Юнайтед дава Бербо на Тотнъм за 10 млн. паунда

Английското издание Metro твърди, че Манчестър Юнайтед вече съвсем явно се готви да се раздели с българския си нападател Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед дава Бербо на Тотнъм за 10 млн. паунда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Такъв страхотен коментар не съм чел! Много свеж и интелигентен хумор - поздравления!

Новината е абсолютна лъжа!!! Бербатов е продаден на Барселона, затова и не взе участие на финала. Ако не вярвате, питайте Стоичков.

Вече се разбра,че Алекс толкова много уважава и обича Берба,че нарочно го остави извън групата с цел да не бере този срам и да го запази чист!Вдига му и цената!

Барселона е най-великият отбор в момента и заслужено е новият крал на Европа,но искам да кажа на всички тези недорасли фенчета,които плюят Манчестър Юнайтед,че сте много,много зле..все пак кой отбор има 3 финала за последните 4 години,кой стана рекордьор в Англия по титли..имайте малко респект...ако,Барса е номер 1,Манчо е веднага след тях...другите отбори трябва да се учат от тях

Старият Глупак САФ се доказа като типичен гаден британец ,сложи Оуен резерва за да остане медала за англичанин ,а чужденеца да го духа... Мислете като ходите да работите за тези надменни гадове !!!

Махай се от тоя смотан отбор!

А някой да се замисля че финала може да е продаден и затова Бербатов да е бил извън групата, а посветените да са били само съра и някои от основните играчи, и за да се избегнат грешки не е бил включен в групата???

не само съм се замислял , ами и знам :) Новият отбор е FC BARCELONA

Е браво, 20 гола ви вкара човека докато звездата Рууни се оправяше от нелеп скандал и контузия, обаче той ще си остане, а Берба ще си ходи, така ли? Вече не ми остана каквато и да била симпатия към МанЮтд, най-вече към сър-а :Х

моля проверявайте текстовете си за грешки,смешно е в няколко реда да е пълно с такива

няма нищо по-смешо на този свят от изкукуригал,дарт шотландски "сар".отдавна пенсията го иска. ако се чудите защо се натиска да е тренер-само за пари и власт. вече за нищо не става...

Ман. Юнайтед няма да види в близките 10 г. титла. Сигурен съм, че това което се случи с Ливърпул, сега ще стане с Юнайтед. Догодина нищо, сърчето си отива и след него с тия смешни футболисти Нани, Руни и онова копеле мексиканско, ще са на нивото на Тотнъм и Евертън.

Дано и да стане така. Такава подигравка надали някой друг тим би си позволил. Да оставиш извън състава гомайстора на Англия, и то станал с игран полусезон като титуляр си е най-малкото простовато. Да не говорим, че съра не се свенеше да му се подиграва знаейки, че всички камери са насочени в него. Пожелавам им искрено падението което заслужават.

Верно е нашто момче си е техничарче, ама то скорост и техника се съчетава в Барсата, а в сравнение с тях той си е флегматичен. Това което го иска сър-чето не става с бавни и технични футболисти а с такива дето се хвърлят да тичат и ако уцелят вратата с топката - добре. Бербатов е възлов играч в нападение и ако трябва да бележи - трябна отбора да играе за него - иначе в нападение отбора се разпилява и няма резултат.

В началото Руни се пазареше за пари, Валенсия беше контузен, цялото начало на първенството бе на гърба на Бербатов! Макар, че Нани се лакомеше Митко наниза над 20 гола. Е, Фъргюсън - ЗАСЛУЖАВАШ ТОВА КОЕТО ТИ СЕ СЛУЧИ!

Той Фърги заслужава много повече, ама ще го получи следващото първенство...5-то място ще е успех.

Снощи един велик отбор просто размаза високомерието на сър Алекс.Какво велико недоразумение беше съставът на Юнайтед.....Бербатов 100% имаше място там,да,ама не.Явно е по-добре да си ходи.Едва ли има смисъл да продължават да се подиграват с него.Не му остават твърде много години игра,поне да намери място в др.титулярен състав.Браво,сър Алекс,Чичерито,беше най-безумният конник без глава на терена срещу Барса!За корееца,Скоулс,Гигс-просто не ми се говори.Видя се,колко си велик,и ти,и играчите ти.

НАЙ-НАКРАЯ....

Хайде Бербо връщай се в ЦСКА остави ги тия английски тъпанари хем не могат да играят хем не те пускат да си покажеш професионалните възможностите . Тоз Шотландец Фергюсън да ходи да надува 100те гайди

ще се разделят с берба,ама следващата година,когато му изтича договрът.все пак наи-вече от футболиста зависи дали ще премине в друг отбор.а на нашия му трябва още годинка да получава заплатата си,пък дори и на резервната скамеика

С оглед на последния мач на Ман Ю където Бербо правеше това което най- много му се отдава а имено пропуск след пропуск намирам реакцията на Съра за напълно нормална

То пък Чикчирито нито един пропуск не направи....щото въобще не достигна до топката цял мач!

оо това го знаем отдавна.бербо бебчо е пътник.

Ти много неща знаееш, ама да пишеш грамотно още не си се научил.

хаиде оставете момчето на мира! всеки ден четем как берба отива в друг отбор, само че не останаха отбори в които да не го пращате през последните 5-6 месеца. то не беше турция, германия, италия, испания! драскачи, само глупости четем всеки божи ден!

Вече не знам, но определено няма смисъл да стои в МЮ. Не е необходимо да си пропилява таланта като не играе. И както е написано по-долу - ако се върне в Тотнъм, надявам се да скъса шортите на МЮ и на сърА

НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФУТБОЛИСТ !!!

Напълно се съгласявам. Точно затова не е такъв егоист като Нани и компания. Бербатов е много добър, вчера като гледахме интервюто с него, той до последно се надяваше да играе. И накрая тази подигравка...Какво значи да сложиш Оуен на резервната скамейка на мястото на Бербатов. Оуен не може да се сравнява с него. Подценявам и отричан. Но той наистина е добър футболист. Успех Бербатов.

много са му и 10мил.

нали, по-добре да вземат теб за 10 лв :) да косиш тревата и да гониш топките

Хахахахахаххахахаа това беше супер! Ама иначе за Бибата и 10 мил. са му много, верно! Да се надяваме поне в Тотнъм да се отличи и да докаже, че има качества да е сред футболния елит, че в Ман.Юн нещо си проспа късмета!

Е тия просто му се подиграха след толкова мотане !! А какво да кажем за бодряшките изказвания на мениджъра Данчев ? Проспа ситуацията !! Не напразно цената би била толкова ниска ?! Дано ако остане в Тотнъм това го мотивира да си го връща на МЮ и Съра !! Казвам това с ръка на сърцето - и досега се чудя защо МЮ го взеха след като знаят за мудния му манталитет на игра, който не е за тях ??! Инъче си е звезда и техничар от световна класа, но за друг отбор и маниер на игра !

На друго место е ключът от палатката ... като голмайстор на Англия с участие само в половината мачове нямаше как да търпи критика. Ако беше на терена (дори само в мачовете от Премиершип) можеше да вкара и още повече голове (по-малко няма как да му станат)- със сигурност щеше да го направи и щеше да е убедителен голмайстор в Англия. На тази позиция нямаше кой да му търси кусури. Бербатов не е постоянен - това е верно, но като натрупа игра и самочуствие става трудно да го спреш и бележи редовно, както стана есента. След 5-те му гола в един мач го оставиха на пейката и така до края на сезона -като играе тук 10 мин. там 20 мин. и не е титуляр останалите спират да играят с него и за него както беше есента. Същото им се случва и на Оуен, и на Андерсон ... Шефовете са казали - важно е да вземем парите от тениските и затова чикчирик - оттук и Бербатов, и Оуен, и Андерсон са само заместници ... няма кой да им купи тениските - тва е. Жалко за тях и най-вече за Берба в случая.