за или против Бербатов,както чета в изказванията.Бербатов е един българин в Маню,а аз съм привърженик на Барса 20 години,така че VAMOOOOOS BARSA

Давай,Митко!!!Това е твоят мач.Ти можеш.Сбръчкай ги!Бог с теб!

Надявам се да изпратим един от най-великите вратари - Ван Дер Саар подобаващо с четвърта титла в най-силния европейски клубен турнир. Дано и Берба да влезне в игра, за да се случи това обаче, трябва да губим в резултата поне до 65 - 70 мин. или просто Чичарито или Рууни да играят много слабо или да се контузи един от тях.

Давайте "фенове" на Бербатов. Плюйте - нали това е най-голямата ви радост. Друго си е да си на село и да ринеш лайната в краварника. А Бербатов нека е резерва във финала на ШЛ.

2:1, за Митко. Без него загуба. Казва се БарЦИлона, понеже така го произнася най - Великият , български Футболист за всички времена, до момента!

SH

Ха, ха, ха..... Наистина "няма да го загуби", защото няма да участва в него?.... Поради същата причина няма и да го спечели !!!.... БарЦилона (както обича да казва Христо Стоичков) ще им покаже къде зимуват раците!!!...

Сельо, БарЦелона му викат и барЦелонците. Селчните нямате Родина, затова плюете по всичко българско и родно

SH

сУльо, може да му "викат" БарЦЕлона, но не и БарЦИлона !!! Чети, сУльо, чети....!!! И не плюя по българското!!! БАРБУКОВ не е БЪЛГАРИН и го е доказал хиляди пъти.....

тоо, е ебахти и нещастника

Бербо малшанс извади третият ти път да е срещу барса :)

това момче е с нагъл и арогантен характер и това винаги щему играе лоша шега..твърда резерва довечера..

зрителю, би ли обяснил как точно Бербатов е нагъл? Разбирам, че не ти харесва и не ти е симпатичен, ама как реши, че е нагъл ?

Споко бербо, няма срамо да загубиш финал на ШЛ от отбор като Барселона. Няма да се шашкаш. Пък току-виж третия път наистина имаш късмет и имаме българин шампион.

трудна работа да бият Барса; въпреки че станаха шампиони, Манчестър са доста слаби през този сезон и не ги виждам как ще се справят с Иниеста, Шави, Меси и компания...нашето момче ще трбва да почака за друг шанс да вземе КЕШ но да видим..топката е кръгла и е от женски род :))

Пожелавам му да играе и да вкара решителния гол за победата на Юнайтед!

а гола в банята ли ще му го вкарат"?! озад резервната скамейка мърдата само за подигравки става. той даже няма да е в групата.. лекето манекен е срам .

Не върви на беден нещастник като теб да говори за супермилионер, Все едно лайно да коментира Слънцето