Сър Алекс казал на Бербо, че нещата вървят към раздяла

Димитър Бербатов е преживял изключително тежко новината, че отпада от групата за финала в Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс казал на Бербо, че нещата вървят към раздяла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Митко в атаката Ман Ю нямаше да е толкова нещастен срещу Барса. Да не му пука на Митко, Сърът определено е в изперкало състояние.Няма смисъл да стои в Ман Ю при изкукал Фергюсън

Рууни е против Бербатов. Рууни завижда на Бербатов, че е голмайстор и му подронва авторитета, като неоспорим лидер на отбора. Сър Алекс залага на Рууни като лидер.

Берба,веднага иди на църква и благодари на бога,както и давай курбан винаги на тази дата!Господ ти се отблагодари и наказа алкохолика!

които разбира от футбол,само тои може да се наслаждава на това което прави бербо! всяко докосване на топката от него е наслада за окото!сара е пален нещастник. мерси за вниманието *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В началото Руни се пазареше за пари, Валенсия беше контузен, цялото начало на първенството бе на гърба на Бербатов! Макар, че Нани се лакомеше Митко наниза над 20 гола. Е, Фъргюсън - ЗАСЛУЖАВАШ ТОВА КОЕТО ТИ СЕ СЛУЧИ!

Сър Дъвка да си обира крушите и да си ходи. Кеф ми е, че загубиха. Добре, че Бербо не игра, за да се видят какво представляват.

Когато чета предходните коментари, винаги се изумявам от човешката глупост! Ако има какво да кажете по темата, направете го! Но определение като "куц кон" за Бербатов....извинете. Няма да коментирам постиженията му, защото са безчет. Магьосник е с топката и притежава страхотни качества, просто не е за Ман, където се цени повече "борбата" и "атлетиката". Фактът, че Сър-а не го включи в групата е жестока обида. Макар, с този тим да бяха обречени, дори Бербо да играеше. Просто Барса са номер едно в момента, колкото и да не ми се иска. Аз лично се надявам Бербатов да се върне в Тотнъм или да заиграе извън английското първенство. На 31 е и има още какво да покаже. Стискам му палци!

да те питам каква бе обидата за нас когато той се отказа от българският национален отбор.И ще ми пускат реклами с него...... ХИЧ НЕ МИ ПУКА НА СМОКА ЗА ТОЯ К...Л

От както се отказа от н.отбор ми се вдигна в очите. В тая сбирщина от манекени, некадърници, синчета и е.ачи на фолкпевици няма място за играчи от световна класа като Бербатов.

Крум, жалко е, че Бербатов се отказа от националния. Съгласен съм. Той обаче има право на личен избор, а и настроението в националния не беше никак добро спрямо него. Не съм му адвокат, но той си е имал причина да се откаже: лична или професионална. Трябва да уважим избора му, независимо дали ни харесва. Все пак той доста време игра за България. Фондацията му също е за български таланти, навсякъде знаят, че е българин. Когато отиде в Ман бях в Тайланд и там единственото, което знаеха за България бе Стоичков и Бербатов! За мен и Стоичков е невероятно леке в личен план, но в историята на футбола е велик. При това го казва Левскар! Трябва да се научим да уважаваме талантите на България, независимо дали са сини, червени или зелени.

Още преди финала беше ясно че Барселона ще спечелят. Ман. Юнайтед са много зле тази година и добре че нямат сериозна конкуренция в Англия иначе нямаше да спечелят нито една купа. Фергюсън може да е един от най-великите треньори, но определено има проблем с мотивацията на играчите. Митко трябва да се махне от този отбор, тук го задушават , а той е творческа личност обича да твори да експериментира. Затова беше по добър и в Тотнъм и в Баер.

Много се изкефих на резила на Дъвката! Чикарито и Руни бяха смешни. Жалко за Гигс и вратаря на отбора, велики играчи. Така не ги бяха мачкали отдавна, Бербо да се маха, такова унижение за него, след като сам би Ливърпул този сезон...А и стана голмайстор на Лигата, просто нямам думи. По-добре да играе в Суомси, но да го уважават.

ами да , така е !

Е, видя се че без него са много слаби и лесно разгадаеми. Сър Алекс сам уби отбора си, като системно в последните месеци извади голмайстора си от игра и го унищожи. Целта му бе чисто бакалска - да не му поднови договора и да не му вдига заплатата. Все пак е българин и не може да взима английска заплата, като Руни например. А само Бербатов в този отбор можеше да внесе изненадата, която да повали Барселона. Онези мухи без глави Чекарито и Чи Сун Парк не могат да бият Барса. Така мача бе загубен преди да започне....

тоя куц кон ощели не са го пратили да пасе на село ааааа???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

човек, научи се да пишеш 1во преди да пускаш каквито и да е коментари

Тоя куц кон 3 сезона, барабар с Гигс и Нани(не го харесвам тоя, но не мога да отрека качествата му)мъкнеха отбора на гърба си(ОСНОВНО).Виде се анг.версия на трактор "Беларус" колко може, отиде на световно и се оака, после дупка, та се налага цял отбор за него да играе.Новото "откритие" Speedy Gonzales въобще не го коментирам(догодина ако не купят поне един качествен халф са умрели с него начело). И още нещо, отиваш и проверяваш някой английски сайт за футболна статистика и четеш(ама да не вземеш да четеш страниците за навъртените километри по време на мач, че там 3/4 от играчите на МЮ са недостижими, само дето е безидейно хи хи). Айде със здраве.