Мъри: Аз не бих махнал Манолев, Делев и Божинов

Бившият старши треньор на Левски, Литекс и националния отбор на България Станимир Стоилов даде своето мнение за трагичната игра на родните трикольори срещу Англия и цялостната ситуация в българския футбол.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Аз не бих махнал Манолев, Делев и Божинов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да говорят мишките от панчерево, Мъри е единственния засега БГ тренер водил БГ отбор в групите на ШЛ. И единственния в посттоталитарна България стигал с БГ отбор до четвърт финал в ЛЕ !

Г-н Стоилов,не Ви ли се струва ,че нямате право на глас?!?Колко можете като национален селекционер видаха всички!Така,че приказки от рода на "аз не бих махнал" този или онзи губят смисъл...Хубаво е човек да знае мярка и да не натрапва на другите своите виждания,щом се е провалил като национален селекционер.Иначе със същият успех и аз бих казал-"да бих взел бат Петко от Долно Нагорнище" :)) Ефекта ще е същият.Хайде със здраве!

Теб никой не те пита, каун прост! Ходи си на бостана и недей да ръсиш мозък мърльо смотан!

Ти затова и нищо не направи като треньор, смотльо - защото за всичко питаше други и никога не взе свое решение. Безхарактерен плужек!

И сега, като "отпишем" и Мъри, даже когато дава мнение толкова деликтно, какво ще правим?Поне най-малкото трябва да уважаваме едно мнение на човек, който не рита тикви, тиквеници такива.

Аз пък бих ги махнал!

Ти си пъкна Тутка с П. За нищо не ставаш . Слаб беше и като защитник в Левски и правеше само комични ситуации

този да си ходи на бъстана,некадарен плах,доносник и мазник!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ало бъстана да не се обажда,лизач беше като фътболис и като тренжор!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Единствено жена ти става смешко !!! В смисъл винаги ми е ставало когато ми го е поемала във ВИАС , тъпако

Аз пък щеше да махна всички и да събера момчетата от махалата,да пак щеше да паднем но поне нямаше да ме е срам да ги гледам!

Този има толкова тъпа физионимия, че да се чудиш как е играл футбол а и за треньор се натиска..... да се радва че има балъци да го взимат... направо е трагичен....

Много добър треньор си е. Единствения успял да изведе отбор в групите на Champions league

на този му е кисело гроздето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мъри ти си един обикновен селски некадърник !!! с какво самочувствие коментираш боклук такъв ???

Каунь, ти не се обаждай.........видехме те какъв национален селекционер си!

мърльо!!!

Ти ако ставаше за триньор щеше да бъдеш още на националите ,а не да бъдеш в Кипър чак . Какъвто беше футболист такъв си и като триньор .

Нямаш думата, не бъди нахален и безочлив. Показа какво можеш, когато имаше тази възможност.

пита ли сираков.