ЦСКА и Локо София няма да играят в евротурнирите?

Лоша новина е на път да сполети българския футбол. По предварителна и непотвърдена информация ЦСКА и Локомотив (Сф) няма да получат лиценз и ще изхвърчат от европейските клубни турнири.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА и Локо София няма да играят в евротурнирите? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какво стана с User-a, съвсем се загуби, да не са го прибрали най-накрая в някоя психиатрична клиника :)

И откъде решихте че са най-добрият отбор през пролетта? Заради една победа ли... Да не би да имат най-много спечелени точки, или най-много вкарани гола? Колко точки беше разликата с Литекс и Левски преди пролетния дял и колко е сега?

Муууууууууууууу

и загрухтяха свине и захварча ерма.. Момчета хората в Европа ви са смеят с г..а си Недейте да гледате 4уждото канче ами оня еврейн д.борисов да си развърже малко кесията...

ТОЗИ ОТВРАТ С ПЕРУКАТА МИХАЙЛОВ КОГА ШЕ ГО МАХНЕМ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, БЕ ХОРА?

"По медиите пише ..." Ало Дир, нали вие го написахте тази сутрин ?! Егати гьонсуратите!

Ами то иначе как сините ще станат най-успешния клуб от българските отбори в Европа? Те като видят, че някой тръгне нагоре го дърпат обратно в казана. Да не говорим, че дори и толкова слаб, отборът на ЦСКА поне взе купа на страната. За "големият" син отбор две години са "нулеви" България, но все още имат наглостта да се смятат за най-добрите.

Нормално след като изнудвате 5-6 отбора да ви пускат мачове, като им обещавате със спечеленото в Европа да се разплатите и после пак не им плащате, защото все сте последни в групите. Ако ви изхвърлят и във В група просто българският футбол ще дръпне силно напред. Така че е по-добре свинете да си стоят в кочината и да си грухтят тихо.

...Ама разбира се -има си хас Левски да не са "най-изрядни!?! пхахахааа А ЗА ФАКТА ,ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ИМ С ГОДИНИ СА БИЛИ ОСИГУРЯВАНИ НА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ,КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ПОД МАСАТА СА РАЗДАВАНИ С ХИЛЯДИ,ТОВА НЕ Е ВАЖНО! ВАЖНО Е ЦСКА ДА Е БЕЗ ЛИЦЕНЗ,НИЩО ЧЕ Е БИЛ НАЙ-ИЗРЯДЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ !

хахаха, все едно свинете са осигурявали на пълни заплати...