Коментари - Пенев поема националния, Литекс с нов треньор | corner.dir.bg
назад

Пенев поема националния, Литекс с нов треньор

Треньорът на Литекс Любослав Пенев на практика обяви, че той ще е следващият селекционер на българския национален отбор по футбол, макар да не бе категоричен.

Обратно в новината

Коментари - Пенев поема националния, Литекс с нов треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Е сега вече ще се смъкнем на нивото на нац.отбор на Папуа Нова Гвинея

Предполагам в БФС взимат, а не дават пари за предоставяните възможности да си национален треньор и да се обучаваш на професията в международни мачове. Иначе не съм съгласен с нападките за качествата на Пенев, като футболист - беше таран от световна класа

Е ,сега вече навлезнахме в най-дълбоката какария. Станимир Стоилов беше доста некадърен екземпляр и то доста некадърен.Вслучая обаче ,Пенев не само че е некадърен но е и агресивен.Когато народът е казал "С глупак и стълб няма да спориш" са имали в предвид точно Любо Пенев

По-добре сега треньор на националния,отколкото да го сложат,когато нещата търъгнат на горе и той да окепазени тогава нещата!

от трън, та на глог... остана ли некадърник, който не е минал през националния?

Да - Вили Вуцов. Всъщност некадърници има доста, но да не давам идеи на БФС, макар те да са брутални професионалисти в това отношение.

ще има да духат супата асега .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

той е най-подходящия треньор за момента, а не неговият чичо Д.Пенев за ЦСКА!

Мдаа,сега ще прави далавери с авера си Лечков. Не забравяйте,че Лечков лобираше за Пенев. И двамата имат финансови проблеми и то огромни.Сега ще опитат да осребрят влиянието си в националния,гледайте майтап.

Това момче нито като футболист го биваше, нито пък сега като треньор. Да го взима националния, той по-надолу не може и без това да стигне. На Пенев мога искрено да му благодаря, че не игра в САЩ 94!

Точно затова станахме четвърти. А сега да очакваме поредната серия от филма "Приключенията на един национален отбор".

нищо не разбираш от футбол!

Говориш пълни глупости. Ако не беше Пенев, вероятно целия национален нямаше да играе в САЩ '94. Само си спомни кой даде паса на Костадинов за 2:1. А и не е само този мач. Това, че 96-а беше пълна дупка и се превърна в "чичовото" не означава, че е нямал заслуги към националния отбор!

Това момче беше най-добрия ни футболист, а като тренер няма дори конкуренция.Страхотен човек и тренер

но не го ограничавайте, а му дайте свобода на действие за да има резултат.

Кое по-точно да има резлутати? Този човек винаги е бил параван за далавери и никога не е бил реален треньор, между другото същото важи и за Пената, ама айде да не буним простоватите духове. Дано в БФС си земат поука и започнат да редят отбора по-добре, сега поня няма да имат проблеми с разни упорити немци.

е дупе да им е яко и на Попе,Мопе и всички манекенки.......