Бербатов: Исках да постигна успехите на Стоичков

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели, че още от малък е искал да тръгне по стъпките на Христо Стоичков.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Исках да постигна успехите на Стоичков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литекс игра много силно! Загубата си е загуба, но БГ шампйона се представи на високо ниво. Малко повече самочуствие и Висла щеше да отнесе 4-5 гола.

доматите разбрах на женския, верно ли?

Бербатов никога няма да стигне класата на Стоичков.Може да има мечти,но Стоичков е направил много повече в футбола и неговите успехи,все-още са недостижими от нашите така наречени футболисти и от този самохвалко Бербатов.

този маи има температура ! каква барселона сънува???

стига е дрънкал глупости ами да вземе да вкара някои друг гол на тези контроли че инак само в мачовете за карлинг къп ще играе през новия сезон като гледам...

много добро интервие за бербатов, но като човек е класи над идола си

Силата но човека винаги носи като непреодолимо бреме злобата на останалите - Бербо, ти запуши устата на всички, най-вече на говедата, те не могат да се примирят, че идваш от ЦСКА, но забравят, че ти си от България и ние се гордеем с теб! Представи си, че си бил някога в обора им - та те щяха да те наредят до Гунди даже, но сега се въргалят в лайната си - нека са там, остави ги.

не знаех че е тръгнал от ЦЕСКА.ХА-ХХХА

Първо не е тръгнал от цска, второ докато игра за вас вие го псувахте и освирквахте и трето аз като левскар не ми пречи да съм фен и на Бербо, така че запази ограничените си разсъждения за себе си.

От моите наблюдения сред познати и приятели знам, че предимно чорбари са тези които плюят Бербатов. Нямам обяснение на феномена. А че кочината е била малка и недотам значителна спирка в кариерата на Бербатов е ясно за всеки, който разбира от футбол. Тръгнал от силната школа на Пирин и ошлайфал се като футболист в Байер Леверкузен. Това е истината, колкото и да не искат да я видят болните мозъци с извратено (пост)комунистическо възприятие...

Аз пък предполагам, че си много малък, за да помниш какво казваше за Бербатов човека, който го взе в Леверкузен - Клаус Топмьолер. "Изключителен талант, но много мързелив". И то когато Митко беше десетина години по-млад. Аз няма какво да добавя, макар че ми е криво като българин за унижението, на което го подложи Сър-а на финала на Шампионската лига. Просто беше подло и не по джентълменски.

ха-ха, като чета някои писания,нямащи нищо общо с булгарската реч и ми става ясно за културата на пишещите, но каквото и да пишете Бербатов е символ за нашата мъничка страна и показва на света, че ни има и то по много достоен начин - на плюващите - направете поне едно кръгче на стадиона и тогава говорете, а Митко с труд и талант си е заработил парите и затова винаги ще го аплодираме

МИТЕНЦЕ, ВИЕ С ИЦЕТО СТОИЧКОВ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ ПРОСЛАВИЛИ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА! НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА СУЛЬО И ПУЛЬО, КОИТО ВИ ПЛЮЯТ! ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ С ВАС!

Не съм от противниците на Бербатов, но сравнението е неуместно, защото Камата не избяга от националния отбор и беше истински лидер докато играеше там.

Истината е,че заради тоя момък феновете на Ливърпул в България се множат главоломно,няма лошо

Много добро :)

до фен кои е голмаистор на вишата лига .тапанарррррррррррррр *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да, тренира, и то много добре и даже им показва какво може да се прави с топката, а доколкото стои резерва, зависи от финансовите сметки на някои хора над него, но определено си я може с топката и интелекта!!!!!

Разликата между Бербо и Стоичков е в това, че Стоичков е играл в най-големия отбор в света!? :)

Бербо, ти не играеш в Манчестър Юнайтед, ти само тренираш в Манчестър Юнайтед. Все пак ако смяташ, че заслужаваш да бъдеш резерва на Чикчирито проблема си е твой.

Да, хеттрика и петте гола бяха в тренировъчни мачове. И стана голмайстор на ВЛ пак с голове от тренировъчни мачове. Евала, голям умник си. Като всички други плювачи на Бербатов.

лъскаш ли бастунчето, фен?...

А теб радва ли те да си стоиш на нивото на бай Ганьо? Какво ти дължи Бербатов? - човекът си е поставил високи цели, постигнал ги е с честен труд и качества и се оправя, както си може (явно отлично!) и на никого не дължи 1 ст. ... Кой друг в БГ го прави? - само единици. И вместо да се радваш, че има такива хора, ти лееш помия - не го разбирам това - болест е ... Радвам се от сърце, че след цялото напъване, "специалистите" като теб няма да успеете да го дръпнете обратно в казана - избяга ви :) хаха!

прав си фен !

Браво, Мите! Винаги сме се възхищавали от красивата игра, а ти я можеш, и то много добре! Продължавай в същия дух и класа! Можеш да превземеш и други клубове и страни! Дерзай!