Сър Алекс: Берба знае къде е мястото му в отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед коментира възможността Димитър Бербатов да започне като титуляр в двубоя на "червените дяволи" срещу Базел в Шампионската лига тази вечер.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Берба знае къде е мястото му в отбора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина не показва кой знае какво на терена тази година, но...първо се надпреварва за титулярно място с едни от най-добрите футболисти на планетата, второ...изгубил е тренинг и самочувствие и трето...всеки очаква чудеса и плюе. Дано влезе във форма и започне да бележи. А за тези, които го плюят, не виждам вас да са ви купили за 30 млн. и не виждам вие да се трудите и да изкарвате повече пари от него.

ами да, знае то вече всички знаят да седи мирно на скамеиката и да чопли семки преди го саялявах и си мислех че стария нещо го мрази ама истината е че от нащо момче и чеп за зеле нестава вече. мартви души няма струв няма усещане да се пласира ваобще гола вода. става само да си подава топката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моите уважение към нашия, но мястото му тази година не беше там - мисля че и той вече го разбра.

Е то цяла Европа знае къде му е мястото. Жалко за Бербатов, че не излиза да изграе. По-добре в някой друг отбор, по-слаб да е, но поне да играе.

на пейкатааааа :))))

Разбира се, че си знае мястото-на втория ред второ место от ляво на дясно на резервната скамейка,с шапчица на главата и ръкавички, за да не настине.

И аз знам къде е мястото му в отбора...на резервната скамейка

Боже .. какво ми сравнява голмайстора на Висшата лига в рекордния им сезон в който спечелиха 19-титла с Оуен, Маме Диуф и Фредерико Македа .. Боже Господи .. прости му, той не знае какво върши.

Как може да сравняваш Бербатов с Оуен ??? Англичанина е жива легенда, а нашия - примадона. Не случайно в националния му викаха Звезделин.