Изгониха Мъри Стоилов от Анортозис

Бившият селекционер на българския национален отбор по футбол Станимир Стоилов вече не е старши треньор на Анортозис (Кипър), обявиха медиите на Острова на Афродита.

Обратно в новината

Коментари - Изгониха Мъри Стоилов от Анортозис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се радвам да го видя отново на Герена с Наско Сираков. Да разсипе каквото е останало в Левски. Не разбра Мъри, че не става за треньор, колкото и да му се иска. Моят треньор казваше: " Футбола е проста игра, но не е за прости хора."

поредното изгонено говедо. От сините мангали нищо не става-даже и сапун

След няколко месеца Капело напуска Англия и Мъри го сменя. Какъв е тоя Хари Реднап, с Тотнъм има някакви мижави четвърто или пето място в шампионата. А Мъри - класира великия отбор на народа в ШЛ и рекорд постави даже - по най-много инкасирани голове. Другата опция пред Мъри е МанЮ. САФ излиза пенсия другата седмица, Мъри го сменя и се започват малоумни трансфери на пенсионирани говеда. Първо Шаранков, после Тъпчо. След месец ще е най-големия трансфер. Първо Паткофф уволнява Гонзо и Мъри го взима като свободен агент без трансферна сума.

Мъри Стоилов трябваше да остане треньор на националния ни отбор. Той не е конфликтен и трябваше да ме се даде шанс да поработи с тези толкова безотговорни и мързеливи български футболисти.Макар че като ги гледа човек и сърцето му започва да плаче!

ЕА, защо не станеш ти трньор на Националите.Виждаме ,че разбираш много.И тогава вземи мЪРЕТО за помощник.

Липсата на участие в Шампионската лига боли, а панчаревски фенове на Стяуа !

абе точно от подобно на вашето участие няма как да боли, освен ако не искате и да си подобрите антирекорда и да станете за още по-голям маитап.

...и милиони бихме дали за да се отървем от правилния футбол

Мъри! Чакаме те в националния. Само ти можеш да го изведеш от дупката и да го поведеш към световна титла. Цяла българия без изключение те чакаи и в тебе гледа. Ти и Наско сте велики.

На некадърника Мъри , бат му Наско се ше му намери нещо , споко селски ти си голем тренер , хихиххи

поредното провалило се по света говедо... но у нас си остава уегенда !!!марш в уефски при другия международен герой !!!

"...две победи, 1 равенство и 1 поражение..." нищо неубедително не виждам тук...

Е каквото и да е няма по-добър треньор от неговото и следващите поколения в България!

Лошото е, че ще комне бек като национален треньор... заверата е ясна!

даже ми е жал за него, тия кипърци не му дадоха да заработи за една що-годе прилична колица.ама не разбра момчето от хасково че с подкрепата на сините мафиоти у нас не може да има реална представа за нещата, та му гo казват по неприятния начин.

Е, това не е новина, този мърльо никога не е бил кой знае какъв треньор, това, че при говедата имаше някакви илюзорни успехи се държеше на купените съдии и подкрепата на БФС, иначе, нищо от него не става. Сега у нас ще надува фанфари, колко не го разбрали, как не го оценили...

Това се очакваше-въпрос на време беше да го разкрият кипърците.Лошото е,че ще се върне в България и пак ще мърсува...

В кипър бързо бързо го разкриха. В българия колко време се прави на специалист докато го изгонят. Каун.

МЪРЛЬО!!!мхм