Любо Пенев сяда на преговори с БФС

Любослав Пенев е го­тов да преговаря с БФС за поста национален се­лекционер. Това разкри Йордан Лечков специал­но и единствено за "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев сяда на преговори с БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не , че има футболисти, но намериха "Винаги готов"треньор. Георги Василев и Херо сигурно са им отказали.

България ще има един национален селекционер в мое лице дето ше я вкара в найста урна, а който не му изнася да духа супата !

Чичовото-поредния идиот начело на националния отбор.Не, че имаме и кадърни играчи, с изключение на двама-трима.

Абе ултраси, не може ли да се организирате толкова, че ясно да заявите кликата около Михайлов - разни престъпници, мекерета и т.н. да си ходят от БГ футбол.Докога нагли типове като Лечков ще казват кой ще е треньор. Защо само се млатите по стадионите, а не може тая енергия да я използвате за друго. защо сте посерковци!? Или така ви изнася?

Боже, пази България!!!

добре кажете ми само една единствена причина пенев да стане национален селекционер . кажете ми само един отбор където той се доказа като успешен ръководител . когато беше в цска отбора беше в дупка , коагто отиде в литекс отбора беше най-силният в БГ , не можа да го класира в нито един шампионат а представянето му до момента е доста слабо и всеки момент и от там ще го изхвърлят . как избрахте най-некадърният треньор да застане на националният отбор . БЪЛГАРИЯ се чуди до кога съдбата и ще се решава от един сливенски престъпник който вече е и с присъда.

А България има ли Гриша Ганчев на международната сцена , та да купува съдии ?

лечков пе...с мръсен ти си дърт вече , но аз съм млад и искам докато остарея да видя България поне още веднъж на световно . А докато идват разни некадърници които да се учат на националния няма как да стане , а вие бутате най-големия сред некадърниците.