Решено: Въвеждат блокираните часове

От новото първенство ще бъдат въведени т.нар. блокирани часове. Това стана ясно след поредната среща по въпроса за телевизионните права между БФС, ПФЛ и президенти и собственици на професионалните клубове в сградата на родната централа.

Обратно в новината

Коментари - Решено: Въвеждат блокираните часове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. От кога БФС и другите подобни федерации и прочие станаха законодателен орган и започнаха да въвеждат цензора? 2.Като искат да накарат зрителите да гледа бг "футбол" да престанат със задкулистните си игри да започнат да играят истински и качествен футбол, както в първенствата които се опитват да забранят.

На мен едно ми е странно.. Собствениците на Диема / Нова Спорт са подписали договор за правата на Англ. Виша Лига. 100% Парите са дадени въз основа на прякото излъчване на определен брой футболни срещи. Ако Перуката въведе тези блокирани часове то тогава това не е ли чудесен повод Собствениците на Диема / Нова Спорт да завдат едно Дело в съда за пропуснати ползи и Перуката да осъзнае че ще има да дава пари до живот !?

Тези за какви се мислат - тоталитаристи... а бяха златни, едно време... явно средата в която са възпитани, си казва думата! Но пак Земята (топката) се върти и ще гледаме каквото си искаме... и като стриикъри да се появи родният футбол, няма да ни стори кой знае какво впечатление...

Бориславеее, ти не си ли вдянал, че насила хубост не става, бе? Или и ти действаш по стар тоталитарен обичай. Да ви ..... и скапаните мачове и ръководството!

Що ли ми се струва, че статията е подвеждаща..

само в булгаристан

Тия чифутски номера почват да дразнят! Кои часове? А "Б" група? Алчни мръсници! А държавата ги дотира! Тоест НИЕ ги дотираме! Какво става?

Едно време с подобни прийоми се пълнеше сектор "Гей". Войник до войник и трима сина на партийни величия беше публиката. Ама полковник Михайлов не си спомня явно. Боби, знаеш колко любов си получил от сектор "Б"! Повярвай, това е много грешна стъпка и негативите, които сте натрупали до момента ще се мултиплицират и ще доведат до обратен ефект за дълъг период от време. "Насила хубост не става"

Навярно Англия, Испания, Испания, ......Русися, Гърция ..... така си пълнят стадионите!!! Да го бЕха направили по-рано тия пущиняци! Както винаги дрЕмаха до последно. Ама по-добре късно, отколкото .... Как не са се сетили някъде другаде!!! Или са?

ако това е вярно. ето сега ви пожелавам да измрете целия бфс заедно с а б в и ц група. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Целта естествено е стадионите да станат по-посетени.Ощетени обаче ще са привържениците на западноевропейските шампионати." И естествено хората, които и досега не са ходили по стадионите ако няма хубав мач по ТВ ще идат на кафе, за риба, на фитнес, ще гледат филм, ще прочетат книга. Но няма и да стъпят на селския ви мач защото има по- приятни и полезни дейности пред БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗГУБЕНОТО ВРЕМЕ НА ВАШИТЕ ГРОЗНИ СТАДИОНИ, ПРОСТАШКИ АГИТКИ И СЛАБ ФУТБОЛ!

Може и да се повиши посещаемостта на стадионите, но от козички, овчички и други представители на фауната. Поне ще поддържат тревата и междупейковото пространство в приличен вид.

АЗ СЪМ НА САТЕЛИТКА И МИ Е ВСЕ ТАЯ НАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ СИ ДАВА ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ, ДА МУ МИСЛЯТ ЗАГУБЕНЯЦИТЕ ДЕТО С АНА КАБЕЛАРКА, ХАХАХА!

Те и от футбол нищо не разбират. Само могат да крадат.

Еее спокойно, колеги! През почивните дни е важно и да подремнем следобед - ето за това са блокираните часове - за отмора и почивка!

Не е достатъчна тая мярка!Както вече е предложено ,трябва да се спира водата и интернета ,допълвам - обществения транспорт и такситата в тия часове да возят само до определените стадиони,а билетите за мачовете да се изкупуват на квоти по квартали- задължително!

Няма такава простотия. Аз съм от Русе, кажими "перуко" какъв футбол да гледам тук?

Тия да не си мислят, че се връщаме в 80та година и тато е на власт! Могат да забранят да има и други предавания по време на Панорама!!!

Хайде стига с Тато, по негово време такава идиотщина нямаше да стане. Тато му виновен.. на крив уй все Бай Тошо му крив.

Аз подкрепям, стига този пояс да е от 3 до 5 през нощта.

Тия съвсем са се побъркали. Не съм наясно относно това как да си търсим правата по съдебен ред, но така като гледам, феновете на чуждите първенства сме много. Не е излишно да се организираме и ако възможно да осъдим селските тарикати в бфс, начело с перуката, михов и прочее измет. Някой, ако е запознат - да каже: докато трае делото, решението на олигофрените в сила ли е, или не? Щото ако не е, да ги съдим едни 10 месеца - от август до май, пък после я камилата, я камиларя.

Dimitar

То и по времето на тато не е имало такава цензура.Те (БФС) дори нямат намерение да направят нещо за Българския футбол, и това решение го доказва. Да си гледат лигльовците сами.

предлагам освен блокирани часове, по време на бг мач да спират нета и водата да не би някой да изпусне голямо българско дерби!!!

бе майка ви да е*а нещастници... пак ще си гледам премиершип.. по нета!!!

Сега пък ще възникне друг проблем - стадионите ни нямат необходимият капацитет да поберат всички желаещи, които ще тръгнат към стадионите! Но пък като си построим нови - 100 - 150 000, ще задминем Германия по посещаемост на мачове! Не се притеснявайте -всяко чудо за 3 дни! Така е в нашата мила Родина!

Ще бъде бая дълъг този бойкот...

Решено! Въвеждам блокираните стадиони. Моля да не остане мач без сбиване и простотии. Плюс това наемам адвокат за завеждане на дело срещи БФС в Страсбург, за дискриминация на потребителя и ограничаване на конкуренцията. Ще докажем, че бг футбола е с класи под европейския и спирането на по-добрия продукт представлява нелоялна конкуренция и дъмпинг на качеството, плюс въвеждане на феновете в заблуждение. Та така - дискриминация, конфликт на интереси. БФС то направо да вади пари, щото ще го осъдят.

Дотук - нито един "ЗА" !!!

jezoff

Това сигурно е някаква шега! Не сме в Либия, та някой да ми определя, какво и кога ще гледам. Няма начин да имат подобни правомощия. Не виждам и как ще го наложат на независима медия (ако наистина е независима...) Валко Михов, да вземе да се стегне, че съвсем се е разпищолил като османски бей... Той въобще осъзнава ли, че сме в Евросъюза в 21-ви век, а не в Сталинския Съветски съюз?... Предлагам да се самосезират Омбудсманът и Прокуратурата, а също и да се сигнализира Европейската комисия, тъй като подобно нещо би означавало грубо и безцеремонно погазване на човешките права в БГ - най-вече исконното право на свободна воля! И национална телевизия не искам - Не става и затова не искам да им плащам на разни недорасляци да се тренират и подготвят за частния ефир или полезни изкопаеми да драпат за пенсия... Кабелните оператори да реагират, защото ще се обезсмисли дейността им за футболните фенове - ще преминем към сателитна телевизия!

Точно така, колега! Напълно съм съгласен с теб! Всичко това ми намирисва на цензура, а никой не може да ме задължи жалкото подобие на махленски мачлета, наречено българско първенство! Да си го гледа Перуката, да покани на по чашка Валката Михов (те са си колеги и по перуки, междувпрочем!), и да си гледат двамцата на воля...Ние искаме да гледаме футбол от белите държави! Ай сиктир, простаци!

Тогава предлагам никой да не купува нещата които вървят през рекламите на българските мачове . Егати и държавата , егати и простаците.

А българите живеещи в чужбина?

Малоумни, крадливи, нещастни, нагли говеда! Вън мръсната, крадлива сган начело с гнусната перука от БФС!!!

НЕЩАСТНИЦИ, ГЛУПАЦИ, ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ

Против спирането на Английската Висша Лига заради А група !

Кои сте вие че да определяте какво да се гледа и от колко?Да напълним стадионите заради наште некадърни пиандурници ли?Какво да им гледаме като за един мач пробягват растояние колкото един средно добър английски футболист за 20-минути!Да дойда със сина ми примерно и да се чудя как да го опазя от наркомани,и всякаква измет.Играете си със огъня и търпението на хората,да не говорим че не разбирате нищо от бизнес.

Абе тея нормални ли сааа ????????? Как ли да не отида на стадиона и да гледам малоумници как се учат да си подадат 3 пъти топката без да сгрешат. Ще си гледам Английското и Испанското първенство по нета и хич не ме * !!! ГЛУПАЦИТЕ ОТ БФС хахахахаха.

За да напълнят стадионите трябва да се случат няколко неща:1. Вън от агитките на криминализираните и фашизоидни елементи.2.Разбиване на структурата на черното тото.3.Промяна манталитета на треньорските щабове - да оставят съдиите на мира. 4.Промяна манталитета на футболистите - футболът не е игра за невротизирани госпожици.

...и втора точки са достатъчни. Другите сами ще се нормализират.

Хората не ходят по стадионите защото там не виждат футбол. Нали знаете на кривата ракета космоса и пречи. Първо си оправете собствения двор. Колко години вече не може да решите проблемите във футболното съдийството. Или сте некадърни или така ви е изгодно.

съществува едно нещо наречено интернет

А може ли БФС да се бърка в програмната схема на частна телевизия? Ние в Европа ли живеем или в Джамахирията?

Ами нека играят постоянно бе. Ама не знам кой ще накара телевизиите да не показват чуждестранните мачове. Смех, смех...

Това и при бай Тошо го нямаше. Това БФС си е загубило акъла...поправка то изобщо не е имало акъл.Просто сега се видя наяве. А и какво искате когато цялото БФС се ръководи от ограничени футболистчета.Бяха добри на терена -спор няма.Но тая работа не е за тях, а за квалифицирани хора с подходящо образование. Всяка жаба да си знае гьола. Голям срам, голям срам. Хора помогнете този срам да не се случва и да се излагаме за пореден път.

... и какво играят ман юнайтед - ливърпул, но не се гледа, защото по същото време играят литекс черно море или някой друг "страхотен" мач, така ли ....

В кварталния шах-клуб има повече интрига от мач на български стадион,след като Дянков ни взе хляба,Перуката ни взема и зрелищата

Така като гледам в скоро време отново ще се ходи под строй и организирано на разни спортни и културни мероприятия. Да живее "демокрацията"!

Обичам да гледам футбол. За съжаление, този спорт не се практикува в България. Ще гледам футбол през интернет - по-лошо качество, но не са нашите балерини. За съжаление, по принуда няма да докарат фенове на стадионите.

има 100 телевизии по които могат да се гледат чуждите мачове. Няма как по стадионите да дойдат хора, докато на терена има толкова грозни гледки на бездарни аматьори

Две нули на светлинното табло и 22 нули на терена:) Няма шанс да ида да ги гледам, по-добре Дискавари, натГео или дори Картуун:)

ПЪЛНИ ИДИОТИ - СМЯТАТ ЛИ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГЛЕДА ПОСРЕДСТВЕНИ МАЧОВЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ? ЕДВА ЛИ ... И БЕЗ ТОВА ВЕЧЕ НЕ ХОДЯ НА СТАДИОНА ЗАЩОТО Е ПЪЛНО ПРЕДИМНО С ИДИОТИ, КОИТО СЕ ЧУДЯТ С КОГО ДА СЕ СБИЯТ ... МАЛОУМНИЦИ СА ТИЯ ОТ БФС - НЕ СЪМ ВЯРВАЛ ЧЕ НА БОБИ МИ СЕ НАЛОЖИ ДА МУ ТЕГЛЯ ЕДНА .... *АЙНА ... щЕ СИ ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕТЕ ПО ИНТЕРНЕТ - ТОВА Е ЯСНО - В КОЙ ВЕК ЖИЕЕТЕ БЕ УМНИЦИ ОТ БФС ??? ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИТЕ

И кво да гледам на българското "първенство"? Някакви гелосани гейчета, които се имат за футболисти ли? Хахаха.... мерси. Тъпанари. Ако си мислите, че така ще накарате хората да гледат "първенството" се лъжете!!! Какво е БГ футболист: тъпо, с голямо самочувствие, с "маркови" дрехи внос от турциа, на които пише "Made in Italy", по възможност - подържа имидж на богаташ, нищо, че в много от случаите няма пари да си плати сметката в ресторанта. Обръща повече внимание на това как е гелосан, как са оскубани веждите и как е епилиран, отколкото как играе.

Това е невъзможно. Няма да гледам Арсенал-Ливърпил , а ще гледам Светкавица-Лудогорец, нечувано. Ако приемат това решение тези бездарници, няма д погледна или слушам бг. мач повече. Кой нормален индивид ще си загуби времето в гледане на бг мач, незнам.

На кой му дреме за вашите решения бе ееееее....Ще си гледам мачовете в интернет, кой е луд гледа скапаното бг първенство....То простотията е по хората