Адриан Андреев даде различна версия за отказа на България от ATP Cup

Отказ на Григор Димитров ли е причината за пропуснатата възможност?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат- "Не е ясно какъв е мотивът на Андреев да сподели публично кореспонденцията си ръководството на ATP Cup......."- търси своите пет минути слава момчето. Ама и вие не сте по- умни от него. Можеше да скриете номера на човека от АТП.

Като прочете човек коментарите под статията и му става ясно защо не иска да играе

ташака, българи комуникират на английски

Ха ха ха! 15 милиона долара награден фонд и 750 точки за ранкинга! Явно манго от Хасково се е разсърдил! Хи хи хи! Неукият глупак, не си е направил сметката! Писах по рано, че даже да се беше съгласил, момчетата трябваше да му откажат, на гада! Андреев е 150 ти в света, и се е отъркал при големите, без да е тренирал при Муратоглу с български пари!

Къде ви намират такива бре?!?! Андреев е 365ти в света!!! Научи се да четеш преди да пишеш! Бил се отъркал при големите, муахаха. Единствения му досег до големите беше когато Григор му плати билета, хотела и екипа треньори и рехабилитатори на предходния ATP Cup!!!! Адриан може само да си отърка изрусения перчем в мръсната шапка. Показа що за стока е! Турнира започва на 01.01. ама той готов на 29.12. да лети, да си изкара карантина, да тренира и да побеждава?!?! За 2 дни ще изпълни план, който другите правят за две седмици?!? Той че няма акъл под русия си перчем е ясно, ама вие тука две и две не можете ли да съберете?!?!

Адрианчо наистина не е май от много интелигентните. Не стига, че сам си реже тенис-клона, на който седи, ами и публикувал телефона на тоя "ръководител на турнир", така че всички да го видят. Това второто наистина не е много умно.

До кога ще се дава форум на комплексаря “АЗ”, да си избива комплексите? Трябва да се знае, че АТР Cup е един шоу турнир, с цел набиране на турнирен опит, след подготвителния период. Той няма никаква друга стойност. Григор си има програма, и е несериозно тя да бъде променена в последния момент. И моля не започвайте отново с този криворазбран патриотизъм. На Адриан не му прави чест, да предава вътрешна информация, но към него трябва да бъдеме по снизходителни. Той от малък си е малко по елементарен и без образование, нямаше кой да го научи на маниери и коректни отношения. А че на него и на Мико им се изка да изкарат някой долар си е нормално, само че са много класи далече от Григор и останалите тенисисти, които се класират благодарение на собствените си възможности.

По-добра подготовка ат 3 гарантирани мача няма и то с/у играчите в групата….полетът е 90 Мин ….. Гришко имал програма, ама бил готов да я промени, но до оняден и к’ви ли не тинтиришминтири…. Жоро поне да беше мълчал……

А то пък Григорета с нейното висше образование от незавършен 8-ми клас ...??? Я кажи по какво си треньор, треньоре ? Току виж се познаваме ... или по-точно, току виж се окаже, че съм те онодил на ски курса във ВИФ !!!

Че Димитров се държи открай време като шибан педал?

"Като" за звучност ли го слагаш? Хи хи хи

Без да коментира Андреев го набута на манго от Хасково! Леко го пусна по пързалката! Манго можеше да каже, че не му се играе , и всички щяха да го разберат, но нали обича да послъгва!

Андреев го набута единствено на себе си

Винаги е бил меркантилен и снобар!

Това е просто един турнир... НЕ е официална надпревара както Купа Дейвис..

Да излезе Гришо и да се обясни на целия български народ какви са причините от ей ти пи да решат, че той няма да участва

Джокович също се оказа, но Сърбия ще играе заради втората си ракета. Ранкингът на Кузманов стига, да играят без Григор да ги видя.

"ракинга" на Мико не стига да си избърше задника! Научите ги тези правила преди да коментирате! А без Григор "отбора" остава с двама! Пак не става! Така, че нищо не става! Андрей трябва да лети до Австралия! След това карантина! След полета вероятноста да даде положителен тест е огромна! Като му се играело толкова, да беше отишъл в Австралия на собствени разноски като се видя, че има някакъв шанс да участваме. И да е готов за игра Ама не, кибичи си и чака лошия Григор пак да му плати всичко!

Точно това казвам. На малкия педал защо му беше да забърква тази интрига?

С друми прости, хасковското педалче си върти неговите игри.

както писах всичко е че кауна съботира той и малееф са изнудвали за пари федерацията винаги резервите с аподготвени и само се качват на самолета. как нее ясно защо андреев е споделил Истината ами прецакан е заради кауна.. а баща му на кауна взема вече 18 години по 80 000 лв годишно уж треньор на нац. състезател отделно по половин милион малеви смучат заради кауна..

що изтрихте десетки мнения >

Хайде разбирачите избухнаха пак!!! Подготовка за отборен турнир не са само визи!!! Нямат време за тренировки за двойки! Нямат четвърти играч! А щяха да са в най-тежката група! Какъв е смисъла?! Григор да се спука от по 3 мача на ден срещу силни съперници за да вземат другите 2 някоя хитра точка и някой хитър лев?! А той да е скапан за турнирите на които има шансове! Има смисъл да водиш битки които има шанс да спечелиш!! Да се трепеш за чест и патриотизъм са идеали на анонимни селяци дето един камък не са преместили за България ама иначе са големи патриоти!!!

Тук си се объркал… коментира се двуличието, а според теб е Ок ли е това?

двуличие виждам единствено у Андреев, който пък вади и номера на някакъв австралийски шеф на показ. Не стига, че е подъл ами е и тъп.

смисълът е че той и бащата вземат пари ежегодно над 2,5 милиона $$$$ е дала за няколко г федерацията/държавата помнители ония пари за подготовка з аОлимпиада където престоя 56 мин корта и веднага имал билет даже не говореше с другите бг олимпийци

Съгласен. В крайна сметка ATP Cup е един измислен турнир, без традици. Григор не е длъжен да ги води на екскурзия нашите любители (те не са чак толкова слаби, но сравнение с Григор...), той си има план, който си следва.

Стоименов играе с парите, а не на корта.

Манго от Хасково, за пореден път излъга! Браво на Андреев, че показа на България какъв боклук е григор! Дано отпадне още в първите кръгове!

Отказа на Дришо е че не може да участва в Черно тото !

В неделя какво са писали на Адриан - че Австрия "most likely" ще се откаже. Т.е. Григор (и останалите) е трябвало да поемат риск и съответно Григор (а може би и някои от другите) са решили, че не им се рискува да останат между два стола на земята. Разбира се, може да има и други причини. Каквото е, такова е. Желая успех на Гришо и останалите и нека се фокусират повече над личните си успехи, а да не влизат в конфронтации един спрямо друг. Уви, текат последните години, в които имаме разпознаваемо лице в мъжкия тенис. Когато Гришо се откаже, ще се надяваме някой от мъжете ни да достигне до втори кръг на голям турнир.

Да достигне до първи кръг ще е успех. Тео Давидов, ако порасне по-висок дава надежда, но той ше играе за САЩ. Сега е само на 11 години. Българче е и ще му се радваме. Братовчедът на Григор даваше надежди, но напоследък се позагуби. Андреев беше добър при младежите, но неговите връстници, които побеждаваше Вече са в топ 50 и топ 100. Той тъпче на място, че и назад. Така е с майка треньор и подмазване на федерацията. Да си търси спонсори и в чужда академия. Вярно, че нито е техничар и голям талант , нито е красавец, та рекламодатели в чужбина трудно би намерил, но у нас - може.

Е, нормално е манго от Хасково да послъгва! Защо не, това си му е в кръвта!

Григор Димитров за пореден път обяви, че никой не му е помагал през кариерата му. За периода от 2007 до 2013 година от клуба Черно море-Елит, негови спонсори и общината във Варна той е получил около 120 000 лева като юноша, изчисли вестник "24 часа". Сумата от държавата, независимо дали е министерство или комитет, през всичките години е около 700 000 лева. Григор бе един от първите, които получиха специално финансиране още като юноша въпреки законовите спънки. Тогава шефът на ДАМС Весела Лечева дори промени правилника, за да може държавата да му дава пари по специален начин.

Този ще излезе същият боклук,като ония Хасковският циганин,който отказа на Българие,веднъж да играе на Турнира за България,Боклука му долен,та и този миндил е тръгнал по пътя му,но ще остане разочарован,защото ще има доста много бой да яде на кортовете,докато не разбере,че от него нищо не става,освен за един Овчар на стадо овце.

'Григорета Димитрова' е искала да каже, че вече се казва 'Фани Мазакура', обаче поради липса на к.р в гащичките й, се е получило 'Запутка Тамафани'.

Григор можеше да помисли и за родината си,освен за себе си. Силно сме разочаровани.

Григорчо се показа самогъзник. Не му сефте де. Да е жив и здрав на родителите си.